BAKER 328i
čotka!
bostons?
bostons?
Sedans ir dzīve,ļoti labi saglabājies!
Jā, sagadījās ka arī sedans trāpījās šajā krāsa. Svaigi noskalots un bez kasjakiem izskatās ļoti labiLawwr rakstīja:čotka!
bostons?
P.s. tagad sapņoju par style 21 ar baltiem centriem virsū
Ir savi plusi un mīnusi, patīk ka nav katru reizi jākāpj ārā lai iesēstos kāds aizmugurē, bet kupeja ar nolaižamajiem beņķiem bija daudz ietilpīgāka. Šim ir tā siena aizmugurē.Bmw_e36 rakstīja:Sedans ir dzīve,ļoti labi saglabājies!
Style21 izskatītos vnkTazx rakstīja:Jā, sagadījās ka arī sedans trāpījās šajā krāsa. Svaigi noskalots un bez kasjakiem izskatās ļoti labiLawwr rakstīja:čotka!
bostons?
priecājos, ka man st21 mētājas garāzā, ļoti ceru uz nākošo sezonu tos uzlikt, tiešām glīti diski!Tazx rakstīja:Jā, sagadījās ka arī sedans trāpījās šajā krāsa. Svaigi noskalots un bez kasjakiem izskatās ļoti labiLawwr rakstīja:čotka!
bostons?
st5 atpūšās!
Glīti un sasodīti dārgi diski.
Sāksim vakara uzrunu ar to, ka beidzot topika nosaukums atbilst patiesībai. 2.0 perdeli ir nomainījis pārjauktais kartupeļu kombains ar tilpumu 2.8 un jau esmu pievarējis pirmos 80 iesildošos km, vēl 420 palikuši.
Ilgi bija doma galvā, ka negribās čakarēt šo bundžu un meklēju kaut ko sakarīgu, kur ielikt 2.8 un taisīt kā trases auto, bet kā jau parasti viss ko tev piedāvā ir nopuvis un smird pēc vecām zeķēm, tad nu pēc pāris tolmeta ceļa gājēju apskatīšanas sapratu, ka nav ko dzīt bobi un jāliek motors tepat, kamēr tas vēl nav sakaltis un sačokurojis.
72 stundas garažā un 6 siera bagešu ar 10w60 garšu vēlāk 2.8 ir uz saviem diskiem un pie tam vēl ripo, kad spied gāzes pedāli.
PĀRIS NEKVALITATĪVI SNAPI ACU MEŽĢĪŠANAI
Sākam jaukt purnu ārā. Perdelis ārā 2.8 iekšā mainam grabošo vanosu Pagaidām plānā pieslēgt motoru pie komja un pārbaudīt vai viss strādā kā nākas, jo it kā strādā ideali, bet mazliet vibrē mašīna, nesaportu no kā. Jānomēta kompresija. Jānomaina izspiedējgultnis, jo tas pamatīgi gaudo, jāpieliek izpūtējs kārtīgi, jo šobrīd tas karājas striķi, lai kaimiņi nenomētātu ar olām kad vēlā vakarā pieripo pie mājas ar blīkšķi un uguņiem kā fast and furious filmās. Jāiebrauc kārtīgi motors, jāuzliek hidro, svarka un jādod čibā.
Šobrīd auto izskatas šādi - izņemot izpūtēja uzgali, tagad tur stāv 3.0 bundulis striķi iekarināts P.S. ja kādam vajag patiešām laba 2.0 detaļas i got some!
P.P.S. paldies EDZIS GARAŽ, RENIO un REGNĀRAM pa palīdzību darbos.
Ilgi bija doma galvā, ka negribās čakarēt šo bundžu un meklēju kaut ko sakarīgu, kur ielikt 2.8 un taisīt kā trases auto, bet kā jau parasti viss ko tev piedāvā ir nopuvis un smird pēc vecām zeķēm, tad nu pēc pāris tolmeta ceļa gājēju apskatīšanas sapratu, ka nav ko dzīt bobi un jāliek motors tepat, kamēr tas vēl nav sakaltis un sačokurojis.
72 stundas garažā un 6 siera bagešu ar 10w60 garšu vēlāk 2.8 ir uz saviem diskiem un pie tam vēl ripo, kad spied gāzes pedāli.
