E36-stivais RALFIŅS
EJANSONS rakstīja:beidz macit gateri cilvekiem. ja liec m50 kolektoru, uzliec arī m50 droseli, nemaksā dārgi un nebūs jāpisās ar hermētiķiem. obligāti jaunas blīves pie galvas, jo vecās visiem ir sakaltušas. par degvielas sliedi- tur jāliek virsū un pašām jāštuko kā pielāgot, katram tās idejas savādākas. un obligāti ir jādomā par kartera ventilāciju, m50 un m52 krasi atšķiras. ja nav ideju, sēdi googlee un meklē jo varianti ir dažādi.Ģirts rakstīja:Protams ka ir un protams ka ir jēga,m52 kolektors nakam nader vetsit
Degvielas sliedi nevarēs pieskrūvēt,vajadzēs uztaisīt stiprinājumus...vai vienkārši iespraud sprauslas un ja nekur nemīž garām viss ok,es tā ilgi braucu.
Kolektorā pie droseles ir blīve un m52 droselē arī ir blīve,kas te sanāk ir blīve pret blīvi,normālās opcijas būtu uztaisīt lielu starpliku,ķipa šaibu,BET var izmantot labu silikonu kā piemēram loctite(lēto etiķsmirdīgo zaņķi aizmirsti,viņš būs tev motorā uzreiz,gaisu sūks garām,viss būs slikti)Šķiet manā ex topikā biju aprakstijis procedūru,man bija m50 ar m52 droseli.
Šajā lapā viss parādīts man
viewtopic.php?f=18&t=3552&start=80
pēc izjutām ir labāk ar m50 kolektoru, bet neteikšu ka daaaudz labāk
edit: tikko sapratu ka runā par b28tub, tam neder m50 kolektors cik man zināms, der parastajam b28.
Tur jau ta lieta ka man ir m52b28tub uz aci jau skatoties liekas ka kkas tur neiet kopā ???
Kas vainas m52tu28 ieplūdniekam/>?
man uz M54b25 stāv 52tu mehāniskā ieplūde un okey!
man uz M54b25 stāv 52tu mehāniskā ieplūde un okey!
Jo viena tante teica
Tā jādara un viss.
Tā pat par Zondes griešanu nost
Tā pat ar M52 kolektoriem uz m50
Tā pat 188mm reduktors way of life kad 210mm tur vel lielāku slodzi.
Tā jādara un viss.
Tā pat par Zondes griešanu nost
Tā pat ar M52 kolektoriem uz m50
Tā pat 188mm reduktors way of life kad 210mm tur vel lielāku slodzi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Neko nemācu,iesaku variantus,nopirkt var arī M3 un nepisties.Protams,ja dabūn kolektoru ar m50b25 droseli tad ok,bet tur vēl jāskatās kas bija ar droseles apsildi tur,m52 un m50 trubas atšķīrās.M52 droselei arī ir ērtāka piekļūšana droseles stāvokļa devējam un m52 droseles visas ir tik pat lielas kā m50b25,tākā es tikai par m52 droseli un to starpliku,lai neliktu hermētiķi,nav grūti uztaisīt.EJANSONS rakstīja:beidz macit gateri cilvekiem. ja liec m50 kolektoru, uzliec arī m50 droseli, nemaksā dārgi un nebūs jāpisās ar hermētiķiem. obligāti jaunas blīves pie galvas, jo vecās visiem ir sakaltušas. par degvielas sliedi- tur jāliek virsū un pašām jāštuko kā pielāgot, katram tās idejas savādākas. un obligāti ir jādomā par kartera ventilāciju, m50 un m52 krasi atšķiras. ja nav ideju, sēdi googlee un meklē jo varianti ir dažādi.Ģirts rakstīja:Protams ka ir un protams ka ir jēga,m52 kolektors nakam nader vetsit
Degvielas sliedi nevarēs pieskrūvēt,vajadzēs uztaisīt stiprinājumus...vai vienkārši iespraud sprauslas un ja nekur nemīž garām viss ok,es tā ilgi braucu.
Kolektorā pie droseles ir blīve un m52 droselē arī ir blīve,kas te sanāk ir blīve pret blīvi,normālās opcijas būtu uztaisīt lielu starpliku,ķipa šaibu,BET var izmantot labu silikonu kā piemēram loctite(lēto etiķsmirdīgo zaņķi aizmirsti,viņš būs tev motorā uzreiz,gaisu sūks garām,viss būs slikti)Šķiet manā ex topikā biju aprakstijis procedūru,man bija m50 ar m52 droseli.
Šajā lapā viss parādīts man
viewtopic.php?f=18&t=3552&start=80
pēc izjutām ir labāk ar m50 kolektoru, bet neteikšu ka daaaudz labāk
edit: tikko sapratu ka runā par b28tub, tam neder m50 kolektors cik man zināms, der parastajam b28.
Bet jā,es arī nepamaniju to TUB trīsburtu salikumu,par to nezinu,kas der,kas ne,bet google gan jau zin
priekškam vispār to droseles apsildi? jūs te visi taisat savus cold air intake, bet atstājat droseles apsildi?
Pēdējo ziemu nogāzu ar izborēto droseli, kurai apsildi nevarēja pielikt, nevienā brīdī neaizsala. Ir vispār kāds reāls gadījums zināms?
Hazardam Latgalē iesala uz 5000 rpm
+ pēdējā ziema nebija ziema
+ pēdējā ziema nebija ziema
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē nu jā, kad uz latgali brauc ziemā, tad vajag izdarīt 2 lietas
- nokārtot vīzu iebraukšanai
- uzlikt droseles apsildi
- nokārtot vīzu iebraukšanai
- uzlikt droseles apsildi
tad beigāses varu uzlikt un vai ir jēga???
Šodien aizvedu motoru .. ko vēl varētu izdarīt kamēr motors vēl ir āra ???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ValtersZ rakstīja:Sakopt motor-telpu ....
Apmainīt blīves viscaur apkārt, sakrāsot kas krāsojams utt
Nop,bet tas jau nav variants,kartera ventilāciju jau arī laižam vnk atmosfērā,bet teikt davai dari tā jau nevar teikt,nav korektiEJANSONS rakstīja:priekškam vispār to droseles apsildi? jūs te visi taisat savus cold air intake, bet atstājat droseles apsildi?
Kādam jau ir šādi uzlikti??? ir jega vinus sūtit??
kas tas ir?
itkā dod 30% lielāku lenķi un nav jagraiza stupicas..