323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
jā riepas būs citas un coilas un tiks pamatīgi sēdināts sagāžot ratus
Riepa ir normāli, vismaz pabraukt var kā cilvēks un diski veseli pie pirmām bedrēm, un baloni nav!
d[-_-]b
Beidzot atradu nevarēju atrast topiku par šito super smuko e36 ar 3. golfa lūpu, stāvēja tikai atmiņā bilde no priekšas kaut kur redzēta sen atpakaļ. Bet nu skats no priekšas vnk
pašā sākumā bij b3 golfa lūpa, tad bij pāsāta tjip "'palodze' un tagad jau nolauzta un jaunu neliksu jo tad nevar normāli nosēdināt
Tad tā ir no pasāta, kas ir bildē avatarā?
jā tā ir no pasāta, tik tāpat malas būs jagraiza
Skaidrs, bet nu skats nāvīgi labs tajā bildē
šis tas sadarīts:
* uzliktas lietotas 215/40 riepas, pārsteigts par strechu esmu, diezgan skaisti izteikta kante(pagaidām bildē to neredzēt), lai gan gribējās pat 205 likt
* uzliktas koilas, kur nedaudz aplauzos, jo priekšā diska kante pret amīti skārās un nācās:
* uzlikt flančus 10mm, aizmugurē nav un ar neprasās, aizmugurē skaisti sagāzās rati un palīda zem arkām
* iegādāts lētais fk bundulis ar divām izejām, bet nu to piemetinās tikai 3dien
kopumā esmu apmierināts ar aizmugures sēdinājumu, priekšu tagad pa nakti sēdināšu, lai būtu ideāls sēdinājums
(koilas man lika servisā tā kā viņi nezināja, kas ir skaists sēdinājums)
bildes pagaidām nav tās labākās jo fočēts ar vecu mobilo, rīt būs normālas bildes, pagaidām kādi 8,5 cm no sliekšņa līdz zemei, rīt jau būs kādi 6cm, tuvinieki uz manīm tagad skatās šādi
* uzliktas lietotas 215/40 riepas, pārsteigts par strechu esmu, diezgan skaisti izteikta kante(pagaidām bildē to neredzēt), lai gan gribējās pat 205 likt
* uzliktas koilas, kur nedaudz aplauzos, jo priekšā diska kante pret amīti skārās un nācās:
* uzlikt flančus 10mm, aizmugurē nav un ar neprasās, aizmugurē skaisti sagāzās rati un palīda zem arkām
* iegādāts lētais fk bundulis ar divām izejām, bet nu to piemetinās tikai 3dien
kopumā esmu apmierināts ar aizmugures sēdinājumu, priekšu tagad pa nakti sēdināšu, lai būtu ideāls sēdinājums
(koilas man lika servisā tā kā viņi nezināja, kas ir skaists sēdinājums)
bildes pagaidām nav tās labākās jo fočēts ar vecu mobilo, rīt būs normālas bildes, pagaidām kādi 8,5 cm no sliekšņa līdz zemei, rīt jau būs kādi 6cm, tuvinieki uz manīm tagad skatās šādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Yess, sasiekalināji, tagad bildes lūdzu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
skaisti skaiti
ir ! sedinajums un diski baigi patiik! vienigi ja ljoti gribeetu piesieties- ja nummuru domā atstāt sānā to numura vietu pa vidu buutu janomaina pret moldinga gabalu. bet tas tikai tads sikumiņš. ir labi !
tas jā, tiks labots, tik jāiepērk moldingi un būs jāparliek tā vidus daļa uz sānugreen garage rakstīja:ir ! sedinajums un diski baigi patiik! vienigi ja ljoti gribeetu piesieties- ja nummuru domā atstāt sānā to numura vietu pa vidu buutu janomaina pret moldinga gabalu. bet tas tikai tads sikumiņš. ir labi !
baigi patiik sedinajums un diski,un protams,ka viss ir melns! man prasiitos vel miglas melnas,bet tas taads sikums..
Instagram - Sandis_e36
Viss ir labi un smuki iznjemot lukturus! Ar tiem gan ir galiigs perebors Gan prieksheejie gan aizmugures ir par traku! Neesmu pret ietoneetiem lukturiem ,arii pasham ir taadi priekshaa ,bet tikai vajag lai arii caur vinjiem kautkas spiid Un ar aizmugureejiem tas pats, saulainaa laikaa taadam gandriiz visu pakalju nonesu ,jo redzeet ,ka vinjsh bremzee nebija iespeejams
Ja nedomaa par savu droshiibu ,varbuut ir veerts padomaat par citiem?
Ja nedomaa par savu droshiibu ,varbuut ir veerts padomaat par citiem?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Naktī varētu būt bailīgi ar to kurmi braukt. Iesaku labāk priekšā ielikt lukturus ar krustiem, tonētos pagriezienus, aizmugurē ko citu padomāt, varbūt pelēkās lampas.
Tās pirmās bildes ir bildētas ļoti netālu no manām mājām. Arī dzīvo kaut kur tuvumā?
Tās pirmās bildes ir bildētas ļoti netālu no manām mājām. Arī dzīvo kaut kur tuvumā?
Pēdējais labojis BRASS - 05 Mai 2013, 20:39, kopā labots 2 reizes.
protams ka lukturi iesuka ar to laku un parspileto limplevi ,,gateris pilnigakais ,,
pavarorus sparna vajaga melnus
un tumšas miglas
un buss
pavarorus sparna vajaga melnus
un tumšas miglas
un buss
Nja, viss labi, izņemot tās šausmīgās Kurmis Racing Team lampas
Principā, ja kāds gribēs sev nahaļavu jaunu bamperi un priekšu pārkrāsot uz apdrošinātāju rēķina, tad nebremzējot var likt tev aizmugurē un tu skaitīsies vainīgs
Principā, ja kāds gribēs sev nahaļavu jaunu bamperi un priekšu pārkrāsot uz apdrošinātāju rēķina, tad nebremzējot var likt tev aizmugurē un tu skaitīsies vainīgs
īstenībā man būtu izdevīgi sasist mazliet priekšu ne savas vainas dēļ
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right