Lāsmas e36
es nesaku par jelgavas ielam, bet gan par latvijas celiem kopuma! citus diskus jaa, bet nejau uzreiz 18niekus, uz visam lietam jau nevar attiecinat teicienu- jo lielaks jo labaksKV_ rakstīja:te var padiskutet gan par r18 vajadzibu gan par jelgavas ielam un to sobridejo stavokli, kurs tiek manami jau uzlabotsArmando rakstīja:kapec centies iestastit meitenei mulkibas! nevajag vinai r18! jums jau ta tie celi ir pietiekami sudigi pat preks r17 kur nu vel lielakus likt! pectam bus taka seskantes acledzinasKV_ rakstīja:sac ar diskiem
p.s. - R18
...
stock nav ko daudz komentēt, trūkst individualitātes. smukus lietos pieskrūvē un būs jau labāk!
Un welcome to friday meet!
Un welcome to friday meet!
r18 noteikti nevajag, gan ceļu dēļ, gan arī nevajag traktorizēt jau standartā traktorisku mašīnu
Ja drīkst jautāt - kāpēc izvēlējies automātu ?
Bet tā jau mazais smuks, patīk, ka diezgan sterils salons , lai labi kalpo
Latvijā nemaz normālus R18 priekš e36 nevar atrast. Nu vismaz tādus kā man patiktos.
HoodieBro rakstīja:r18 noteikti nevajag, gan ceļu dēļ, gan arī nevajag traktorizēt jau standartā traktorisku mašīnu
Jā, krāsa man arī patīk. Bet runājot par diskiem, puiši, neaizmirstiet, ka nāk ziema... kādus 18niekus ?
Un Lāsmiņ, tas izcilnītis motoram ir vanos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
jā jā man jau te iedeva lasāmvielu pirms gulētiešanas Tagad esmu izglītota
Un jā...lai visiem būtu mieriņš...nekādus r18 nepirkšu
Un jā...lai visiem būtu mieriņš...nekādus r18 nepirkšu
Auto izskatās kopts un mīlēts
Jā...ir jau ar mīlēts....man jau sirds sažņaudzas, ka apstākļi spiež pārdot :(:(:(
tomēr pārdosi lai nākošais arī būtu e36
nu bet loģiski....ko ta vēl citu vairs jau sevi nevaru iedomāties ar citu auto
Nu jā kopts auto - kā jau priekš meitenes pienākas
Un jā, klima+elektriskie logi jau ir ekstras, tā ka nevajag teikt, ka nekā nav
Un jā, klima+elektriskie logi jau ir ekstras, tā ka nevajag teikt, ka nekā nav
Nu ar klimata kontroli man jau liekas, ka tomēr man nav....kaut gan sākumā pirku ar domu ka ir, bet biju tik stulba un neiedomājos pārliecināties par to :( Izrādās ir tikai pogas salonā, bet visa sistēma nav :(
Normāls uzmetiens
mnjaa, sakuma bildes ieraugot, jau nodomaju, hmm divaini ka klima, bet citu extru nau, bet nu tas vispar traki, tad jau tu auksto/silto gaisu nemas ar nevari dabut tagat uz logiem ne?Lasmina26 rakstīja:Nu ar klimata kontroli man jau liekas, ka tomēr man nav....kaut gan sākumā pirku ar domu ka ir, bet biju tik stulba un neiedomājos pārliecināties par to :( Izrādās ir tikai pogas salonā, bet visa sistēma nav :(
...
nez...it kā varu tik traki jau nav
Es tikai tagad ievēroju komplektu Kasešu maģis + sabīts
hihi....nu ir jau ir
bet pārsvarā jau sanāk klausīties no fm pārveidotāja, par cik var saglabāt diez gan daudz mūzikas
bet pārsvarā jau sanāk klausīties no fm pārveidotāja, par cik var saglabāt diez gan daudz mūzikas
Vispar prasas mugura melnaa optika
Prasās, prasās un melnās nasis ar