Engi E36 dead march

Profila bilde
engi
Ziņojumi: 65
Pievienojies: 24 Apr 2014, 10:38
Braucu ar: Audi. Bet drīz.
Atrašanās vieta: Jelgava, bet bija Rīga

03 Aug 2016, 15:14

AlphaSef rakstīja:Tev nenāk nenormāls karstums no atrumkloķa zonas? Viņam riktīgi tur kkas svila
it kā nenāk, bet es pievērsīšu uzmanību nākamreiz. Moš sajūgs svila ?.. :gigigi: bilde augstāk bija...
“Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.”
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
AlphaSef
Ziņojumi: 219
Pievienojies: 26 Feb 2016, 14:45
Braucu ar: Padauzu
Atrašanās vieta: Dobeles

03 Aug 2016, 15:23

engi rakstīja:
AlphaSef rakstīja:Tev nenāk nenormāls karstums no atrumkloķa zonas? Viņam riktīgi tur kkas svila
it kā nenāk, bet es pievērsīšu uzmanību nākamreiz. Moš sajūgs svila ?.. :gigigi: bilde augstāk bija...
Jā sajūgs slīdēja un kārba cakarejas tas bij viens bet kad es biju Tavā e36 ātrumkārba nenormāli karsta bij, līkas ka burzma vai kkas tur deg. Skatei ari viens calis viņam visu saslēpa lai vispār var iziet jo tur bij baigās šaizes. Plus skaties motoru jo viņam visu ellu noēda super ātrā laikā un nekā viņš pie viņas nedarīja tikai jāja un trieca. Viss tas rožainais apraksts bij pilnīgs fuflo un reklāmas triks.
Profila bilde
engi

03 Aug 2016, 15:33

AlphaSef rakstīja:
engi rakstīja:
Jā sajūgs slīdēja un kārba cakarejas tas bij viens bet kad es biju Tavā e36 ātrumkārba nenormāli karsta bij, līkas ka burzma vai kkas tur deg. Skatei ari viens calis viņam visu saslēpa lai vispār var iziet jo tur bij baigās šaizes. Plus skaties motoru jo viņam visu ellu noēda super ātrā laikā un nekā viņš pie viņas nedarīja tikai jāja un trieca. Viss tas rožainais apraksts bij pilnīgs fuflo un reklāmas triks.
par eļļu es domāju tas plaisainais karteris moš vainīgs. Paldies, pačekošu.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

03 Aug 2016, 15:34

Kikaps rakstīja:
engi rakstīja: nu...viņš tiesības bija dabūjis 20.06.16, jā, un es tā sapratu, ka pedālis bijis grīdā. stulbi ir attiecīgi nerūpēties par mašīnu, citādi varbūt mazāk pretenziju pret slīpēšanu. Es domāju, ka īpaši neminēšu savas domas, vnk lieks negatīvisms sanāk, tāpat tas M bampera stāvoklis mani nepārsteidz, žēl tikai, ka nesanāca paņemt ar bamperi. Bet kā jau minēju, bija vairākas lietas kas bija labas, kas patika. Ja motors ies vēl laiku, tad pat ok var izrādīties, vismaz es tā ceru.
Neuztraucies, pietaisnosi kopējo vizuālo, un varēsi visiem smērēt acīs pretī grīdas stāvokli :lol: Cik dzirdēts, esot (bijis?) neadekvāti labs virsbūves stāvoklis rūsas (vai tās neesamības?) ziņā! :super:
drusku jau parūsējis ir, bet jāmetina pagaidām nav nekas un rūsa baigi nelien ārā. Piekrāsots jau arī :)
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
Skudraa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1317
Pievienojies: 30 Mar 2011, 20:08
Braucu ar: e36 2.5i Touringu
Atrašanās vieta: Rīga / More
Reputācija: 4

03 Aug 2016, 18:04

Patīkama attieksme pret auto. Tā turpināt! :super:
Profila bilde
haha
Ziņojumi: 189
Pievienojies: 30 Mar 2011, 16:55
Braucu ar: E36,E39
Atrašanās vieta: Dobeles

