nleai imola red e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Jā bezgala smuks
Un krāsa kā niknam bullim
Un krāsa kā niknam bullim
Ja, salona gan diezvai tas kko mainitu, tad varbut tur pie vainas taapati pecka, kas visu laiku puus karsto, vai vel konkreetaas vietas var parlieku uzkarst ja virs izpluudes nav karstumizolacijashaha rakstīja:Difuzori nav, bet vai dēļ tā salonā plastmasi arī uzkarstu diezgan karsti ?
Tev nav izrauts paklājs virs kārbas? Ja ir, tad turi logus biežāk ciet, jo karsto gaisu rauj salonā, ja logi vaļā, tāpēc arī visas plastmasas karstas.
Milzigs darbs ir paveikts!
Bet kur jus visi atrodat tik daudz briiva laika?
Bet kur jus visi atrodat tik daudz briiva laika?
dikti laba.. Personīgi otrā vieta aiz ramyrez kupejas.
Skaists auto lai labi ripo!
Dod vēl bildes, reāls deserta topiks!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Dzīvo Rietumu Krastā? Braucot garām redzēju tavu auto
Sk pie ka sis eksemplars aizgaja , cena bija laba 1900 eiro. Gribejas jau so njemt , bet nepaspeju. :d
Tagad istas krasava kupeja
http://ej.uz/ffdwLAKIKS rakstīja:Sk pie ka sis eksemplars aizgaja , cena bija laba 1900 eiro. Gribejas jau so njemt , bet nepaspeju. :d
Sorr , ka mans tevs polietis mate baltkrieve. Ka nemaku perfekti valst valodu. , bet ja apmaksa laprat aizietu uz kursiem.GatisB. rakstīja:http://ej.uz/ffdwLAKIKS rakstīja:Sk pie ka sis eksemplars aizgaja , cena bija laba 1900 eiro. Gribejas jau so njemt , bet nepaspeju. :d
super viena no skaistākajām kupejām forumā
Skaisti cik L krāsas aizgāja uz visu?
Aptuveni 2.7l PPG krasas, ja nemaldos, un 4l RM STARTOP lakas.erviins rakstīja:Skaisti cik L krāsas aizgāja uz visu?
@instagram - anrijs.v
Čilā, nebiju domājis personiski.LAKIKS rakstīja:Sorr , ka mans tevs polietis mate baltkrieve. Ka nemaku perfekti valst valodu. , bet ja apmaksa laprat aizietu uz kursiem.GatisB. rakstīja:http://ej.uz/ffdwLAKIKS rakstīja:Sk pie ka sis eksemplars aizgaja , cena bija laba 1900 eiro. Gribejas jau so njemt , bet nepaspeju. :d
ja taa godigi tad ir ritigi smuki ar juno kraasu. prieks skatities kaa autinji dzivo tala, tik jautajums, vai taa evo karba kas reiz tika aizsutita peks si auto vel ir dziva?
...
ar kārbu ir savādi. pirms visu uzsāku sinhronizātori gāja uz beigām 2 un 3 robam, uz lieliem rpm metot pāri nebija reize kad neieietu ar krakšķi. arzemju forumos cilvēki runā ka šiim karbām viņus samainīt esot diezgan eksotisks/nereals pasakums.Armando rakstīja:ja taa godigi tad ir ritigi smuki ar juno kraasu. prieks skatities kaa autinji dzivo tala, tik jautajums, vai taa evo karba kas reiz tika aizsutita peks si auto vel ir dziva?
Pus gadu nostāvēja garāžas stūrī un saliekot atpakaļ neviena krakšķa nekaa
@instagram - anrijs.v
hvz kaa tev tur izgaja ar to karbu, varbut vienk eljas vaina. es reiz aizsutiju srekam to karbu.nleai rakstīja:ar kārbu ir savādi. pirms visu uzsāku sinhronizātori gāja uz beigām 2 un 3 robam, uz lieliem rpm metot pāri nebija reize kad neieietu ar krakšķi. arzemju forumos cilvēki runā ka šiim karbām viņus samainīt esot diezgan eksotisks/nereals pasakums.Armando rakstīja:ja taa godigi tad ir ritigi smuki ar juno kraasu. prieks skatities kaa autinji dzivo tala, tik jautajums, vai taa evo karba kas reiz tika aizsutita peks si auto vel ir dziva?
Pus gadu nostāvēja garāžas stūrī un saliekot atpakaļ neviena krakšķa nekaa
...
zinu zinu.Armando rakstīja: hvz kaa tev tur izgaja ar to karbu, varbut vienk eljas vaina. es reiz aizsutiju srekam to karbu.
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right