Laurix Kompotā
Nekas jauns nav sadarīts.. Tik nomazgāts un sabildēts!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Tā kā kabriks jau ziemas miegā, tad tiek aktīvi izmantots kompakts!
Īpaši nekas jauns nav izdarīts. Tik mazgāts, tīrīts un dedzināts benzīns!
Tika ieplānots tripiņš uz kalniem un, līdzarto, pārbaudījums 1.6 spridzeklim!
Augstākais punkts uz kura tika uzbraukts bija 932m. Viss veiksmīgi un forši, bet nonācu pie secinājuma, ka steidzīgi jāiekrāmē vismaz 1.8is savādāk žēl palika to nabadziņu pret kalniem mocīt!
Kāda bilde ar:
Stajankas apsardze arī kadrā iekļuva!
Visa brauciena mērķis bija uzkāpt Šēragā (Kjerag)
http://turismagids.delfi.lv/galamerki/d ... d=45769717
Kāpiens bija grūts un garš (6km uz vienu pusi) Bet bija to vērts!
Īpaši nekas jauns nav izdarīts. Tik mazgāts, tīrīts un dedzināts benzīns!
Tika ieplānots tripiņš uz kalniem un, līdzarto, pārbaudījums 1.6 spridzeklim!
Augstākais punkts uz kura tika uzbraukts bija 932m. Viss veiksmīgi un forši, bet nonācu pie secinājuma, ka steidzīgi jāiekrāmē vismaz 1.8is savādāk žēl palika to nabadziņu pret kalniem mocīt!
Kāda bilde ar:
Stajankas apsardze arī kadrā iekļuva!
Visa brauciena mērķis bija uzkāpt Šēragā (Kjerag)
http://turismagids.delfi.lv/galamerki/d ... d=45769717
Kāpiens bija grūts un garš (6km uz vienu pusi) Bet bija to vērts!
Vienmēr paticis dakaryellow. Pats sev meklēju compact dakaryellow vai hellrot, bet attapos pie violettschwarz, kas apkārt ir uz katra stūra.
Jā, krāsa laba! Un izceļas uz tā drūmā pilsētas fona. Noparkojot stajankā, apkārt tik melns, balts, pelēks... un hujakš viens dakaryellow pa vidu!
Pēdējais labojis Laurix - 24 Aug 2015, 20:15, kopā labots 1 reizi.
Patiešām skaistulis
ļoti gribētos atrast dakaryellow tik labā kondīcijā, ielikt salonu no tagad esošā un braukt bēdu nezinādams
ļoti gribētos atrast dakaryellow tik labā kondīcijā, ielikt salonu no tagad esošā un braukt bēdu nezinādams
Smuks kompots un smukas bildes. Kur tādu modelīti var dabūt, kas uz haubes? Kaut kad manīju e-bay, bet bija tikai sedani.
Par kondīciju arī prieks, ka sanāca tādu atrast!vienradzis rakstīja:Patiešām skaistulis
Bet, par salonu runājot, ar laiku jāieliek rekāras, jo nevaru nosēdēt un savu pakaļu noturēt šajos plakanajos beņķos.
Paldies!Alpine rakstīja:Smuks kompots un smukas bildes. Kur tādu modelīti var dabūt, kas uz haubes? Kaut kad manīju e-bay, bet bija tikai sedani.
Modelīti novaktēju tajā pašā ebayā!
un uz cik euro naudām nostājas tāds skaistums, ja nav noslēpums?Laurix rakstīja:Par kondīciju arī prieks, ka sanāca tādu atrast!vienradzis rakstīja:Patiešām skaistulis
Bet, par salonu runājot, ar laiku jāieliek rekāras, jo nevaru nosēdēt un savu pakaļu noturēt šajos plakanajos beņķos.
2200e Uzskatu, ka dabūju viņu pa lēto attiecībā pret stāvokli un visu pārējo. Vienīgais, ka viensseši
Gribēju rakstīt ap 25k NOK, zinot Norvēģu tirgu. Uzminēju arī.
Ja precīzāk, tad 20kfunkyasshit rakstīja:Gribēju rakstīt ap 25k NOK, zinot Norvēģu tirgu. Uzminēju arī.
Bet te ļoti daudz ir puvekļi un nobraukti viņi šajā cenu amplitūdā.. Bet tagad neesmu skatījies un neskatīšos arī, jo parasti, kad esi kko jau nopircis, tad pa to pašu summu uzpeld kkāds vilinošāks varints.
Jā smuks kompakts! Piemēram es, kad nopirku savu kompactu es vispār biju uz D
Apšikas durvīs ar Air bag!
Un motortelpā ar viss vnk sterils! Takā labāk uzpļaut kaut kādiem aizspriedumiem pret kompaktiem un braukt ar prieku nevis ar sadauzītu nojātu , puvušu jebko citu no e36 ka tik citiem izspatiktu
Apšikas durvīs ar Air bag!
Un motortelpā ar viss vnk sterils! Takā labāk uzpļaut kaut kādiem aizspriedumiem pret kompaktiem un braukt ar prieku nevis ar sadauzītu nojātu , puvušu jebko citu no e36 ka tik citiem izspatiktu
jā, apm kkā tā! Pirms tam par kompotiem domāju: "Smuks ir, bet sev nepirktu" Bet primārais bija ietilpība, lai var iekrāmēt kādu palielāku pirkumu un stāvoklis. Kūtiņas sakarīgas nebija un "Bingo" trāpīja dzeltenā bumbiņa!
jus te beidziet slavet to dakaryellow a to es vel ari nopirksu vienu jo zinu kur ir dakaryellow msport compacts man tada zinja raksturs pirkts masinas http://cars.donedeal.ie/cars-for-sale/b ... t/10000851
bet labi ja pa teemu tad es jau liktu mpac sim virsu taa lai ir tiesam pa smuko
Instagram INDIGAIS
Ņem ciet un atsūti man m paku un swapu!aivis328 rakstīja:jus te beidziet slavet to dakaryellow a to es vel ari nopirksu vienu jo zinu kur ir dakaryellow msport compacts man tada zinja raksturs pirkts masinas http://cars.donedeal.ie/cars-for-sale/b ... t/10000851
ja vinjam vel sakritisies cena tad varbut panjemsu a to sobrid jau stav 3 e36
Instagram INDIGAIS