E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right
Gekons rakstīja:Nevienu nelaidīs 20 min no vietas slidināties, varētu būs četros piegājienos, lai var riepas samainīt.Nylon rakstīja:Nu ar to driftu izklausās diezgan skumji
20min trasē, ņemot vērā ka riepas iztūrēs max 5min, kamēr samainīs riepas (pieņemsim vidēji 5min, ja nav lielā hidrauliska domkrata un divu čomu, kuri jau stāv ar riepām un pistolēm rokās), tad labākajā gadījumā sanāks izbraukt 10min
Vienkārši izteicu domas, un nekādā gadījumā negribu pateikt ka kaut kas ir slikti
Ideja nebūtu slikta, vienīgi jārēķinās ar to, kad viens riepu pāris var izbeigties vēl ātrāk, citam varbūt ar vienu pāri pietiks arī 20 min slidināties. Diezgan sarežģīti būs to kontrolēt, cik ilgi katrs ir pabijis trasē
Pasākumi nekādi nebūs kempingā. Kopīga laika pavadīšana, iepazīšanās, klačošanās utt.Inferno rakstīja:Kempingā arī kaut kas interesants paredzēts? Vai vienkārši visi sabrauc vienā vietā un tālāk katrs pats sevi?
Būs.Hazard rakstīja:Atkarīgs no tā kādi frutki būs kempingā.Inferno rakstīja:Kempingā arī kaut kas interesants paredzēts? Vai vienkārši visi sabrauc vienā vietā un tālāk katrs pats sevi?
P.S. Pirts būs šogad?
Katrai grupai noteikts laiks. Kamēr citas grupas izbrauks, tikmēr paspēsi bumbuļus samainīt.Nylon rakstīja:Gekons rakstīja:Nevienu nelaidīs 20 min no vietas slidināties, varētu būs četros piegājienos, lai var riepas samainīt.Nylon rakstīja:Nu ar to driftu izklausās diezgan skumji
20min trasē, ņemot vērā ka riepas iztūrēs max 5min, kamēr samainīs riepas (pieņemsim vidēji 5min, ja nav lielā hidrauliska domkrata un divu čomu, kuri jau stāv ar riepām un pistolēm rokās), tad labākajā gadījumā sanāks izbraukt 10min
Vienkārši izteicu domas, un nekādā gadījumā negribu pateikt ka kaut kas ir slikti
Ideja nebūtu slikta, vienīgi jārēķinās ar to, kad viens riepu pāris var izbeigties vēl ātrāk, citam varbūt ar vienu pāri pietiks arī 20 min slidināties. Diezgan sarežģīti būs to kontrolēt, cik ilgi katrs ir pabijis trasē
Hazard, sieriņi pie pirts griestiem arī šogad pielips?Hazard rakstīja:Atkarīgs no tā kādi frutki būs kempingā.Inferno rakstīja:Kempingā arī kaut kas interesants paredzēts? Vai vienkārši visi sabrauc vienā vietā un tālāk katrs pats sevi?
P.S. Pirts būs šogad?
Ļoti cerēju, ka tikšu šogad, bet nekā. Gaidīšu bildes un video no citiem.
Diemžēl netikšu, lai arī kā gribētos. Jo jau kuro gadu pēc kārtas sezonas atklāšana notiek tad pat, kad man gonka iekrīt.
Varbūt uz afterīti varētu ierasties, bet tas vairs nav tas.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Varbūt uz afterīti varētu ierasties, bet tas vairs nav tas.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ka butu ja savaktos kkur Riga un kopa izbrauktu uz pasakumu? Vai katrs pa savam sogad?
oficiālā kolona nebūs!Walkman rakstīja:Ka butu ja savaktos kkur Riga un kopa izbrauktu uz pasakumu? Vai katrs pa savam sogad?
kas grib, tie vācās un organizējās
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Atsaucībai jābūt lielākai kā pagājušogad, tātad būs stabili 400+ auto, kas nozīmē nonstop kolonnu uz Jelgavu anyway lol
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu hz vai būs 400+, es, piemēram, izskatās tā arī nepaspēšu izziemot savu drapaku līdz tam laikam, a te skaties i līdz ziemai atkal nav tālu! P.S. Īpaši netaisījos arī tāpēc, ka žopaj čuju kvalitāte iet uz leju (tā vismaz bija aizpagājušo gad vs pagājušai gads), tīri mans viedoklis. Man personīgi interesentākais pasākums tajā visā bija drags, ar kuru šogad jau no sākuma liekas būs problēmas. Cerams, ka kļūdos!
d[-_-]b
400 auto nebus. Tparak daudz auto ziema norakstijās, bet tads skaits kā pagājušo gad gan būs un Ar to jārēķinas
nestādos priekšā kā tur būs ar vietām salikt visus e36, ja ņem vērā cilvēku skaitu sezonas atklāšanā salīdzinot ar nobeigumu..
@instagram - anrijs.v
Auto arī būs facecontrols, kā rezultātā pavisam iespejams daudzi e36 stāvēs bik citur un būs skaists, skatāms parkingsnleai rakstīja:nestādos priekšā kā tur būs ar vietām salikt visus e36, ja ņem vērā cilvēku skaitu sezonas atklāšanā salīdzinot ar nobeigumu..
Kur tiekas Rīdzenieki? Kolonnai uz Jelgavu vajadzētu būt, lai noķer kopības sajūtu sākumā. Personīgi es būšu rookies un nezinu to LV pusi vispār...
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
2015 braucām no Sky uz krasta ielas..
Ļoti ceru,ka paspēšu iziet savam sedanam Tehnisko apskati un sataisīt visu pa lielam un ierasties pasākumā
Instagram - Sandis_e36
Domāju ,lai būtu ērtāka braukšana kolona tie kuri vēlas , var tikties Ziepniekkalna maximas stāvvieta, un lielākā iespēja kā kolona neizjūk , taka pagājušo gad uz 333 trasi kad braucam , piedāvāju tikties tur ap 9 , tie kuriem vajadzēs veikalu , tiem kuriem ne ,izbraukšana 9:30 , jo pirmie braucieni sāksies 11, un lai visi dalībnieki varētu sagatavoties , kā šāds piedāvājums ?
Ja , kāds vēlas uzņemties iniciatīvu, būtu labi , bet ja nav gribētāju varu to izdarīt es , tikai nezinu ceļu uz Jelgavas ''rulliti''
Ja , kāds vēlas uzņemties iniciatīvu, būtu labi , bet ja nav gribētāju varu to izdarīt es , tikai nezinu ceļu uz Jelgavas ''rulliti''
Nu tu jau arī pirmā lapa, links uz Rullīti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right