E36.lv sezonas noslēgums 2016
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
Kāds no Madonas puses domā?
I build perfect things, not buy them.,
Pirmais posts papildināts ar dalībniekiem uz braucieniem pa trasi piesakamies savlaicīgi jo skaits ierobežots
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Cerams, ka šoreiz visi brauks mierīgi, lai pēc tam nav jāsūdzās, ka visur pa gaisu lido putekļi un #vissSlikti
Btw, kas ir domāts "savādāks dragrace"?
Btw, kas ir domāts "savādāks dragrace"?
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
NebūsValtersZ rakstīja:Sejas Kontrole arī būs ?
Pēc aktivitātes šajā topikā neliekas, ka būtu jēga seju kontrolēm. Puvekļi varēs beidzot gozēties blakus cmukajiem
man jautajums , ja es gribu piebraukt tapat paplapat paskatities uz citam e36 ... man vajag maksat uz noradito kontu 10euro vai es vareshu uz vietas samaksat ?
Afišā vēl rakstīts - bezmaksas ieeja :)
nu lūdzu nē, es nevaru no visām mašīnām skaistumu uztaisīt bildējaaniskal rakstīja:Pēc aktivitātes šajā topikā neliekas, ka būtu jēga seju kontrolēm. Puvekļi varēs beidzot gozēties blakus cmukajiem
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
bus atjaunots dalibnieku skaits? jo daudzi nezin cik jau ir un ir jega sutit naudu.
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
sovakar buus atjaunots saraksts, un ja tiek parsniegts skaits, tad tiks nauda atskaitita atpakal
Labas cenas.
Labas cenas.
ja ierodos ap 16.30, tad vēl paspēju izbraukt pa trasi?
Pusstundu apmēram, tā kā īsti ne.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Dalībnieku saraksts papildināts, vel brīvas 17 vietas, rītvakar būs nākamais saraksta atjauninājums
Labas cenas.
Labas cenas.
Kas jādara, ja gribas pa trasi pašķērēt sezonas noslēgumā?
Jāizlasa pirmais posts šajā topikāPauls rakstīja:Kas jādara, ja gribas pa trasi pašķērēt sezonas noslēgumā?
Es neesmu nekad bijis un nezinu, kas ir brīvais brauciens. Par driftu jāmaksā?Nylon rakstīja:Jāizlasa pirmais posts šajā topikāPauls rakstīja:Kas jādara, ja gribas pa trasi pašķērēt sezonas noslēgumā?
10 eur.
It's all about the win
Pie ieejas to ar var darīt?
Brīvie braucieni ir tas pats drifts, visi dara ko grib uz trases, kamēr vien netraucē citiem.Pauls rakstīja:Es neesmu nekad bijis un nezinu, kas ir brīvais brauciens. Par driftu jāmaksā?Nylon rakstīja:Jāizlasa pirmais posts šajā topikāPauls rakstīja:Kas jādara, ja gribas pa trasi pašķērēt sezonas noslēgumā?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right