Sēdekļu pāršūšana
Varbūt kads var iedod padomu no šuvējiem ar ko aizvietot veco paralolu?
Negribēju cept jaunu topiku. Cik maksā pāršūt mtech3 stūri ? Tikai baranku, vidu nevajag...
wrum, wrūūūm
labi pāršūt sķiet ap 40 ls nebija
nu tad jāpamēģina pāsām parēķināsi cik izmaksā materiāls kvalitatīvs + cik darba stundas iztereesi+ cik profesionalitāte vēl izmaksās... mūsdienās par zināšanām arī maksā
pie šuvēja ja nemaldos 30ls + 5ls vidiņš - kvalitāte
tad jau cenas kritushaas :) prieks
šķiett, ka pēdējo reizi jautāju par savu m-tech II stūri tad tādu ciparu teica...
Uzmet PM loetotājam suvejs iekš powera.
Domāju ka viņš varētu palīdzēt.
Domāju ka viņš varētu palīdzēt.
Šuvējam uzrakstiju, gaidu atbildi! Paldies!
Kādam nav Šuveja tel.nr.?
Nu Te viens Jelgavas galā šuvējs ja nu vaig:
Stūres apvilkšana ar ādu un Salona apdare
Jānis Bergs
Siena ceļš 5, Jelgava
e-mail.:[email protected]
Mob.: 29194082
Stūres apvilkšana ar ādu un Salona apdare
Jānis Bergs
Siena ceļš 5, Jelgava
e-mail.:[email protected]
Mob.: 29194082
Paldies būs jauzvana!
sveiki kur lai iegadajas paralonu atrestauret benkus?
Interesē, vai ir kāds no foruma vai pazīstamais, kurš varētu pāršūt priekšējiem ādas beņķiem vidus daļu?
Tātad jautājums sekojoš, ja es vēlētos pats pāršūt sava bmw sēdekļus, kas man būtu nepieciešams, vēlos pamēģināt un pačakarēties,jo zaudēt nav ko, jo sedekļi pamatīki apdiluši.
kartiga sujmasina kas spej sasuut loti biezu materealu un uz diegu kvalitati netaupi, respektivi lai ir loti izsutirigi ,savadak sujot truks nost, un protams ja sanaks tad netaupi uz pasu auduma vai adas kvalitati , protams poralons un vel kaut kas bija vajadzigs, vairs pat neatceros kas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Iesakiet kvalitatīvu šuvēju ar pieredzi - vajag pāršūt visu kupejas salonu. Useris Šuvējs aizņemts uz mēnesi ss.lv pilns ar sludinājumiem, bet negribās galīgi nezināmiem dot.
Vīri vajag jūsu palīdzību, cik sanāktu naudas ziņā apmēram, pāršūt priekšējos gaišās ādas recaro beņķus abus ?
cik prasiju šuvējiem visādiem, neviens nevar neko man sakarīgi atbildēt
Vai vispār beigās lētāk ir citu salonu
drusku ārpus topika bet jūs arī varat kāds piedāvāt maiņu pret citu kupejas salonu, jo gaišā āda nepāraak pašam
cik prasiju šuvējiem visādiem, neviens nevar neko man sakarīgi atbildēt
Vai vispār beigās lētāk ir citu salonu
drusku ārpus topika bet jūs arī varat kāds piedāvāt maiņu pret citu kupejas salonu, jo gaišā āda nepāraak pašam