Folkreiss
bļē man viikendaa darbs .. basketbola čempis sākas
ja līs lietus, tad man ir aizdomas, ka tā trase būs pakaļā
ja līs lietus, tad man ir aizdomas, ka tā trase būs pakaļā
bet pa lielam .. nav ko miizt .. vajag pirkt lūžņus un gāzt
un NIxon .. tu ahujiitu, cik labi ir pa normālu trasi pēc pļavas pagāzt
un NIxon .. tu ahujiitu, cik labi ir pa normālu trasi pēc pļavas pagāzt
Sveiks. Esmu šeit jauniņais, bet šeit atradu vienīgo jēdzīgo informāciju par folkreisu.
Citur ir minētas kkādas lietas bet ne par tēmu.
Grībās piedalīties, protms ar klasisko RWD.
Esmu trakojis visādi, lauki, plavas gan asfalts un drifts, pieredze domāju, ka bagāta, bet par drošības karkasu nekad neesmu uztraucies, bet nu gribas paskrieties ar citiem, pakonkurēt, bet iesākumā negribas iztērēt kosmosu, jo gribu pārliecināties par to kā sanāks un vairāk paša priekam.
Cik sapratu lai piedalītos.
Pašam arī jābūt apdrošinātam, un kāda oficiāla auto sporta kluba biedram?
Tad par auto drošības karkasu, kautvai pats metini, bet kur es varu atrast to LAF pārstāvi, lai uzmet aci, man pie viņa mašīna jāved, vai viņš pats brauc skatās un ja kautkas šim nepatīk tad pasūta 3 mājas tālāk un tāpat jāmaksā, nu vismaz ceļa izevumi un tad jādomā kā savu kļūdu labot
Pats sūdīgi metinu nu nesaku ka nevaru, bet negribas nočakarēties šuvēs, ikdienā tik kādu izpūteju sanāk pieķert vai kā tā.
Ir vēl paziņa kas arī varētu, ir ilgāka pieredze izpūtēju pieķeršanā un kāda gabala piemetināšanā:D bet dugas noteikti dzīvē nav metinājis..
Bet nu galvenais jautājums par to laf pārstāvi kas dos to sertifikātu.
Varbūt kāds zin vietu Valmieras apkaimē kur par kkādām nekosmiskām naudām var iemetināt un pie reizes arī serfiticēt. ( kosmos būtu tie 1100 eiro vai uz augšu, kas jau ar homo un ļauj piedalīties profesionālākās sacīkstēs) varbūt pat ir kāds kas pats brauc un ir taisījis auto, varu piebraukt pakonsultēties. Bet nu ļoti cītīgi lasīšu arī to kas te.
Citur ir minētas kkādas lietas bet ne par tēmu.
Grībās piedalīties, protms ar klasisko RWD.
Esmu trakojis visādi, lauki, plavas gan asfalts un drifts, pieredze domāju, ka bagāta, bet par drošības karkasu nekad neesmu uztraucies, bet nu gribas paskrieties ar citiem, pakonkurēt, bet iesākumā negribas iztērēt kosmosu, jo gribu pārliecināties par to kā sanāks un vairāk paša priekam.
Cik sapratu lai piedalītos.
Pašam arī jābūt apdrošinātam, un kāda oficiāla auto sporta kluba biedram?
Tad par auto drošības karkasu, kautvai pats metini, bet kur es varu atrast to LAF pārstāvi, lai uzmet aci, man pie viņa mašīna jāved, vai viņš pats brauc skatās un ja kautkas šim nepatīk tad pasūta 3 mājas tālāk un tāpat jāmaksā, nu vismaz ceļa izevumi un tad jādomā kā savu kļūdu labot
Pats sūdīgi metinu nu nesaku ka nevaru, bet negribas nočakarēties šuvēs, ikdienā tik kādu izpūteju sanāk pieķert vai kā tā.
Ir vēl paziņa kas arī varētu, ir ilgāka pieredze izpūtēju pieķeršanā un kāda gabala piemetināšanā:D bet dugas noteikti dzīvē nav metinājis..
Bet nu galvenais jautājums par to laf pārstāvi kas dos to sertifikātu.
Varbūt kāds zin vietu Valmieras apkaimē kur par kkādām nekosmiskām naudām var iemetināt un pie reizes arī serfiticēt. ( kosmos būtu tie 1100 eiro vai uz augšu, kas jau ar homo un ļauj piedalīties profesionālākās sacīkstēs) varbūt pat ir kāds kas pats brauc un ir taisījis auto, varu piebraukt pakonsultēties. Bet nu ļoti cītīgi lasīšu arī to kas te.
Tak aizbrauc vienkārši uz nākamo folkreisa posmu un nopērc uzvarētāja mašīnu, tad vismaz zināsi ka tehnika konkurētspējīga būs, nav ko pašam čakarēties, it sevišķi ja nav pieredzes ar to
Lūk variants ar ko sākt:
Folkreisa klasikas klases paplašināšanas nolūkos ir iespēja iegādāties manu pērnās vasaras BMW sedanu par speciālu cenu – Eur 700 !
Ņem tagad un Vecpilī jau gāz ar RWD :)
BMW sedans – 2.0 bezvanosa dzinējs, reduktors 4.44, kompis, utt.
Defekti: jāmaina kārba.
27701135 – zvaniet, pastāstīšu vairāk.
http://www.autocross.lv/folkreiss-pirmo ... as-finals/
Folkreisa klasikas klases paplašināšanas nolūkos ir iespēja iegādāties manu pērnās vasaras BMW sedanu par speciālu cenu – Eur 700 !
Ņem tagad un Vecpilī jau gāz ar RWD :)
BMW sedans – 2.0 bezvanosa dzinējs, reduktors 4.44, kompis, utt.
Defekti: jāmaina kārba.
27701135 – zvaniet, pastāstīšu vairāk.
http://www.autocross.lv/folkreiss-pirmo ... as-finals/
Dzeltenais vai zilais. Paziņas jau Smiltenē dzelteno gandrīz paņēma. Beigās nopirka golfa rāmi ar karkasu iekšā..