PĀRIS NEKVALITATĪVI SNAPI ACU MEŽĢĪŠANAI
Sākam jaukt purnu ārā. Perdelis ārā 2.8 iekšā mainam grabošo vanosu Pagaidām plānā pieslēgt motoru pie komja un pārbaudīt vai viss strādā kā nākas, jo it kā strādā ideali, bet mazliet vibrē mašīna, nesaportu no kā. Jānomēta kompresija. Jānomaina izspiedējgultnis, jo tas pamatīgi gaudo, jāpieliek izpūtējs kārtīgi, jo šobrīd tas karājas striķi, lai kaimiņi nenomētātu ar olām kad vēlā vakarā pieripo pie mājas ar blīkšķi un uguņiem kā fast and furious filmās. Jāiebrauc kārtīgi motors, jāuzliek hidro, svarka un jādod čibā.
Šobrīd auto izskatas šādi - izņemot izpūtēja uzgali, tagad tur stāv 3.0 bundulis striķi iekarināts P.S. ja kādam vajag patiešām laba 2.0 detaļas i got some!
P.P.S. paldies EDZIS GARAŽ, RENIO un REGNĀRAM pa palīdzību darbos.
Pēdējais labojis Baker - 12 Apr 2016, 23:41, kopā labots 1 reizi.
Prieks, ka mūsu pirmais pārlasītais motors arī kust uz priekšu
Cepiigi diski un 320i blemba ar.
Tātad motors pieslēgts pie kompja un priecē, ka viss tā kā būtu ļoti labi, vienīgi zonde viena nestrādā tāpēc ar visu "ekonomisko" motora iebraukšanu turot līdz 3k apgriezieniem sanāk patēriņš labs...
Arī kompresiju (nevis kompresijas pakāpi) nomērijām. 17 bar visos podos
Arī kompresiju (nevis kompresijas pakāpi) nomērijām. 17 bar visos podos
Ziemas diski mazliet sapucēti, izskatās OK, bet uz vasaru prasās likvidēt balonus, tāpēc vajag vismaz 17' ja ne 18', bija doma par jr11 vai Rondell 0058, bet ņemot vērā ka svarka jau virsū un hidro arī kuru katru brīdi būs, tad nezinu vai ir baigā jēgā no 18', kurus uzlikšu labi ja pāris reizes gadā. Un par bļembu vēl neesmu noņēmis tikai tāpēc, ka, kad 2.8 bija iecelts 1.6 vietā gribējās arī uzlīmēt 316 bļembu lai kāds nabags apmulstu uz ceļa, par sprigano 1.6 ;DMirror45 rakstīja:Cepiigi diski un 320i blemba ar.
Motoru piebrauksi vai uzreiz uz rumbulu?
Tad redz,kur aizgāja tas pārlasītais motors
Nice
Nice
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Esmu dzirdējis ka HGK iebraucot motors noraujot 2 mierīgus apļus pa biķernieku trasi un tad dodot pilnā čībā...A_C rakstīja:Motoru piebrauksi vai uzreiz uz rumbulu?
Nē nē 300 km gandrīz jau esmu nobraucis no nepieciešamajiem 500 protams ar pāris reizēm, kad paslīdējusi kāja uz gāzes pedāļa Bet jā domāju varbūt prātīgi būtu līdz 1k īpaši netrakot un tad tiekamies trasē.
Jā, ilgi nostāvēja nabags, bet tagad tiek pielietos augstākiem mērķiem.maartyd rakstīja:Tad redz,kur aizgāja tas pārlasītais motors
Nice
viņš taču raksta - Рассмотрю варианты обмена.edzis rakstīja:Kapec pardod?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ajlkx.html
Edzi,nahera Tu man rītu sadirsi ar to linku,tagad brokastis iekšā nedabūšu
Btw prieks ka sedans nenonāca pie līkročiem man joprojām žēl,ka čoms viņu pārdeva
Btw prieks ka sedans nenonāca pie līkročiem man joprojām žēl,ka čoms viņu pārdeva
haha parthootu skaiztvu afto, nafv kā cithiem.edzis rakstīja:Kapec pardod?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ajlkx.html
čoms vilka to prikolu ar homecoming lampām?Ģirts rakstīja:Edzi,nahera Tu man rītu sadirsi ar to linku,tagad brokastis iekšā nedabūšu
nop,bija jau virsū,kkāda tupa sistēma bija atceros ķipa rūca ar ieslēgtām miglām or smth bet bez atslēgas