E36-Edzy calypsorot metallic touring
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Un atkal st5 ņem virsroku. ,bet pēdējajā bildē diski jau izskatās labi manuprāt. Un ar bamperi/brilli viss ok, tikai tur vēl drusku netīrs. :gigigiRS_ rakstīja:Uz st5 izskatās labāk.
Krāsojums
Kaut kas pr bamperim/brillei nav sakrasots līdz galam vai arī tur netīrs?
Jā bildes man arī liekas ļoti labas, it sevišķi pirmā un pēdējā.sandzhus rakstīja:Bildēs
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Citus diskus, reliņus nost un piesēdināt piem R16 st5 *J et20 ar 205/45 gumiju, way to go.
Iekšējais slieksnis tāds diezgan brūns izskatas. nebija caurrūsējis nekur? Ka rūsu apstrādaji tur?
Citi diski būs, reliņus nost tiešām neņemšu, jo nepatīk universālie bez reliņiem, liekas ka tādi pliki. Un st5 R16 nezinu gan. foršāk būtu st5 R17zzhurka rakstīja:Citus diskus, reliņus nost un piesēdināt piem R16 st5 *J et20 ar 205/45 gumiju, way to go.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Steibl, reliņiem jāpaliek!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
super!!!! prieks, ka auto nonācis labās rokās!!!!!
Paldies par labajiem vārdiem!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pie kā krāsoji ?
Ai negribas kādu pataisīt par sliktu meistaru bet es ticu ka tad ja būtu nosaucis konkrētu datumu tad iespējams pat būtu gatavs ātrāk!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ar draudzeni izdomājām palutināt kūtiņu, izvilkām no iekrājumiem visādas smēres, gan virsbūvei gan logiem, kurus jau kādu laiku atpakaļ sapirkām un veltījām 3stundas autiņam! rezultāts priecē!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
labāk jau nu "visādas" smēres pēc kārtas nesmērēt uz svaigi pārkrāsota auto, bet nu izskatās labi
Nu tas ir pulējamais, kas atgrūž putekļus un ūdeni!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pa manam, ļoti prasās hroma nieres.
piekrītu Gatim
Hmm! Par to ne reizi nebiju domājis vēl, pagaidām visvairāk sāp diski, salons un platie moldingi! Varbūt kāds var uztaisīt kā izskatītos!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Cik tālu esi ticis ar salonu?
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
Gandrīz necik! pagaidām ir nomainīts tikai tepiķis un abšifkas! pārējais viss pelēks! izskatās ne visai labi! jāsagaida īstā sestdiena un jāsāk dot vaļā!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tātad autiņš kalpo godam, tikai pagājušo piektdien braucot no Kuldīgas uz Ventspili pie nabītes izbeidzās ģenerātors tad atslēdzu visu kas saistīts ar elektrību, aizbraucu līdz Vpilij. Atbraucu uz Kuldīgu, vēl dabūju aizskriet uz Skrundas pusi, kopā nobraucu nedaudz virs 100km un tad braucu pie mehāniķa. Braucu bez uguņiem, bez pečkas, lietus līst, slotiņas neiet, autiņš raustās, jo aķis iet uz beigām, pa ceļam vēl ceļinieki stādina (mani par laimi neštopēja ) braucot pie mehāniķa garažā autiņš apstājās Labi ka labs aķītis. divu stundu laikā jau braucu pakaļ autiņam.
Vēl ir kāds kuram nepatīk kā nokrāsota haube un tapēc kāds to ir sačakarējis, škrobe ļoti liela, jo nebiju rēķinājies ka tik drīz būs atkal jāiegulda nauda auto krāsošanā!
Vēl ir kāds kuram nepatīk kā nokrāsota haube un tapēc kāds to ir sačakarējis, škrobe ļoti liela, jo nebiju rēķinājies ka tik drīz būs atkal jāiegulda nauda auto krāsošanā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …