E36-MacMillan911
Nahrenizēju to konisko gaisa filtru un gribēju vel uzlikt jaunu gofru, bet izradījas ka drossele man stav no 2.5, un tagad vajag meklēt citu
Pa brīvdienam samainīšu kapotam amīšus, un pamēģīnāšu uztaisīt hella dark repliku no DIY, ka arī noraušu dzelteno plēvi no talājiem.
Pa brīvdienam samainīšu kapotam amīšus, un pamēģīnāšu uztaisīt hella dark repliku no DIY, ka arī noraušu dzelteno plēvi no talājiem.
Nu vecit man patik tev ta zurka sen vienigi nav redzeta un nav braukts nu ka paliek ar to metinato kramesi virsu vai tomer ne?
Atskaities biezak par kaut ko un saliec vairak bildes no visiem rakursiem un sturiem.
Ta turet un cel arvien vairak augsa gaidu kad bus mpaka
Atskaities biezak par kaut ko un saliec vairak bildes no visiem rakursiem un sturiem.
Ta turet un cel arvien vairak augsa gaidu kad bus mpaka
Tatad lēnam cēnšos darīt kaut ko ar mašīnu bet pagaidam budžets neatļauj īstenot visus plānus.
Lietas kas izdarīju:
Nokrasots priekšējais bampers mašīnas krāsā
Pazaudēta vadītajpuses migla un iegadātas OEM jaunas, bet tikai ramīti vēl vajāg salodēt
Ieķerts HoodBra no čoma, man patīk ka viņš iskatas, bet cilveki visu laiku prasa: "kas tas par hui*** tev uz haubes?''
Iegadāti priekšējie cietie amīši ar sēdinatam atspērem un tagad palika tikai nopirkt aizmugurējas un var nosēdināt līdz zemei
Nomainītas visas sveces un degvielas filtrs
Uzlikta plastmasas panna zem kartera un radiatora kuru nolauzu pret apmali baudot ziemas priekus 4 menešus atpakaļ
No darba ieķerts audums griestu parlīmēšanai un tuvakājā laika gribu pieķerties darbam
Nokurinati 2 riepu komplēkti un tagad vajāg uzlikt citu reduktoru jo šīs parāk garš priekš 2.0 un nostruklot un pārkrāsot diskus.
Iztirīts no rūsas un nokrāsots bagažnieka vaks un aizmugurējais spārns
Kautkādas bildes, lai nebūtu pliks teksts
Lietas kas izdarīju:
Nokrasots priekšējais bampers mašīnas krāsā
Pazaudēta vadītajpuses migla un iegadātas OEM jaunas, bet tikai ramīti vēl vajāg salodēt
Ieķerts HoodBra no čoma, man patīk ka viņš iskatas, bet cilveki visu laiku prasa: "kas tas par hui*** tev uz haubes?''
Iegadāti priekšējie cietie amīši ar sēdinatam atspērem un tagad palika tikai nopirkt aizmugurējas un var nosēdināt līdz zemei
Nomainītas visas sveces un degvielas filtrs
Uzlikta plastmasas panna zem kartera un radiatora kuru nolauzu pret apmali baudot ziemas priekus 4 menešus atpakaļ
No darba ieķerts audums griestu parlīmēšanai un tuvakājā laika gribu pieķerties darbam
Nokurinati 2 riepu komplēkti un tagad vajāg uzlikt citu reduktoru jo šīs parāk garš priekš 2.0 un nostruklot un pārkrāsot diskus.
Iztirīts no rūsas un nokrāsots bagažnieka vaks un aizmugurējais spārns
Kautkādas bildes, lai nebūtu pliks teksts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis MacMillan911 - 01 Jūn 2016, 23:28, kopā labots 1 reizi.
Nesaprotu kāda jēga no tās plastmasas pannas,ja nu vienīgi motoram neper virsū dubļus un citu sūdu,bet tā panna tikai vienreizējā ikm
Man bija tads prikols ka lietus laikā iebraucot lielajā peļķē iedēgas akumulatora lampiņa, sakumā nevarēju saprast kapēc, bet beigas izradījas ka udens visu laiku tiek uz sīksnam un ģeneratoru, tagad viss strada okey. Pannu mazliet piestradāju un uzliku bišķiņ augstāk un tagad to neispējam salauzt bez sēdinajuma točnaDa1ris rakstīja:Nesaprotu kāda jēga no tās plastmasas pannas,ja nu vienīgi motoram neper virsū dubļus un citu sūdu,bet tā panna tikai vienreizējā ikm
Varbūt ir kāda bilde no apakšas?MacMillan911 rakstīja:Man bija tads prikols ka lietus laikā iebraucot lielajā peļķē iedēgas akumulatora lampiņa, sakumā nevarēju saprast kapēc, bet beigas izradījas ka udens visu laiku tiek uz sīksnam un ģeneratoru, tagad viss strada okey. Pannu mazliet piestradāju un uzliku bišķiņ augstāk un tagad to neispējam salauzt bez sēdinajuma točnaDa1ris rakstīja:Nesaprotu kāda jēga no tās plastmasas pannas,ja nu vienīgi motoram neper virsū dubļus un citu sūdu,bet tā panna tikai vienreizējā ikm
Izskats galvenokārt lai nespīd bamperim cauriDa1ris rakstīja:Nesaprotu kāda jēga no tās plastmasas pannas,ja nu vienīgi motoram neper virsū dubļus un citu sūdu,bet tā panna tikai vienreizējā ikm
Bildi rīt uztaisīšu, bet tur savilcej un samorez edition neliels, turas viss kopa un galvenais nekrīt lejā, un jā, nevar tagad redzet asfaltu caur bamperu. Paldies čomam kurš pa ziemu ielīdoja kūpenā kamēr es pīpēju uz ielasDa1ris rakstīja:Varbūt ir kāda bilde no apakšas?MacMillan911 rakstīja:Man bija tads prikols ka lietus laikā iebraucot lielajā peļķē iedēgas akumulatora lampiņa, sakumā nevarēju saprast kapēc, bet beigas izradījas ka udens visu laiku tiek uz sīksnam un ģeneratoru, tagad viss strada okey. Pannu mazliet piestradāju un uzliku bišķiņ augstāk un tagad to neispējam salauzt bez sēdinajuma točnaDa1ris rakstīja:Nesaprotu kāda jēga no tās plastmasas pannas,ja nu vienīgi motoram neper virsū dubļus un citu sūdu,bet tā panna tikai vienreizējā ikm
Runājot par tiem čomiem,man tāds uzskatas,lai vai cik labs draugs viņs būtu,savu mašīnu nevienam nekad neuzticu,maz kas notiek
Pēc ši gadījuma nevienam mašīnu neuzticu, tikai tēvam un mazliet draudzene mācas vadīt kopā ar manī, bet tikai lielājā tukša ceļa. Ja būtu m-bampers tad būtu žel to salauzt, bet paveicas ka tikai parastais un nekas citsDa1ris rakstīja:Runājot par tiem čomiem,man tāds uzskatas,lai vai cik labs draugs viņs būtu,savu mašīnu nevienam nekad neuzticu,maz kas notiek
Man draudzene arī mācās,un tad no viņas izskanēja doma,ka,kad nolikšu tu jau man mašīnu iedosi ne velnaMacMillan911 rakstīja:Pēc ši gadījuma nevienam mašīnu neuzticu, tikai tēvam un mazliet draudzene mācas vadīt kopā ar manī, bet tikai lielājā tukša ceļa. Ja būtu m-bampers tad būtu žel to salauzt, bet paveicas ka tikai parastais un nekas citsDa1ris rakstīja:Runājot par tiem čomiem,man tāds uzskatas,lai vai cik labs draugs viņs būtu,savu mašīnu nevienam nekad neuzticu,maz kas notiek
Bet nu jā dot citam mašīnu galīgi nav prāta darbs.
