E36-edis3211
Manuprāt īsi pēc deviņiem brauci lejā no Gaisa tilta prom no centra. Pīpināju, a neviens neskatās
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es darbā steidzos, kavēju laikam nepamanīju. Tās tilts kurš brīvības ielā?)maartyd rakstīja:Manuprāt īsi pēc deviņiem brauci lejā no Gaisa tilta prom no centra. Pīpināju, a neviens neskatās
Yes.edija rakstīja:Es darbā steidzos, kavēju laikam nepamanīju. Tās tilts kurš brīvības ielā?)maartyd rakstīja:Manuprāt īsi pēc deviņiem brauci lejā no Gaisa tilta prom no centra. Pīpināju, a neviens neskatās
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Jā) Tas es braucu. Man būferis uz visu mammu kliedza)) Nākamreiz bušu uzmanīgāksmaartyd rakstīja:Yes.edija rakstīja:Es darbā steidzos, kavēju laikam nepamanīju. Tās tilts kurš brīvības ielā?)maartyd rakstīja:Manuprāt īsi pēc deviņiem brauci lejā no Gaisa tilta prom no centra. Pīpināju, a neviens neskatās
Kāpēc gan nepalīdzēt Nekā kosmiska pretī ar neprasu)
Jau sen neko labu nerakstīju Nu tomēr kaut kas ir padarīts.
Sāku ar beņķū maiņu, jo veci bija auduma un jau nokalpojuši savu. Prieku izsauca tas, ka kad ņēmu nost vecus sēdekļus, atradu pa visu mašīnu salīmētu skaņas izolāciju Pat zem zapaskas. Nopirkti ādas sēdekļi Tad nopirktas ādas durvju abšivkas Durvīs arī atrasta skaņas izolācija
Bijušais saimnieks laikam ļoti centās
Nomainītas zīmītes chaina town variants, (paldies em.dzhii)
ielikti baltie pagriezieni paldies Baldones puišiem par garšīgu cenu un ātru piegādi
Tas pagaidām viss. Plānos lielā pavasara krāsošana, Ruslana izdzīšana
Pavasarī plānots atdzīt no UK donoru ar 2.8, un samainīt putekļu sūcēju uz rūcošu dzinēju. Ka arī kaut kas jādara ar priekšējo bamperi,sedinājumu un diskiem. Kā vienmēr,plānu daudz.. e36 nevar pabeigt,tas ir bezgalīgs projekts, kuru var bezgalīgi uzlabot, ja ir budžets(c). Pagaidām budžets ļauj uzlabot visādus niekus, bet ceru, ka drīz, es varēšu pievienoties pie tiem e36, uz kuriem ir priecīgi un patīkami skatīties.
Sāku ar beņķū maiņu, jo veci bija auduma un jau nokalpojuši savu. Prieku izsauca tas, ka kad ņēmu nost vecus sēdekļus, atradu pa visu mašīnu salīmētu skaņas izolāciju Pat zem zapaskas. Nopirkti ādas sēdekļi Tad nopirktas ādas durvju abšivkas Durvīs arī atrasta skaņas izolācija
Bijušais saimnieks laikam ļoti centās
Nomainītas zīmītes chaina town variants, (paldies em.dzhii)
ielikti baltie pagriezieni paldies Baldones puišiem par garšīgu cenu un ātru piegādi
Tas pagaidām viss. Plānos lielā pavasara krāsošana, Ruslana izdzīšana
Pavasarī plānots atdzīt no UK donoru ar 2.8, un samainīt putekļu sūcēju uz rūcošu dzinēju. Ka arī kaut kas jādara ar priekšējo bamperi,sedinājumu un diskiem. Kā vienmēr,plānu daudz.. e36 nevar pabeigt,tas ir bezgalīgs projekts, kuru var bezgalīgi uzlabot, ja ir budžets(c). Pagaidām budžets ļauj uzlabot visādus niekus, bet ceru, ka drīz, es varēšu pievienoties pie tiem e36, uz kuriem ir priecīgi un patīkami skatīties.
Tā skaņas izolācija, gan uz grīdas, gan zem abšivkām ir oem [emoji6]
nezināju ka tādas vispār ir)Ruudolfs rakstīja:Tā skaņas izolācija, gan uz grīdas, gan zem abšivkām ir oem [emoji6]
Bildes nez kāpēc nerāda!
Ir tāda tēma ar šo forumu. Es arī vairākas bildes no citām temām nevaru redzētvitjazz rakstīja:Bildes nez kāpēc nerāda!