Drift Action!
Žēl, ka Orkaanam šoreiz neviecās, būtu interesanti finālā redzēt Siikā un Orkaana auto.
kāda vieta siikajam?
par vietu hvz ap 8 vai 10 kkur tā
Prieksš pirmās reizes ir labi :)
Jūu, satraukums bija baigais, kad siikais devās trasē tandēmā ar citiem Par e30 vs siikais, komentāru nav, jau visu žulti izvēmu
"Riepas pietiks?", "Jā, visām 4 reizēm" Beigās knapi vienu braucienu izturēja Skrēju kā orkāns, bet Orkaans bija ātrāks
"Riepas pietiks?", "Jā, visām 4 reizēm" Beigās knapi vienu braucienu izturēja Skrēju kā orkāns, bet Orkaans bija ātrāks
dogMa rakstīja:Jūu, satraukums bija baigais, kad siikais devās trasē tandēmā ar citiem Par e30 vs siikais, komentāru nav, jau visu žulti izvēmu
Vienkaarshi biju iistajaa vietaa un iistajaa laikaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Šo svētdien 16. oktobrī no 16:00-18:00 Biķerniekos notiks drifta vizināšanās pasākums. Drifta braucēji izvizinās savus sponsorus atbalstītājus utt.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ir doma aizbraukt un cerēt ka kāds izvizinās..
Hmm, man ar gribētos
Skudraa rakstīja:Hmm, man ar gribētos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tatad jau 7dien, autososejas vizinasanas pasakums Bikerniekos..
Lieliska iespeja Jums izvizinat savus sponsorus toposos un esosos, atbalstitajus u.t.t.
Autososejas vizinasana notiks no 14:00-16:00
Visiem, kuri velas pieteikties sim pasakumam sutit OBLIGATI savu pieteikumu uz [email protected] termins lidz 5dienai..
Tiekamies 7dien trase!!!
Viss ko atradu, par cenām neko nezinu, droši vien latiņš kā trenniņos
Lieliska iespeja Jums izvizinat savus sponsorus toposos un esosos, atbalstitajus u.t.t.
Autososejas vizinasana notiks no 14:00-16:00
Visiem, kuri velas pieteikties sim pasakumam sutit OBLIGATI savu pieteikumu uz [email protected] termins lidz 5dienai..
Tiekamies 7dien trase!!!
Viss ko atradu, par cenām neko nezinu, droši vien latiņš kā trenniņos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
negribēju cept jaunu topiku tāpēc ieliku šeit
būs arī apskatāms Gvido Elkšņa E36
būs arī apskatāms Gvido Elkšņa E36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es tāda lasu domāju nesosew kāds wēl slīpē...aha kātad...pēctam izlasu radiovadāmo auto...