Metināsanas darbi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
griest pa kanti araa un no cita auto ar labu to detalju metinat ieksaa, citi varianti jau ja ta godigi grib salabot tev nau...
...
Sveicināti, biedri.
Jautājums sekojošs, ir jāpārmetina sliekšņi kompaktam. Tātad, cik maksās aptuveni darbs? Un cik maksā paši sliekšņi/materiāls?
Jautājums sekojošs, ir jāpārmetina sliekšņi kompaktam. Tātad, cik maksās aptuveni darbs? Un cik maksā paši sliekšņi/materiāls?
Tantes runā, ka Ķīnieti (slieksni) nevajadzētu pirkt (15ls), jo plāns materiāls, ko pamatā tik pa virsu vecajam slieksnim var uzmetināt!
Tātad rezultāts = 0!
Vajadzētu griezt no donora!
Labs darītājs paņemtu ap 100ls (materiāli, darbs, nervi).
Tātad rezultāts = 0!
Vajadzētu griezt no donora!
Labs darītājs paņemtu ap 100ls (materiāli, darbs, nervi).
nu kārtīgam metinātājam tas 100Ls ir vienam slieksnim.. jo darbs tomēr ir ļoti pilna diena pie viena sliekšņa, ja ne visas divas, ja iekšējā starpsiena jābūvē no jauna, no rokas. Protams tas ir urbjot nost pa punktiem kā vajag un atpakaļ tāpatās, nevis bams, fleksis, pagriežam un pieķepinam tik
un ar tiem ķīniešu sliekšņiem ir tā, ka tā grunts kas ir virsū orģināli, tā ir transporta grunts, kura jādabū nost un jāapstrādā normāli bleķis. Ja nē, sapūs tas bleķis pēc 2 gadi jau tā, ka nebūs vairs ne smakas.
un ar tiem ķīniešu sliekšņiem ir tā, ka tā grunts kas ir virsū orģināli, tā ir transporta grunts, kura jādabū nost un jāapstrādā normāli bleķis. Ja nē, sapūs tas bleķis pēc 2 gadi jau tā, ka nebūs vairs ne smakas.
Jā, tā arī biju domājis-1 slieksnis 100ls!Gailums rakstīja:nu kārtīgam metinātājam tas 100Ls ir vienam slieksnim.. jo darbs tomēr ir ļoti pilna diena pie viena sliekšņa, ja ne visas divas, ja iekšējā starpsiena jābūvē no jauna, no rokas. Protams tas ir urbjot nost pa punktiem kā vajag un atpakaļ tāpatās, nevis bams, fleksis, pagriežam un pieķepinam tik
tad sanak izdevigak nopirkt normalu virsbuvi :D:D
laikam labak pats pakimerejos un pametinu neka KADAM tadu kosmosu maksaju!!
laikam labak pats pakimerejos un pametinu neka KADAM tadu kosmosu maksaju!!
Tā tevis sauktā "paķimerēšanās" ir zināšanu un laika ietilpīga!
Man tieši tur pat arī coksis.uteo rakstīja:Pie reizes paprasīšu, man grīdā, uzreiz aiz priekšējās arkas, blakussēdētāja pusē, ir caurums. Lai to sametinātu jāārda grīda laukā no iekšas?
Tiri priekš info divi auto sliekšņi pa 18ls/gab
steidzami mekleju kartigu metinataju, kas neprasa baigo kosmosu un nestradaa BM auto vai WESS select
problema sekojosha. izpuvusi shofera puses, pakaljeejaa rata ''trailing arm'' vieta, kur stiprinas pie kuzova un tas stabilizators izluzis. vajadzetu noskruvet, izgriezt, iemetinat jauno dalju un pieskruvet atpakal. jauns, kartigs blekja gabals jau ir iegadats un stav bembii, tikai nav kas to visu sataisa, jo pasham rokas aug no dirsas.
pm/2633O9O7
problema sekojosha. izpuvusi shofera puses, pakaljeejaa rata ''trailing arm'' vieta, kur stiprinas pie kuzova un tas stabilizators izluzis. vajadzetu noskruvet, izgriezt, iemetinat jauno dalju un pieskruvet atpakal. jauns, kartigs blekja gabals jau ir iegadats un stav bembii, tikai nav kas to visu sataisa, jo pasham rokas aug no dirsas.
pm/2633O9O7
sveiki, gribeju pavaicat, ko iesakt ar aizmugurejam arkam, man vinas ir izrusejusasas no iekspuse gar malam tadi normali caurumi , ka butu labak taisit tiri ta prieks tehniskas apskates lai nepiesienas?
Es jau labāk taisītu nevis ķep-ļep uz TA, bet sataisītu tā, lai nākamgad uz TA vairs par to nebūtu jādomā un nebūtu viss caurumains atkalruudzha rakstīja:sveiki, gribeju pavaicat, ko iesakt ar aizmugurejam arkam, man vinas ir izrusejusasas no iekspuse gar malam tadi normali caurumi , ka butu labak taisit tiri ta prieks tehniskas apskates lai nepiesienas?
nu itka jau piekritu, bet piemeram stiklskiedras spaktele ar sietu ir labs risinajums?
nē nav. to parasti izmanto, tad, ja viss ir tā nopuvis, ka nav pie kā pieķert
Kurš var ieteikt kādu sakarīgu metinātāju par saprātīgu cenu? Vajag pārmetināt aizmugures arku sedanam.
Vajadzētu pārmetināt sliekšņus. Cik tāds darbs aptuveni izmaksātu?
man ir zināms meistars, bet riigā, strādā privāti
Piezvani reku 29847331 Māris - varbūt palīdzēs tev metināšanas jautājumā (pārdaugava)
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12