Mašīnas salonā ūdens.
Vēl joprojām nevaru atrast to korķi. Ko darīt? Metināt ciet?
Iespējams, ka gaisa iesūkšanas lūkai kaut kur apakšā notece ciet vai kaut kas nav tā? tur vien ir no motortelpas jāskatās.coronabeats rakstīja:Jautājiens: Blakussēdētāja pusē zem bardačoka, no cauruma, pa kuru salonā ienāk pravotka tek ūdens. Visticamāk, kaut kur no augšas, jo pa nakti satecēja pilns gumijas paklājs. Ir kādas idejas, ko skatīties?
Izgriez no metla apliti un tur uz stikla limes lime klat pagaidam. Bik nogrunte to pastaisito apli un lime tik klat vari ari no plastmasas pagaidam izgrieztFearJr rakstīja:Vēl joprojām nevaru atrast to korķi. Ko darīt? Metināt ciet?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Paņem izmēri diametru tam caurumam, un tad attiecīgi pēc izmēra skaties kurš der (http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_9855). Pieņemu, ka detaļa nr.1. Es pielasīju no jaunākiem BMW šrotā, un uzsēdināju uz šuvju mastikas to korķi, ja apakšā mazliet rūsa, tad protams to apstrādā.FearJr rakstīja:Vēl joprojām nevaru atrast to korķi. Ko darīt? Metināt ciet?
Tas caurums ~35mm
Tātad tas ir šis? PUSHROD SEAL D=34MM 4 61131370994 $2.37
Tātad tas ir šis? PUSHROD SEAL D=34MM 4 61131370994 $2.37
Vairāk jau 12. pozīcija - 41007140847
Jup. Es būtu žīdojies un pats līdzīgu uztaisījisGatisB. rakstīja:Vairāk jau 12. pozīcija - 41007140847
Aga izcili uzsūc mitrumu. Ja no rita salona aizsvīduši logi tad saber zeķē un turi salonā that šhit works [emoji106]
sveiki, man arī līdzīga problēma, e36 kupejai ar lūku mitrs grīdas paklājs šofera pusē, priekšā mazāk un aizmugurē vairāk. pagaidām īsti nezinu pēc lietus vai no peļķēm.. ar ko sākt? pārbaudīt grīdu, lūku??
Izņem tepiķi noliec žāvēties, noņem griestus un palej ūdeni uz jumta un pēti kur kas tek
Pārbaudi vai trubinas ir virsū uzmaukstas notekām. Skaties uz pašām trubiņām. Varianti nav daudz bet pirmais skaties. Man pašam bija problēmas ar to ūdeni zem pedāļiem. Viss atrisināts.
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
ideja :) vajadzēs pamēģināt!Riks* rakstīja:Izņem tepiķi noliec žāvēties, noņem griestus un palej ūdeni uz jumta un pēti kur kas tek
Tikpat labi varbu jau ir cauri iekšejie slieksni vai korķi grīdā ir nozudušijanchix rakstīja:sveiki, man arī līdzīga problēma, e36 kupejai ar lūku mitrs grīdas paklājs šofera pusē, priekšā mazāk un aizmugurē vairāk. pagaidām īsti nezinu pēc lietus vai no peļķēm.. ar ko sākt? pārbaudīt grīdu, lūku??
Lūkas notekas. Man grūti iedomāties CIK caurai jābūt grīdai, lai viss paklājs būtu mitrs. Katrā ziņā, tādus caurumus nevar nepamanīt no ārpuses.
Tur var arī gar logu tecēt, ja nopuvis metāls ap loga blīvi (priekšējo, protams)Inferno rakstīja:Lūkas notekas. Man grūti iedomāties CIK caurai jābūt grīdai, lai viss paklājs būtu mitrs. Katrā ziņā, tādus caurumus nevar nepamanīt no ārpuses.
Ā, bet ja aizmugurē vairāk tad toč 90% lūka.
Un, starp citu, nemaz tik daudz nevajag, tas ūdens tur tīri efektīvi nāk iekšā It īpaši, ja iekšējais slieksnis ir beigts. Tas gan tāds bad luck brian gadījums - ja lūka un logs netek, tad ņem skrūvgriezni un meklē grīdā caurumus!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es runāju tikai par konkrēto gadījumu.
Un ja sedanam bagāžniekā regulāri peļķe? nu reāli nesaprotu pa kurieni.... negribas sēdēt bagāžniekā lai kāds laistās ar ūdeni.....
Idejas?
Idejas?
gar lampām