E36-Elch.
Pie RTK redzets biezi
Nezinu ko ar viņu darīt, laikam normāli jāsametina, un šuves jānoklāj ar hermētiķi, lai nepūst tālāk, drīz iemetīšu bildes cik daudz ir sapuvis, salons jau viss ir izņemts, šovakar sākšu graizīt.Wcoast rakstīja:Ko ar zapaskas vietu darisi?
Arī pa vasaru no konfektes tur bija tikai papīrītis
Nu čau nu Emīl, kupejām cik zinu sliekšņus nevarēja dabūt,bet var mēģināt stiķēt no sedana
Nav nemaz tik traki izrusejis [WINKING FACE]
Kāpēc nevar? Jokauto.lv vai autojok.lv neatceros kā īsti bija, bet tur ķīnas kkur pa 20e gājaem.dzhii rakstīja:Nu čau nu Emīl, kupejām cik zinu sliekšņus nevarēja dabūt,bet var mēģināt stiķēt no sedana
Sveiks Mārtiņ, nu jā ar tiem sliekšņiem kkas jādomā būs, itkā ir pilsētā kas pa kādi 15 eur var izlocīt, ja nesanāks nekur nopirkt vajadzēs viņam prasītem.dzhii rakstīja:Nu čau nu Emīl, kupejām cik zinu sliekšņus nevarēja dabūt,bet var mēģināt stiķēt no sedana
Itkā meklēju tur, ir tikai sedaniemtataars rakstīja: Kāpēc nevar? Jokauto.lv vai autojok.lv neatceros kā īsti bija, bet tur ķīnas kkur pa 20e gāja
You got what you pay for.
Vispār kaut kā neticās, ka tas viss ir izpuvis esot pie viena īpašnieka. Izskatās kāds esot kārtīgi pārmaksājis tos +2000 Eiro iepriekšējam saimniekam par tik sagurušu virsbūvi.
Vispār kaut kā neticās, ka tas viss ir izpuvis esot pie viena īpašnieka. Izskatās kāds esot kārtīgi pārmaksājis tos +2000 Eiro iepriekšējam saimniekam par tik sagurušu virsbūvi.
BMW Motorsport International
grīda izskatās labāk kā dažam labam pa 2000eur tāpat
Nereāli veiksmi darbos un pacietību
Veiksmi darbos!
Kā tagat sanāk.
Vienā topikā kur grīda labāka visi rej un kliedz lai ved uz tolemtu.
Otrā topikā kur grīda sliktāka visi saka lai taisa.
Esmu apmelsis par foruma loģiku.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
BezpredjelsValtersZ rakstīja:Kā tagat sanāk.
nu viss atkarīgs ko gribi darīt ar auto bet godīgi sakot visai tur bedīgi izskatās. lielākoties rūsa dēļ lūkas ( čķiet ka tev bija.) iesaku tās trubiņas raut ārā no sliekšniem un lai tek vismaz tad spārnos.
Man vairāk aci piesaistīja pārsega stāvoklis no tā hrenā hood bra preža
tas hood bra ir paredzēts tikai saulainai dienai kad brauc pa celiem kur iespējams akmini via kas tads. tads vins palicis dēļ tā kad ir muļķi kas visu gadu brauc ar viņiem, piemēram lietotājs Maa.Miiix rakstīja:Man vairāk aci piesaistīja pārsega stāvoklis no tā hrenā hood bra preža
Neka traka tai gridai tur nau. Panem fleksi ar drašu birsi un redzesi kur rusa ir virspuseja un kur jametina. Bet viss ir saglabjams tgt te foruma divas baltas puvušas kupejas ceļ augša velu veiksmi lai viss izdodas ka esi iecerejis.