Whattsapp grupas tev.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Tak beidziet publicēt savus numurus internetā, sūtiet PM. Neesat aizdomājušies, kāpēc Jūs saņemat zvanus: "Labdien, šeit no kompānijas X, vai jums ir laiks sarunai?"
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
28114307
20086924
Šādi uzņēmumi iegādājas numuru sarakstu no operatora, ne jau rakājas pa netu meklējot numurus kur zvanit.maartyd rakstīja:Tak beidziet publicēt savus numurus internetā, sūtiet PM. Neesat aizdomājušies, kāpēc Jūs saņemat zvanus: "Labdien, šeit no kompānijas X, vai jums ir laiks sarunai?"
Pievienoti visi, kas rakstijuši sms, publicējuši šeit vai privāti sūtijuši savus numurus. Ja kāds aizmirsts, droši atgādina, nekā personīga.
Esam jau pāri 70 dalībnieku un informācija griežas lielos daudzumos.
Atgādināšu, ka BMW TIRGUS sadaļā ieturēsim pirkšanas un pārdošanas garu. Ja interesē konkrēts piedāvājums, cenšamies to apsriest privāti, lai nerastos haoss.
Savukārt, BMW klačās brīvi runājam par jebkādām tēmām, piemēram, vakara saietu organizēšana būtu viena no tām tēmām, kas deva ideju izveidot šādu grupu.
Cik man zināms whattsapp izslēgt nevar, bet atsevišķas grupas var apklusināt uz 8h, 1 nedēļu vai 1 gadu, ja nezini kā to izdarīt, droši jautā, lai dažkārt iekurtās klačas tev nekrīt uz nerviem, tā teikt. :)
Esam jau pāri 70 dalībnieku un informācija griežas lielos daudzumos.
Atgādināšu, ka BMW TIRGUS sadaļā ieturēsim pirkšanas un pārdošanas garu. Ja interesē konkrēts piedāvājums, cenšamies to apsriest privāti, lai nerastos haoss.
Savukārt, BMW klačās brīvi runājam par jebkādām tēmām, piemēram, vakara saietu organizēšana būtu viena no tām tēmām, kas deva ideju izveidot šādu grupu.
Cik man zināms whattsapp izslēgt nevar, bet atsevišķas grupas var apklusināt uz 8h, 1 nedēļu vai 1 gadu, ja nezini kā to izdarīt, droši jautā, lai dažkārt iekurtās klačas tev nekrīt uz nerviem, tā teikt. :)
Pēdējais labojis Pauls - 27 Sep 2016, 10:22, kopā labots 1 reizi.
No emailiem, ss.lv, facebook, watsup uttZzevsS rakstīja:Šādi uzņēmumi iegādājas numuru sarakstu no operatora, ne jau rakājas pa netu meklējot numurus kur zvanit.maartyd rakstīja:Tak beidziet publicēt savus numurus internetā, sūtiet PM. Neesat aizdomājušies, kāpēc Jūs saņemat zvanus: "Labdien, šeit no kompānijas X, vai jums ir laiks sarunai?"
Cik es zinu, man neviens pakalpojumu sniedzējs nav zvanijis, atradis manu numuru forumos.Vladlen rakstīja:No emailiem, ss.lv, facebook, watsup uttZzevsS rakstīja:Šādi uzņēmumi iegādājas numuru sarakstu no operatora, ne jau rakājas pa netu meklējot numurus kur zvanit.maartyd rakstīja:Tak beidziet publicēt savus numurus internetā, sūtiet PM. Neesat aizdomājušies, kāpēc Jūs saņemat zvanus: "Labdien, šeit no kompānijas X, vai jums ir laiks sarunai?"
2593972 viens
2747522 viens
2450122 četri
22151087
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
2587636seši
29716720
2-711-23-75
27019335
Visi pievienoti, ja nu tomēr kāds aizmirsts, uzsit ziņu.
Tirgus sadaļā jau esam 100 dalībnieki! Un klačās pāri 80!
Ko čats man ir palīdzējis? Atrast dažādas detaļas, dalīties un saņemt informāciju dažādos tehniskos jautājumos, kā arī viegli sazināties ar "vakara un nakts ielas klaiņotājiem", ar kuriem tad var satikties, pabraukāt un papļāpāt :)
Atcerēsimies, ka tirgus sadaļa ir tikai tirdzniecībai!!!
Tirgus sadaļā jau esam 100 dalībnieki! Un klačās pāri 80!
Ko čats man ir palīdzējis? Atrast dažādas detaļas, dalīties un saņemt informāciju dažādos tehniskos jautājumos, kā arī viegli sazināties ar "vakara un nakts ielas klaiņotājiem", ar kuriem tad var satikties, pabraukāt un papļāpāt :)
Atcerēsimies, ka tirgus sadaļa ir tikai tirdzniecībai!!!
26129437
28665003
28356512
Pēdējais labojis Error - 07 Okt 2016, 00:25, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right