AC S50B30 Sportish sedans
O laba bilde. Kaut kad saņemšos uzcepšu kas ir sadarīts. Reāli tiem R15 diskiem nav starpības kādus liec visi tinas vienādi. Paldies edzim un siikajam par disku aizlienēšanu. Kā arī super komandai par palīdzību. AM da best
Jap, gāzi tik tiešām labi, tik moš pārdod man to nesmuko spoileri, kamēr neesi to iznīcinājis.
Tici man, neesi pirmais rinda pec vinaLawwr rakstīja:Jap, gāzi tik tiešām labi, tik moš pārdod man to nesmuko spoileri, kamēr neesi to iznīcinājis.
Agris baigais malacis, pirma gonka un nobrauca SUPER!!! Neskatoties uz to, ka masina nikojas. Visas masinas nebusanas atkrita un tad ati bija redzams rezultats
Nu ja, no skatītāju zonas jau labāk redzams, kam kā iet.cipruss18 rakstīja:Zhel ka tev Pacha ta neiet
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Prieks skatīties ka auto tiek praktiski izmantots.
Man tagad ir vismaz ir favorīts ko driftā vērot.
Par spoileri, var jau būt ka viņu var vienā gabalā noņemt, bet ticamākais tikai ar visu bagāžnieku, mana vaina.
Man tagad ir vismaz ir favorīts ko driftā vērot.
Par spoileri, var jau būt ka viņu var vienā gabalā noņemt, bet ticamākais tikai ar visu bagāžnieku, mana vaina.
e36
Tik labas atsauksmes ka būs kādreiz jāaizbrauc pavērot, ko tad viņš tur tik labu darīja
- ikey07
Riktìgi patika kā uzvedies trasē. Tā turpināt arī viens no favorītiem
davai saved visu kārtībā un jāsačipo lai griežās kā nākas
viņš jau iir čipots turbočipā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kikaps rakstīja:Nu ja, no skatītāju zonas jau labāk redzams, kam kā iet.cipruss18 rakstīja:Zhel ka tev Pacha ta neiet
Ja es pats agrak nebutu braucis,piedalijies tad nerunaatu skatiitaaj Tu
ar kompatu pa brugji
nav gan.. cik zinu tur ir čipiņš ar Infront uzlīmiKLAVINS rakstīja:viņš jau iir čipots turbočipā
gudri dirst nav malku cirst Ciprusscipruss18 rakstīja:Kikaps rakstīja:Nu ja, no skatītāju zonas jau labāk redzams, kam kā iet.cipruss18 rakstīja:Zhel ka tev Pacha ta neiet
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Malacis Agri!
Pirmās sacensības un 2. vieta - super sasniegums
Pirmās sacensības un 2. vieta - super sasniegums
Kas man negaja??cipruss18 rakstīja:Zhel ka tev Pacha ta neiet
Apgaismošu, ka Patriks un cipruss ir cieši pazīstami, tā kā tādi atklāti teksti no vińu puses ir vińu iekšējā līmeńa komunikācija, a jūs tagad lienat ne savā silēAzbests rakstīja:gudri dirst nav malku cirst Ciprusscipruss18 rakstīja:Kikaps rakstīja: Nu ja, no skatītāju zonas jau labāk redzams, kam kā iet.
Pacha rakstīja:Kas man negaja??cipruss18 rakstīja:Zhel ka tev Pacha ta neiet
Nekas negaaja
Pokemoni atslabstat
ar kompatu pa brugji
Piekritīšu pārējiem. Tiešām bija skatāmi.
Street klasē pagaidām favorīts.
Street klasē pagaidām favorīts.