E36-RobKrasa
ppc bērnu dārzs..
plaša profila spečukus vēl pie vecmammām laikam nav aizveduši
plaša profila spečukus vēl pie vecmammām laikam nav aizveduši
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Nu bļaaa,es saprotu ka grib miskasti(kko uz rat style) ne izlaizītu auto,bet to arī var izveidot kkā gaumīgāk,nu bet šitas ir vnk pipec,lūdzu neapkauno e36 ar savu miskasti un nodedzini viņu vai aizdzen uz lomu,te viss ir slikti. Man būtu kauns tādā auto kāpt iekšā,da ne,pat atrasties tuvumā.
Nesaprotu tādus cilvēkus,pat visas tās rūsinātās haubes,numuri sāna un viss pārējais ko te norej forumā nespēj pārsist šo brīnumu. būtu labāk kādu golfu tā sapisis,tā vismaz nebūtu žēl
Nesaprotu tādus cilvēkus,pat visas tās rūsinātās haubes,numuri sāna un viss pārējais ko te norej forumā nespēj pārsist šo brīnumu. būtu labāk kādu golfu tā sapisis,tā vismaz nebūtu žēl
Mans nāk liet eļļu ugunī!
Tas bembis kā tāda neglīta mauka, kas nomālējusies slēpjas zem spilgtām krāsām un tušām. Un tās botuksa lampas vispār sekss kaut kāds
sorry
bet tāds jau bija pašmērķis autoram!
peace
Tas bembis kā tāda neglīta mauka, kas nomālējusies slēpjas zem spilgtām krāsām un tušām. Un tās botuksa lampas vispār sekss kaut kāds
sorry
bet tāds jau bija pašmērķis autoram!
peace
Artūrs.K. rakstīja:Un tas ir viss, uz ko esi spējīgs? Regulē vēl! Vai arī atrodi draudzeni, lai muļķībām nav laika...marux rakstīja:[quote="Artūrs.K."
Tu esi daunis. Tu pat daunim esi daunis.
Tu Maximas miskaste, doma ko raksti. Šmurgulis. Galvā sapisies muļķis.
OFFTOPIC...
paga, Maruxam ir jābrauc lai pateiktu, ka ir pohuj par Tavu viedokli par viņa auto?Artūrs.K. rakstīja:Es dzivoju Rigā keguma iela 33 nr 22129275. Atbrauc un vēlreiz man šito visu klātbūtnē pasaki.
Varētu šādus bezprigela topikus vnk slegt.
vai drīzāk neļaut dažiem labiem postot..Duuj rakstīja:
Varētu šādus bezprigela topikus vnk slegt.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Taču vasaras brīvlaiks sācies. Domāju, ka sagaidīsiet ne tādus vien brīnumus
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Vot ta jā, vot tagad es redzeju dzivē to auto par kuru Berziņš sava skaņas ierakstā stastijis kuru pa nakti ar otiņu nosmēres..
BMW_The Ultimate Repair Bill
pirmo reiz redzu zilu salonu ieks e36
a kas ir ar masinas saniem izdarits?
cerams atri noskilsi
a kas ir ar masinas saniem izdarits?
cerams atri noskilsi
Adobe photoshop ļoti vienkārši izdarīt.
Skatos, ka kāds gifu meistars visu laiku liek gifus, tik aizmirst saviem viltus profiliem paroli
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sdn redzets netalu no Ilguciema aplja ap pus 8 vakara, nu hvz, nebija nemaz tik traks tas aparats normalas lampas prieksa, ne ROZA litakus un normals gazamais dampis IR REDZETI daudz pretigaki e36.
vot šitie adrešu licēji un klātbūtnē teicēji.. man nav skaidrs, ko viņi grib panākt... vienīgais kas nāk prātā pēc tāda teksta izlasīšanas ir: "čali pa galvu vajag ja? sen neesi sists ja?"Artūrs.K. rakstīja:Es dzivoju Rigā keguma iela 33 nr 22129275. Atbrauc un vēlreiz man šito visu klātbūtnē pasaki.marux rakstīja:Un tas ir viss, uz ko esi spējīgs? Regulē vēl! Vai arī atrodi draudzeni, lai muļķībām nav laika...Artūrs.K. rakstīja:[uote="marux"]
Neticēsi, bet tavs viedoklis par manu auto man ir pilnīgi vienaldzīgs. Jā, visi trīs auto tur izskatās briesmīgi. Un? Gribi mani pārliecināt par pretējo? Nē, tu to nedarīsi, jo uzdir$t pretī ir vienīgais, ko tavs tīņa smadzeņpods ir spējīgs uzražot, jo putas no lūpām ir sakāpušas kreisajā puslodē... Iemācieties paciest ne tikai "WOW, cik skaistīīīī".[/uote]
Tu esi daunis. Tu pat daunim esi daunis.
Tu Maximas miskaste, doma ko raksti. Šmurgulis. Galvā sapisies muļķis.
OFFTOPIC...
Arī Tevi redzēju :) braucu nezinu kur braucu, bet kad gribēju nogriesties pa kreisi ieslēdzu pagriezienu sāku veikt manervu, bet pamanīju kādu kas es Tu un ātri atgriezos atpakaļ uz ceļa. tās bildes tiešām ir katastrofālas un dzīvē nemaz tik slikti jau viņš neizskatās.Garaisss rakstīja:Sdn redzets netalu no Ilguciema aplja ap pus 8 vakara, nu hvz, nebija nemaz tik traks tas aparats normalas lampas prieksa, ne ROZA litakus un normals gazamais dampis IR REDZETI daudz pretigaki e36.
Gribētu visiem atvainoties par to ka te tāds nevietā kašķis aizgājis. Piedodiet tāds nebija mans mērķis. Slikts jau slikts man tas BMW, bet ko padarīt ka tādu es viņu nopirku vnk izvarotu... tā summa par ko nopirku ir niecīga :) bet man jau ir cilvēks kas viņu grib pirkt par 4x lielāku summu. Jaunajam saimniekam ir iespējas un laiks ap viņu ņemties tā kā gan jau ka uz ielām būs normāls e36
Nedaudz pielikt roku un būs normāls braucamais, ne visi spēj uzturēt un grib sev izlaizitu žurku. Kādam pārvietošanās līdzeklis, kādam trases dambis un kādam vnk pucesanas objektsRobKrasa rakstīja:Gribētu visiem atvainoties par to ka te tāds nevietā kašķis aizgājis. Piedodiet tāds nebija mans mērķis. Slikts jau slikts man tas BMW, bet ko padarīt ka tādu es viņu nopirku vnk izvarotu... tā summa par ko nopirku ir niecīga :) bet man jau ir cilvēks kas viņu grib pirkt par 4x lielāku summu. Jaunajam saimniekam ir iespējas un laiks ap viņu ņemties tā kā gan jau ka uz ielām būs normāls e36