E36-turbo_pele
Tikai vājš vīrietis spēj apsaukāt un noniecināt sievieti!cipruss18 rakstīja:nekas nesakas,vinekarshi slotai saape.es pazuudu
Lai gan tevi par vīrieti pat nevar nosaukt :)
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Aija23 rakstīja:Tikai vājš vīrietis spēj apsaukāt un noniecināt sievieti!cipruss18 rakstīja:nekas nesakas,vinekarshi slotai saape.es pazuudu
Ahahah, lasāmviela vakaram
Bildēs jau bembuks cmuks izskatās, tik, jā, prasās nosēdināt biki
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Aija es nevienu aizskaroshu teikumu nebiju uzrakstijis,lidz nesaki spamot kko par mogo un manam iespejam un sapuvushi krani un bezsmadzenju radijumu,nu nedomaju,ka Tu busi ta,kas spriedis par mani!
par slotu,nedomaju,ka tas butu kkas pazemojoshj
par slotu,nedomaju,ka tas butu kkas pazemojoshj
ar kompatu pa brugji
Jesus izskatās pec kaut kāda cs foruma! [emoji23]
Es ka neitrals lasitajs no malas varu pateikt tikai vienu, ciprusam ir liela mute un patīk iesmirdēt visos topikos, visur viena un tā pati lieta.. [emoji23]
Sorry par offtopic mašīna
Veiksmi darbos un lai labi ripo, krāsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Es ka neitrals lasitajs no malas varu pateikt tikai vienu, ciprusam ir liela mute un patīk iesmirdēt visos topikos, visur viena un tā pati lieta.. [emoji23]
Sorry par offtopic mašīna
Veiksmi darbos un lai labi ripo, krāsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
prasās priekšu bisk zemāk ,nu lai +- vienādi ar aizmugurijaaniskal rakstīja:Ahahah, lasāmviela vakaram
Cipruss, tu varētu kaut ko normālu kādreiz kāda topikā pateikt, bet nē vienmēr kaut kādi uzbraucieni un riešana. Tāpēc jau tevi neviens te nevara ciest, ja tu runātu/rakstītu pieklājīgāk bez liekas diršanas, tad arī tev neviens nedirst un nevaidzētu veidot diskusiju katrā topikā uz trīs lapām, kā viens otru apsaukā. It kā pieaudzis cilvēks, bet pēc taviem tekstiem tā neliekas.
Ko es te sliktu uzrakstiju????
To., ka cilveks milestobas delj dara muljkjibas?? Nu piedodiet
Es pat nevienu rupju vardu nesmu te irakstijis, kur nu vel ko aizvainojoshu
Mashina bomba, saimniece fantastiska
ar kompatu pa brugji
es ari nesaprotu par ko tev te uzbruka:D cipruss neko nepateica.....cipruss18 rakstīja:Ko es te sliktu uzrakstiju????
Archizlv rakstīja:Cipruss, tu varētu kaut ko normālu kādreiz kāda topikā pateikt, bet nē vienmēr kaut kādi uzbraucieni un riešana. Tāpēc jau tevi neviens te nevara ciest, ja tu runātu/rakstītu pieklājīgāk bez liekas diršanas, tad arī tev neviens nedirst un nevaidzētu veidot diskusiju katrā topikā uz trīs lapām, kā viens otru apsaukā. It kā pieaudzis cilvēks, bet pēc taviem tekstiem tā neliekas.
Es vispār viņu neuztveru nopietni.nav vērts vispār :) lieki sev dienu un nervus čakarēt :)
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
cipruss18 rakstīja:Ko es te sliktu uzrakstiju????
Tikko es biju slota ar puvekli, nu jau fantastiska ar bombu?
Vnk neko neteikšu par Tavu līmeni
Tu mani vispar nepzisti, lai tev vispar butu kkads viedoklis par mani. Mlan pilnigi vienalga kas Tu esi. Puveklis un slota naca tikai pec tam, kad saku chivinat kko par manu kraanu un vel dazham lietam. Un nedomaju, ka Tu man varetu kko parmest un spriest par manu pirktspeju. Taa kaa nevajag smirdet nevietaaAija23 rakstīja:cipruss18 rakstīja:Ko es te sliktu uzrakstiju????
Tikko es biju slota ar puvekli, nu jau fantastiska ar bombu?
Vnk neko neteikšu par Tavu līmeni
ar kompatu pa brugji
es pirms tam pateicu ka tadu miskasti nav/nebija jeegas celt auksaa:D nu katram savs viedoklis - davai beidzat te burt draamu:D
Cik maksāja pārkrāsošana?
Prieks redzēt! Veiksmi darbos! :)
Clean AF
Clean AF
Paldies.Edijs rakstīja:Prieks redzēt! Veiksmi darbos! :)
Clean AF
Daudz darba vēl priekšā
tā neko, rūsa vēl nelien ārā?
papuvis jau labi bija
papuvis jau labi bija
Tfu tfu tfu, paldies Dievam vel nelien ārā :)Lawwr rakstīja:tā neko, rūsa vēl nelien ārā?
papuvis jau labi bija
Bet domaju ka pec šis ziemas būs kaut kas, jo pagājušajā netika braukt ar viņu
hey, lai forši ripo. :) durvis tika mainītas, vai rūsa špaktelēta?
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif