E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 42
- chevron_right
Ja jūs spējat samenedžēt apmainīties vietām utt., nav problēmu, bet šeit redzu tikai fastlap disciplīnu. Viss noritēs diez gan raiti un netiek domāts par to, kā, lai nodrošina vienreiz izbraukušo atgriešanos trasē.EJ93RR rakstīja:Kā ir ja,gribam piedalīties ar bračku disciplīnās bet ar vienu auto?
centisos but sogad
Izskatās ka 2012 nebija neviena kompaktaKLAVINS rakstīja:Nostaļģijai pāris video, no iepriekšējiem gadiem
2012.gads
https://youtu.be/FWZm3fnquUA?list=PLUTT ... p8ttS1xSrY
2013.gads
https://youtu.be/FWZm3fnquUA
2014.gads
https://youtu.be/L5WELrIH4Xc
- ikey07
Būšu, varbūt pat bez rūsas
ok,sapratu!dogMa rakstīja:Ja jūs spējat samenedžēt apmainīties vietām utt., nav problēmu, bet šeit redzu tikai fastlap disciplīnu. Viss noritēs diez gan raiti un netiek domāts par to, kā, lai nodrošina vienreiz izbraukušo atgriešanos trasē.EJ93RR rakstīja:Kā ir ja,gribam piedalīties ar bračku disciplīnās bet ar vienu auto?
Vai es kā vienkārši foruma lietotājs arī varu braukt? Un gribētos zināt, kas ietilpst tai dārgākajā biļetē... :)
Tu topic sakumu vispar nelasi? Randoma ienaci kko uzrakstiit?NiggaFromRiga rakstīja:Vai es kā vienkārši foruma lietotājs arī varu braukt? Un gribētos zināt, kas ietilpst tai dārgākajā biļetē... :)
Pēdējais labojis Tumshais - 21 Apr 2015, 13:20, kopā labots 2 reizes.
Yee! Jābūt tur :)
Nu nopietni? Pat te nevar kā cilvēks uzvesties? Es vienkārši uzdodu jautājumu, uz kuru man tāpat, kā jebkuram citam ir pilnas tiesības. Tādēļ ja tu neesi spējīgs sniegt man atbildi, tad sēdi rāms un nedeldē klaviatūru.
Jā, variNiggaFromRiga rakstīja:Nu nopietni? Pat te nevar kā cilvēks uzvesties? Es vienkārši uzdodu jautājumu, uz kuru man tāpat, kā jebkuram citam ir pilnas tiesības. Tādēļ ja tu neesi spējīgs sniegt man atbildi, tad sēdi rāms un nedeldē klaviatūru.
NiggaFromRiga rakstīja:Nu nopietni? Pat te nevar kā cilvēks uzvesties? Es vienkārši uzdodu jautājumu, uz kuru man tāpat, kā jebkuram citam ir pilnas tiesības. Tādēļ ja tu neesi spējīgs sniegt man atbildi, tad sēdi rāms un nedeldē klaviatūru.
Vari jau uzdot jautājumu un uz to Tev ir tiesības, bet nu , vai tik tiesam ir tik grūti izlasīt kas ir rakstīts ? Nav vairs pamatskola kur visu informāciju tāka ar karotīti liktu mutē. Vajag palasīt.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Atvainojos, nepamaniju to daļu, kur bija rakstīts par cenā iekļauto. Un pateicos. :)
Es gan visu cītīgi izlasīju, bet tāpat palika jautājumi:
1. Kam un kāda veidā maksāt?
2. 4EUR par katru personu mašīnā?
3. Nauda iet balvu fondā?
1. Kam un kāda veidā maksāt?
2. 4EUR par katru personu mašīnā?
3. Nauda iet balvu fondā?
Domāju, ka nauda pa lielam aiziet trases īrei, jo trase tomēr nav bezmaksas. Gan jau arī balvu fondā kaut kas ieriposdogMa rakstīja:Tātad jā, par katru personu mašīnāIEEJAS MAKSA:
- Piesakoties līdz 22.05.2015., 4EUR no personas.
- Pasākuma dienā 5EUR no personas.
---------------------------------------------------------------------------
Jāmaksā šeit :
[/b]Dalības maksa sūtāma uz manu kontu:
Nosaukums: Māris Nitišs
Konts: LV34HABA0551010889304
Maksājuma mērķis: Segvārds forumā, +1 (ja tiek ņemts vēl kāds cilvēks līdzi), mašīnas V/N.
vai sacensību dienā pie iebraukšanas
Visa info, izņemot naudas izlietojumu bija pirmajā postā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Liels paldies.Linda rakstīja:Domāju, ka nauda pa lielam aiziet trases īrei, jo trase tomēr nav bezmaksas. Gan jau arī balvu fondā kaut kas ieriposdogMa rakstīja:Tātad jā, par katru personu mašīnāIEEJAS MAKSA:
- Piesakoties līdz 22.05.2015., 4EUR no personas.
- Pasākuma dienā 5EUR no personas.
---------------------------------------------------------------------------
Jāmaksā šeit :
[/b]Dalības maksa sūtāma uz manu kontu:
Nosaukums: Māris Nitišs
Konts: LV34HABA0551010889304
Maksājuma mērķis: Segvārds forumā, +1 (ja tiek ņemts vēl kāds cilvēks līdzi), mašīnas V/N.
vai sacensību dienā pie iebraukšanas
Visa info, izņemot naudas izlietojumu bija pirmajā postā
Pievienoju biežāk uzdotos jautājumus un atbildes pirmajā postā. Kā arī uztaisīju mazliet pārredzamāk pašu informāciju.
Jautājums par riepām fastlap!
Zinu, ka bezcerīgi būtu braukšanas, bet gribu pabraukt fastlap sacensībās, tik jautājums, vai ar parastām ielas riepām var?
To tabulu nerādas, neesmu riepu eksperts
Zinu, ka bezcerīgi būtu braukšanas, bet gribu pabraukt fastlap sacensībās, tik jautājums, vai ar parastām ielas riepām var?
To tabulu nerādas, neesmu riepu eksperts
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Nevar ar sporta riepām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2