BMW ginesa rekorda uzstādīšana
Ja tas kaut ko maina daudz, tad es padzirdēju, ka laidīs 1100 mašīnas.
Problēmas jau sagādā stingrie ginesa rekorda noteikumi, mašīnām jābūt kustībā, tādēļ arī ir tāds ierobežojums.
Problēmas jau sagādā stingrie ginesa rekorda noteikumi, mašīnām jābūt kustībā, tādēļ arī ir tāds ierobežojums.
nu ja vina nekustesies ka vina tiks lidz bikerniekiemevaaa rakstīja:Ja tas kaut ko maina daudz, tad es padzirdēju, ka laidīs 1100 mašīnas.
es arī būšu, tikai diemžēl ne ar savu e36. Tas 1000 dalībnieku prikols gan nav forš
Trase tak nav bezgaligi gara lai tur ielistu visi bmw, logika.MAr1s rakstīja:nu ja vina nekustesies ka vina tiks lidz bikerniekiemevaaa rakstīja:Ja tas kaut ko maina daudz, tad es padzirdēju, ka laidīs 1100 mašīnas.
Stāvam rindā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Diezgan bēdīgi nostāvēt rindu un netikt. Ielīdām tribīnēs un skatijāmies no augšas kā visi brauc apli.
1000 limits galīgi garām...
Garākas trases cik zinu latvijā navLi3 rakstīja:Diezgan bēdīgi nostāvēt rindu un netikt. Ielīdām tribīnēs un skatijāmies no augšas kā visi brauc apli.
Sūds, a ne rekords. Nolikumā ietvertais ierobežojums vsp šķiet neloģisks!Li3 rakstīja:Diezgan bēdīgi nostāvēt rindu un netikt. Ielīdām tribīnēs un skatijāmies no augšas kā visi brauc apli.
ValtersD rakstīja:Garākas trases cik zinu latvijā navLi3 rakstīja:Diezgan bēdīgi nostāvēt rindu un netikt. Ielīdām tribīnēs un skatijāmies no augšas kā visi brauc apli.
nebūtu Ušakovs kartupeļu lauku uzracis varētu pa brīvībeni taisīt rekordu
Bet tie laucinieki ar salocīto žurku kuri kāpa uz jumta tā jau rodas tie priekštati par e36
tas gan,šie man saka lai es uzspolējot ar pirmo tip kad vel tāda izdevībā būs braukt pa trasi , nosmējosMixCerpins rakstīja:Bet tie laucinieki ar salocīto žurku kuri kāpa uz jumta tā jau rodas tie priekštati par e36
nezinu kur jūs tādus redzējāt.. kur braucu es bij viss pa skaisto
Ta beigās tika uzstādīts tas rekords vai nē?
bildes no manis meklē te
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Ja runā tieši par rekorda organizēšanu tas viss bija augstākajā līmenī-paldies visiem organizatoriem-tiešām cepuri nost:))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cik dzirdēju tik kautkāds semaks izcēlās ar riepu kurināšanu taisnē
Loud N' Proud
Ja, sarkanais, beigas nolika miera kopa ar e39 peleko, kad naca kauninat tos, tad bravuribu padirsa tur pat uz vietas , ar balu seju šnuksteja samizies par sodu.