03 Aug 2016, 23:25

engi rakstīja:
Lacis331 rakstīja:Zinu no kā ņēmi, īsāk sakot no pajoļa kurš jāj mašīnas un nemāk braukt. Pirms tam viņa bija comam tad labi gāja bet tgd nojāta baigi. Veiksmi darbos, darbi tur daudz :super:
es it kā netiesāju nevienu, bet pēc viņa teksta, ka motors laikam sapists, jo pie zemiem apgriezieniem nerauj tā kā pie augstiem es toč nezināju ko īsti teikt.
Viņam visi toč nav mājās, mēneša laikā sapisa visu ko var, bez eļļas līmeņa arī brauca, jo nezināja kas tas ir :hahaha:
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway
Reputācija: 1

04 Aug 2016, 00:17

Labi ka neiepirku sito brinumu draudzenei bustu apdauzijis zilu vinju pecak ka sapisis visu. :doh:
Jutams ka sis auto nonacis loti labas rokas, ja kas man ir pakalejais tilts sbora ar disku bremzem.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
engi

04 Aug 2016, 01:12

haha rakstīja:
engi rakstīja:
Lacis331 rakstīja:Zinu no kā ņēmi, īsāk sakot no pajoļa kurš jāj mašīnas un nemāk braukt. Pirms tam viņa bija comam tad labi gāja bet tgd nojāta baigi. Veiksmi darbos, darbi tur daudz :super:
es it kā netiesāju nevienu, bet pēc viņa teksta, ka motors laikam sapists, jo pie zemiem apgriezieniem nerauj tā kā pie augstiem es toč nezināju ko īsti teikt.
Viņam visi toč nav mājās, mēneša laikā sapisa visu ko var, bez eļļas līmeņa arī brauca, jo nezināja kas tas ir :hahaha:
a vot tas gan nav labi. Tad gan būs depresija, ja vien kāds mani negrib uz divām dienām (lasīt, nedēļu, būsim reāli) laist savā garāžā ar motora ceļamo trīsi...
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

04 Aug 2016, 01:26

on the bright side, šodien vēlreiz atsitu vaļā pakaļējās bremzes. Vai es pa miegam vai kāds cits bija uzskrūvējis otrādi regulatora zobratu-uzgriezni. Rezultātā regulējās otrādi, skrūvēja visu ciet automātā. Visu sasmērēju, saliku, atgaisoju vēlreiz vienu pusi, pa ceļam apņammajot atgaisojamo skrūvi trumuļa cilndram (not to worry, man ir lieka pilnigi jauna, bet šobrīd w-ever). Palika labāk, net kaut kur tomēr laikam gaiss palicis...augšpusē ap bāku? Kaut kur lasīju, ka šad tad iesprūst burbulis kkur pa vidu un tad ir liels čakars.

Kungi! Achtung! Man ir svaigas 96' Bosch lampas ar sapi**iem lukturu iekšējiem plastmasas stikliņiem. Vai kādam nebūtu to stikliņu? Jo no oriģinālajiem 92' lukturiem ar lēcām tie stikla stikliņi neder dēļ neesošiem stiprinājumu robiem pašu stiklu ārmalā. Vai arī!!!! mainu pret lēcu lampām labā stāvoklī, es baigi priecātos, pat vairāk. Bildes, ja kādam vajag, lūdzu PM, rīt varu provēt uzbildēt.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
Grunte
Ziņojumi: 934
Pievienojies: 08 Okt 2014, 22:12
Braucu ar: 320icoupe
Reputācija: 2

04 Aug 2016, 07:30

Var tos stiklus ielikt ar silikona palīdzību :lol: apskaties kā tad 92g. Ielikti ;)
Profila bilde
engi

04 Aug 2016, 09:32

Grunte rakstīja:Var tos stiklus ielikt ar silikona palīdzību :lol: apskaties kā tad 92g. Ielikti ;)
zinu, ka var, bet negribas ķīmiķot. mana problema patiesībā ir tas ka trūkst vāciņu lampām un sūdi iet iekšā. Tās vecās lēcu lampas man vispār simpatizē, patīk old school.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
Grunte
Ziņojumi: 934
Pievienojies: 08 Okt 2014, 22:12
Braucu ar: 320icoupe
Reputācija: 2

