E36.lv Sezonas noslēgums 2015.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Bļin, laikam nepaspēšu saskrūvēt uz to datumu. A bez savējā drapaka nebraukšu - neceriet.
Diegabiksis
Lkm būšu tikai ar e46, ja nebūs tik pat svarīgas lietas kā Agnim
Kompots līdz nākmai gonkai under construction
Kompots līdz nākmai gonkai under construction
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Zināma čiepa, viņai paļubom nav zem D.barons rakstīja:Tev bail, ka es tev tavu blondīni nocelšu? Tajā bildē lielas, ka ir zem D izmēra, tāpēc pat neinteresē, nesatraucies
Btw, par tēmu - tur ar stock M50B20 ir jēga braukt pa to trasi?
es ar netiku uz atklāšanu ,jabrauc būs vismaz uz noslēgumujaaniskal rakstīja:Uz atklāšanu nesanāca tikt, tad vismaz jāmēģina uz noslēgumu aizbraukt! Steigšus jāpucē diski
Ja isais reduktors gan jau ka jāNixon rakstīja:Zināma čiepa, viņai paļubom nav zem D.barons rakstīja:Tev bail, ka es tev tavu blondīni nocelšu? Tajā bildē lielas, ka ir zem D izmēra, tāpēc pat neinteresē, nesatraucies
Btw, par tēmu - tur ar stock M50B20 ir jēga braukt pa to trasi?
man ari tada doma ir bet kka negribas lai kkas beidzas trase, bet par to padomasu velNixon rakstīja:Nav īss.
ja par to ir runa tad IR! lai cilveki redz kads tad tev vins isti irNixon rakstīja:Nu, man ir doma sportinieku aizvilkt, bet vai ir jēga.
Baigi jau tur tagad toč nav ko redzēt, jo diezgan paburzīts jau, bet jāizdomā kārtīgi. Jāmeklē cilvēks, kurš tik tālu gribēs vilkt treileri.
Pusass ātri jāsameklē un jānomaina, nu riepas vēl jāsamontē, bet tas tā.
nemekle atrunasNixon rakstīja:Baigi jau tur tagad toč nav ko redzēt, jo diezgan paburzīts jau, bet jāizdomā kārtīgi. Jāmeklē cilvēks, kurš tik tālu gribēs vilkt treileri.
es būšu ja staķikā būs gaiss priekš riepām, ja nebūs tad sorry. ar pumpi nepaspēšu piepumpēt
Par cik pasākums atraktivitātes ziņā noteikti būs tāds pats kā pagājušogad, būs jāaizbrauc tīri ķekša pēc.
BMW Motorsport International
Kā īsti bija ar spolējamajām gumijām?
Kaut kad dzirdēju, ka tur uz vietas esot bijusi iespēja tikt pie ratiem nospolēšanai.
Kaut kad dzirdēju, ka tur uz vietas esot bijusi iespēja tikt pie ratiem nospolēšanai.
Nebūs, jāņem pašam savas riepiņas līdz.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Laikam aizbraukšu ar savu starteri uzslīpēt.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
11:00 izbrauksim no Vienības Gatves Statoil!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right