Drifta Gateris - Fastlap, Drifts, Dragrace 23. Oktobris, Jel
Man patīk šis domu gājiens, lai būtu kur uzlīmēt uzlīmes, jānopērk e36
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies visiem kas atbrauca, respect ka savācāt foršu kompāniju un braucēju pulciņu no foruma.
Domāju ka priekš pirmās reizes pasākums izdevies, neskatoties uz visām sīkajām ķibelītēm, centāmies cik varējām :)
E36.lv pārstāvēts godam!! Vēlreiz paldies, un tiekamies nākošajā pasākumā
Domāju ka priekš pirmās reizes pasākums izdevies, neskatoties uz visām sīkajām ķibelītēm, centāmies cik varējām :)
E36.lv pārstāvēts godam!! Vēlreiz paldies, un tiekamies nākošajā pasākumā
+ visiem kopā vēl jātur īkšķīši.Podziņa rakstīja:Mums ar Mad tagad būs tradīcija tandēmos Pirmajā braucienā es vicinu karogu, otrajā Mad
Keep calm and lift weights
blin, ka es to palaidu garam, vakar ka reizi bija viena no retajam brivdienam
vo vo man tas pats un es pat nezināju
coupe 2.8
Cītīgāk forums jālasa, jo neteiktu ka nebija nekāda info..
Tuvākajiem biedriem jau varētu arī uzpeidžerēt. Jo es ar nepamanīju, bet labprāt būtu braucis vai uzmeties ka\ādam astē!
Nu ok, nākamreiz pacentīsimies. :)
nu labi mana vaina,bet nelasīju,jo visas iepriekšējās dienas vien pa darbu dzīvojos un nebij laika, un vēlēšanās to putekļu sūcēju slēgt iekšā!Ruu rakstīja:Cītīgāk forums jālasa, jo neteiktu ka nebija nekāda info..
coupe 2.8
Podziņa rakstīja:Lasmina26 rakstīja:Hehe...Podziņ...tev labi sanāk
Paldies
He... centāmies , atbalstijām kā nu varējām Malacis siikais
Malacis arī Activity un Gačo-Gača (laikam tā) Malači par to, ka piedalijās un nenoraustijās
Pasākums visumā izdevies, tikai krietni bija ievilcies Paldies protams e36.lv superaktīvajiem līdzjutējiem.. komentētājs arī labs ( ē trisdesmit seši . lv ) vakar tika izskandināts kādas vismaz 100 reizes bija forši un reklāma arī laba
Laboju: GachoGacha :)
Pasākums ļoti labs :) Tauta atsaucīga, bordēšana gandrīz pa velti Super! Paldies organizatoriem!
Žēl, ka nav punkti parādīti, bet prieks skatīties
Sweiki! :)
Paldies Sīkajam, ka uzaicināja uz pasākumu Rullīšos.
Man, kā iesācējam, ļoti patika. Un ceru, ka turpmāk ies labāk
Ar lielāko prieku apmēklēšu arī turpmākos pasākumus! un būs jāpieliek pūles, lai ietu labāk
Protams, sweicam Sīko ar godpilno 2.wietu. Malacis!!!
Paldies Sīkajam, ka uzaicināja uz pasākumu Rullīšos.
Man, kā iesācējam, ļoti patika. Un ceru, ka turpmāk ies labāk
Ar lielāko prieku apmēklēšu arī turpmākos pasākumus! un būs jāpieliek pūles, lai ietu labāk
Protams, sweicam Sīko ar godpilno 2.wietu. Malacis!!!
Re ko es atradu. Ļoti daudz bildes no Drifta gatera pasākuma Tur laikam ir visi dalībnieki un protams e36.lv arī daudzās bildēs :)
https://picasaweb.google.com/1116828100 ... ft23102011#
https://picasaweb.google.com/1116828100 ... ft23102011#
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
A kur kopbilde?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Video no pasākuma (Jānis Šaltens edit)
Pēdējais labojis priediic - 12 Jan 2012, 08:35, kopā labots 1 reizi.
No youtube no embed opcijām ir jāieliek ķeksīts pie izvēles "garā saite", tad tiks uzģenerēts links, kurš jāliek iekš youtube tagiem.
Video labs
Video labs