04 Aug 2016, 23:34

L
ieta tāda ka man ar bij tie stikli sapisti :doh: Domāju par citām lampām bet man čoms atdeva lampas ar izsistiem stikliem un sapistiem korpusiem :yes: es nomainīju reflektorus ar lēcam savējam un ielimeju stiklus. :lol: kas ir licis eņģeļus tāda paša procedūra :hahaha:
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:09

Šodien atkal pēc kāda laika varēju pieķerties žurkai. Tā kā vecajiem lukturiem sāka zust zeme reizēm, kas beidzās ar telefonisku sievas instruktāžu par to, kā atvērt haubi un kurš vadiņš jāčakarē, lai būtu tuvie, šodien liku iekšā citus lukturus.

Sākās viss ar to, ka jaunajiem lukturiem no 96' 2.3 bija izksenonēti vai kkā savādāk izdedzināti plastmasas iekšējie stikli tuvajām gaismām. Ņēmu K-Rautā pirktu termo hermētiķi un līmēju iekšā stiklus no vecajām lēcu lampām. Dabūju ar kaltu noņemt drusku korpusa liekās masas, lai derētu, bet izdomāju, ka mainīšu tikai tuvos, jo tālie, kaut arī drusku iedzeltenīgi, bija labā stāvoklī. Werkšhep gateris manuprāt, bet ārā pagaidām nekrīt; runā, ka tā dara :) bet nu īsti man tomēr nepatika. Anyway, kas izdarīts, izdarīts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:10

Vecās lampas fenomenālas. Idioti.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:11

Kopumā esmu apmierināts. Būs tikai pagriezieni jāsamaina, gateris aridzan.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:13

Nākotnes mazais palīgs :sarunats: viena lampa jau vietā
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:14

Un te jau viss pabeigts. :clap:
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 20:21

Pēc šodienas izskatās, ka lai būtu ok priekšpusē virsbūve, domāju mainīt visu priekšu, spārni brille bamperis + stiprinājumi. Moš pēc ziemas, lai parūsē vecā vēl, bet nu šķirbas ir tādas, ka dabūju lukturus mainot paliekt drusku spārnu, lai nevarētu pirkstu iebāzt starp pagriezienu. :gigigi:
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
engi

13 Aug 2016, 22:26

AlphaSef rakstīja:
engi rakstīja:
nu...es tagad kādu brīdi braucu un tas, kas tur bija "dedzis", laikam tomēr būs bijis sajūgs :gigigi:
eļļa laikam arī dēļ kartera plaisas zuda, pagaidām liekas tā. nedēļa kopš eļļas maiņas, līmenis vispār nav nokrities :lol:
Vispār, es šodien kļuvu optimistiskāks par to auto.

Nākamais sarakstā ir bagāznieka līstes metināšana plānā un nefleksētas atsperes aizmugurē (neesmu priekšu tā arī sapratis, ir fleksis vai nav fleksis, tad jau laikam nav), tik neesmu izdomājis, kāds setups man ikdienai varētu būt gana labs, moš ziemai tomēr kaut kas vairāk stock piekarē jāuzliek, pie tam man stāv labas Kumho R15 ziemenes garāžā. Es vispār vairāk par tehnisko un funkcionalitāti. Ar 2.0 motoru 17" diski braukšanai liekas drusku neveikli. Rotējošā masa tur tomēr jebaķ, jebaķ...var just.
― Robert Downey Jr.
Profila bilde
Ar4aa
Ziņojumi: 148
Pievienojies: 26 Mar 2016, 21:09
Braucu ar: violētu kūti

14 Aug 2016, 01:00

engi rakstīja:Pēc šodienas izskatās, ka lai būtu ok priekšpusē virsbūve, domāju mainīt visu priekšu, spārni brille bamperis + stiprinājumi. Moš pēc ziemas, lai parūsē vecā vēl, bet nu šķirbas ir tādas, ka dabūju lukturus mainot paliekt drusku spārnu, lai nevarētu pirkstu iebāzt starp pagriezienu. :gigigi:
Varbūt palaidu kaut ko garām, bet kāda vaina tai FL brillei?