No forumieša, cena salda bija, tāpēc paņēmu. Viss tur ir labojams, šodien jau miglas ieliku
Отправлено с моего GT-I9100 через Tapatalk
Lēnam taisu mašīnu priekš sevis, pagajušnedeļ paņemu protuninga sēdinātās atsperes 60/40, šodien beidzot ielikam, tagad vismaz neizskatas pēc džipa.
Rīt aizbraukšu parmontēt riepas, jo pa velti draugs atdeva 195/50 labas zemprofilnieces un būs vienādi diski gan priekšā gan aizmugurē.
No ebreja pasūtīti ccfl baltie enģeli un shortshifters, jo kulise galīgi dirsā.
Pa šo vasaru vel plānos parkrasot haubi un uzlikt sliekšņu uzlikas. Sākumā bija doma nopirkt citus diskus, bet laikam vajag sakrāt naudu un nopirkt kaut ko skaistu. Bildes iemetišu vēlāk.
Rīt aizbraukšu parmontēt riepas, jo pa velti draugs atdeva 195/50 labas zemprofilnieces un būs vienādi diski gan priekšā gan aizmugurē.
No ebreja pasūtīti ccfl baltie enģeli un shortshifters, jo kulise galīgi dirsā.
Pa šo vasaru vel plānos parkrasot haubi un uzlikt sliekšņu uzlikas. Sākumā bija doma nopirkt citus diskus, bet laikam vajag sakrāt naudu un nopirkt kaut ko skaistu. Bildes iemetišu vēlāk.
Dabūju no liet. Mkmini OEM pannu labā stāvoklī un ielikts shortshifters, tagad atrumi slēdzas ka vajag. Vienīgā kļūda ka uzliku 195/50 uz r15 un tagad glūdeklis un uz laukiem tikt problēmatiski, ka arī darbā uz borģuri iebraukt :idiot
Nākamais kas planos:
Sameklēt lsd vai nu uzlikt atpakaļ opendiff, jo svarka jau apnika
Sliekšņu uzlikas
Eļļas maiņa pēc 2k km un visādi sīkumi
Nākamais kas planos:
Sameklēt lsd vai nu uzlikt atpakaļ opendiff, jo svarka jau apnika
Sliekšņu uzlikas
Eļļas maiņa pēc 2k km un visādi sīkumi
Atsvaidzinašu mazliet topiku par savu auto. Sen neko neesmu rakstījis, tikai sekoju interesantiem projektiem.
Tātad nesen bija veikta pilnīga apkope bremzēm: uzstādīti jauni diski, kluči, rocenes loki un restaurēti suporti.
Jauni pakaļejo ratu gultņi un vēl paris sīkumi. Pārdots m-bufers, jo bija sasists un nebija jēgas atkal taisīt. Uzlikts prefl, bet nav kur pašam nokrāsot.
Oktobrī no Vitjazz dabūju un ielīmeju eņģeļacis, nobraucu nedēļu un nomainīju pret Bosch lēcu lukturiem, tadag vismaz normāli var ceļu redzēt. Tagad diezgan steidzami meklēju garažu lai nolikt mašīnu uz ilgu laiku, jo pēc mēneša būs laiks iet jūrā pelnīt naudu un pēc tam īstenot savus plānus uz mašīnu. Отправлено с моего EVA-L19 через Tapatalk
Tātad nesen bija veikta pilnīga apkope bremzēm: uzstādīti jauni diski, kluči, rocenes loki un restaurēti suporti.
Jauni pakaļejo ratu gultņi un vēl paris sīkumi. Pārdots m-bufers, jo bija sasists un nebija jēgas atkal taisīt. Uzlikts prefl, bet nav kur pašam nokrāsot.
Oktobrī no Vitjazz dabūju un ielīmeju eņģeļacis, nobraucu nedēļu un nomainīju pret Bosch lēcu lukturiem, tadag vismaz normāli var ceļu redzēt. Tagad diezgan steidzami meklēju garažu lai nolikt mašīnu uz ilgu laiku, jo pēc mēneša būs laiks iet jūrā pelnīt naudu un pēc tam īstenot savus plānus uz mašīnu. Отправлено с моего EVA-L19 через Tapatalk