Sīča "Ķirsīts"(E36)
RayRays rakstīja:Visvieglākais variants izskrūvēt lampiņu no paneļa.
Vrb izskrūvēt visas lampinjas lai miers,wismaz toc zināsi ka nebūs nekādu pārsteigumu panelī
tā jau žurkai nav check engine lampiņas
Negribu no viņas atbrīvoties, gribu lai viņa strādā pareizi, jo nekad nebiju redzējis e36 ar tādu.
Detaļas nokrāsotas un laikam būs jāpākrāso- metālika ne izstaigāja vienmērīgi
Detaļas nokrāsotas un laikam būs jāpākrāso- metālika ne izstaigāja vienmērīgi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
I don`t like bass, I love it!
Nekas nestāv uz vietas un šodien aizbraukts uz skati. Priecē ka nav rūsas, bet nezinu vai viņam vāks no rokām izslīdēja vai kā, bet likās, ka logs izbira un loģiski ka no tāda trieciena slēdzenei kaut kas notika.
Pēc svētkiem jānobeidz krāsošanas darbi.
Pēc svētkiem jānobeidz krāsošanas darbi.
Visi darbi lielos vilcienos beigušies, atlicis salikt atpakaļ moldingus un iepirkt sliekšņiem uzlikas.
Skate gan sanāce nedaudz sāpīgāka, kā paredzēts, nomainīja klēpi ar buksēm, amīti priekšā, aizmugurē viss bremzēm nomainīts un apakša nopiķēta, bet tas vairāk sirdsmieram nekā nepieciešamība.
Pierakstītu vairāk, bet baterija 4%
Skate gan sanāce nedaudz sāpīgāka, kā paredzēts, nomainīja klēpi ar buksēm, amīti priekšā, aizmugurē viss bremzēm nomainīts un apakša nopiķēta, bet tas vairāk sirdsmieram nekā nepieciešamība.
Pierakstītu vairāk, bet baterija 4%
labi visu esi novērsis
Apsveicu ar skati nevaru sagaidīt ka ta manējam skatē ies
Apsveicu ar skati. :)
Vismaz 2nieku saraksts īsāks par manējo
Vismaz 2nieku saraksts īsāks par manējo
Ar bildēm slinkoju, bet nu ķirsis tiek kopts, kā laiks atļauj tā nomazgāju un novaskoju, tie kas teiks ka man viss nav labi, man vienalga, patīk kad vari atspulgu redzēt kā spogulī.
Salons izjaukts, visas abšivkas un plastmasu nostiprināti lai negrab, uzreiz cita braukšana.
Piekare arī tiek kopta, priekšā samainītas plaukta bukses, aporas, iekšējie lodbalsti, pirksti. Biju uz savirzi, pieregulēja sagāzumus un savirzi.
Bet rakstu dēļ bēdīgākas nots, izskatās ka drīz būs redzams pārdod sadaļā...... Ja nu kādam ir interese, varat PM izteikt piedāvājumus. Uz kādu laiku jāpaliek būs kājām gājējos.
Salons izjaukts, visas abšivkas un plastmasu nostiprināti lai negrab, uzreiz cita braukšana.
Piekare arī tiek kopta, priekšā samainītas plaukta bukses, aporas, iekšējie lodbalsti, pirksti. Biju uz savirzi, pieregulēja sagāzumus un savirzi.
Bet rakstu dēļ bēdīgākas nots, izskatās ka drīz būs redzams pārdod sadaļā...... Ja nu kādam ir interese, varat PM izteikt piedāvājumus. Uz kādu laiku jāpaliek būs kājām gājējos.
Pēdējais labojis siicic - 19 Nov 2015, 11:09, kopā labots 1 reizi.
Kā tā? Izskatās jau labi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Smuks! Prasās tikai pr. Bampera resti, lai nav tāds caurums. Tā pucēšana laikam krāsas dēļ. Man ir tas pats, patīk spoguļoties un pucēt! Žēl ka tāda situācija un sāc domāt par tirgošanu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
es tik nesaprotu, ka var ejot skati un iegustot "slimibas lapu", ejot otreiz iegut pamatparbaudi?
neka personiga vnk interese
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pamatpārbaudi var iegūt, ja atkārtoti iet pēc tam, kad slimības lapa beidzās.ega rakstīja:es tik nesaprotu, ka var ejot skati un iegustot "slimibas lapu", ejot otreiz iegut pamatparbaudi?
Bet csdd pie nobraukuma tāpat var redzēt ka vairākas reizes iets.ZzevsS rakstīja:Pamatpārbaudi var iegūt, ja atkārtoti iet pēc tam, kad slimības lapa beidzās.ega rakstīja:es tik nesaprotu, ka var ejot skati un iegustot "slimibas lapu", ejot otreiz iegut pamatparbaudi?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tieši tā!Salviic rakstīja:Bet csdd pie nobraukuma tāpat var redzēt ka vairākas reizes iets.ZzevsS rakstīja:Pamatpārbaudi var iegūt, ja atkārtoti iet pēc tam, kad slimības lapa beidzās.ega rakstīja:es tik nesaprotu, ka var ejot skati un iegustot "slimibas lapu", ejot otreiz iegut pamatparbaudi?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tas nebija ar nodomu, gadījās ka pirms braukšanas atrādīt slimības lapu izbeidzās rocene un sataisīt varēju tik nākamajā dienā, līdz ar to sanāca diezgan dumi.
Slēdzam ciet, Ķirsīts devies pie jauna saimnieka.