"Zelta rudens 2015" 18.10.2015.
Super, tad es ar sievu un mazo ar busu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Doma arii laikam pievienoties tik shoreiz ne ar 36-to
Varu pakert divus cilvēkus,kas grib zvanam 27112375
Nu laiks gan ir nepareizi izvēlēts, skatoties pēc tā, kas bija Facebook rakstīts - 11 vakarā, svētdienā. Labrāt piebiedrotos, bet man jau darbā jābūt pēc pāris stundām.
kurš zin vai var ņemt līdz suni jo neta lapa nevar atrast informaciju
vai tad LV nav nav 24 st laika sistema lietota?5STAR rakstīja:Nu laiks gan ir nepareizi izvēlēts, skatoties pēc tā, kas bija Facebook rakstīts - 11 vakarā, svētdienā. Labrāt piebiedrotos, bet man jau darbā jābūt pēc pāris stundām.
taka 11 vajadzetu but no rita ne
Instagram INDIGAIS
Kāds gadījumā jau nebrauc atpakal uz rīgu no shitā un nevar izpalīdzēt aizvelkot, dzeses skidrumu izpūta
26109132
26109132
Precīzi atceros, ka bija norādīts 11 PM, bet nu ok - tāpat nokavēju.aivis328 rakstīja:vai tad LV nav nav 24 st laika sistema lietota?5STAR rakstīja:Nu laiks gan ir nepareizi izvēlēts, skatoties pēc tā, kas bija Facebook rakstīts - 11 vakarā, svētdienā. Labrāt piebiedrotos, bet man jau darbā jābūt pēc pāris stundām.
taka 11 vajadzetu but no rita ne
Šodien iebraucot Depo stāvvietā nesapratu,kas par drūzmu , bet tiklīdz atjēdzos klusām nobraucu garām un nolīdu malā ar kupeju, tieši paspēju papriecāties, kad devās prom. Ceru,ka labs brauciens
Re kur dažas bildes no manis:
zel ka tik ātri vajadzēja braukt promJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Padlies visiem par superīgo izbraucienu. Pirms brauciena tika iegādāti Kormoran GAMMA B2 lai varētu mazliet paslidināties. Bet beigās secināju ka saķere labāka kā Federal riepām
Ar RVS pamērījām kompresijas, pārbaudījām cik laba saķere aplītī un devāmies pa mājām.
Ja prosto v soke par riepām
Ar RVS pamērījām kompresijas, pārbaudījām cik laba saķere aplītī un devāmies pa mājām.
Ja prosto v soke par riepām
Kormoran GAMMA B2 parbaudītas labi turas un neko nemaksa
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Biju, Patika, Pēdējais brauciens man šogad!
Paldies, jauks pasakums!
Viss vairāk sajūsmināja kollonā braucot!
Paldies, jauks pasakums!
Viss vairāk sajūsmināja kollonā braucot!
bildes no manis - spied mani maigi ar kreiso peles taustiņu
ir iespēja drukāt plakātus, minimālais pasūtijums 5gb. (var būt no vairākiem cilvēkiem)
A2 10€/gb.
A1 15€/gb.
A0 25€/gb.
pārējais PM.
priekā!
ir iespēja drukāt plakātus, minimālais pasūtijums 5gb. (var būt no vairākiem cilvēkiem)
A2 10€/gb.
A1 15€/gb.
A0 25€/gb.
pārējais PM.
priekā!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Izskatās, ka tev pilnīgi visām bildēm ir pāri uzmests balts layers, baigi sabojā visas bildes!Azbests rakstīja:bildes no manis - spied mani maigi ar kreiso peles taustiņu
A2 10€/gb.
A1 15€/gb.
A0 25€/gb.
pārējais PM.
priekā!
P.S foršs pasākums izskatās, bet man protams tehniskas problēmas
Paldies organizātoriem par pasākumu, labā kompānija pavadīta jauka diena! Man gan kolonnā braukšana kkā ne pārāk. Lai arī pievienojos kolonnai tikai Siguldā, pēc tam likās neliels bardaks - katrs brauc cik ātri un kā grib, viens otru apdzen, pa vidu nepārtraukti salien citu marku mašīnas, tā kā braucu aizmugurē nācās pārkāpt atļauto braukšanas ātrumu, lai panāktu citus...
Man labi atmiņā stāv 2012 gada Zelta rudens pasākums, kad visi brauca vienā kolonnā, pa priekšu brauca auto ar e36 kluba karogu un kolonnas maximālais ātrums nebija lielāks par 70 km/h. Tad bija tāda lielāka kopības sajūta, kā arī pa takām staigājām visi kopā, nevis kā šeit, katrs pats par sevi...
Tas tā, manas subjektīvās domas... Jebkurā gadījumā, paldies Jums par šo dienu!
Man labi atmiņā stāv 2012 gada Zelta rudens pasākums, kad visi brauca vienā kolonnā, pa priekšu brauca auto ar e36 kluba karogu un kolonnas maximālais ātrums nebija lielāks par 70 km/h. Tad bija tāda lielāka kopības sajūta, kā arī pa takām staigājām visi kopā, nevis kā šeit, katrs pats par sevi...
Tas tā, manas subjektīvās domas... Jebkurā gadījumā, paldies Jums par šo dienu!
Redzēju, kad aizslīdi projām uz citu vietu un nesapratu kapēc tur!? Kāpēc ne pie mums!?mmadaralv rakstīja:Šodien iebraucot Depo stāvvietā nesapratu,kas par drūzmu , bet tiklīdz atjēdzos klusām nobraucu garām un nolīdu malā ar kupeju, tieši paspēju papriecāties, kad devās prom. Ceru,ka labs brauciens
par tehniskām lietām vari man uzrakstīt PMedzis rakstīja:Izskatās, ka tev pilnīgi visām bildēm ir pāri uzmests balts layers, baigi sabojā visas bildes!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Reku bildes no manis , Video bus kaut kad drizuma
http://failiem.lv/u/nszgpbe#
Jauki pavadits laiks ar jaukiem cilvekiem
http://failiem.lv/u/nszgpbe#
Jauki pavadits laiks ar jaukiem cilvekiem
Vienkoču parks Līgatnes parka skatu tornis arī Nebiju sen tik daudz staigājis