bemberis 318
es arī par tām diska bremzēm biju nedaudz izbrīnīts, bet auto izskatās krāsa izskatās ka tādi pati kā manējam
Varbūt es kļūdos, bet izskatās, ka aizmugurē bremžu uzlikas nestāv taisni tādejādi bremzējot neizmanto pilnu plakni vnk paziņam arī šitā bija, jo bija ierūsējis bremžu cilindrs
bremzes taisīšu pavasarī uz vasaras sākumu, jo vasaras beigas beidzas skate, ziema tapatn no vinam jega nav, ja sanak sudi tad sanak un tur vairs neko nevar izdarit
nu var gan..tikai nedrikst krist panika un jabut labam soferim..pieredze izsaka visu..
Sodien nolēmu paskatīties kas tad grīdai vēderā, jo kad nopirku tad secināju ka apaksā propka nav un nedaudz mitrs grīdas paklājs, nnemot nost apšuvumu pavērās bēdīgs skats. iekšā dubļi un no marles izspiedu aptuvenu litru ūdens. izžāvēju grīdas metālu un izolēju vadus, jo pirmit tie vnk peldēja ūdenī.
Bija izrūsējusi arī viena no benķa skruvēm, kura vēlāk tika iemetināta no jauna.
Pa cik man tuvākajā laikā nav ne motivācijas ne laika, izdomāju ka to paklāju žāvēšu pavasarī, tāpēc lai izolētu bleķi no mitruma, uzklāju celtniecības folliju divās kārtās, no sākuma zem vadiem un otru kārtu virs teim. Pēc ziemas izžāvēšu to paralonu un būs gut.
Materiāls kas bija virs grīdas, no mitruma bija galīgi strūdējis Bet tā visā visumā grīda ir vesela gan no iekšpuses gan no ārpuses
Un lūk arī mans palīgs :P
Pa cik man tuvākajā laikā nav ne motivācijas ne laika, izdomāju ka to paklāju žāvēšu pavasarī, tāpēc lai izolētu bleķi no mitruma, uzklāju celtniecības folliju divās kārtās, no sākuma zem vadiem un otru kārtu virs teim. Pēc ziemas izžāvēšu to paralonu un būs gut.
Materiāls kas bija virs grīdas, no mitruma bija galīgi strūdējis Bet tā visā visumā grīda ir vesela gan no iekšpuses gan no ārpuses
Un lūk arī mans palīgs :P
smuks,man izstenibaa shis patiik :)
shadi taadi sikuminji janoversh un bus laabs :)
bet to sportisko uzlimi gan rave nost no baagas vaaka
beet esi sveicinaats barinjaa
shadi taadi sikuminji janoversh un bus laabs :)
bet to sportisko uzlimi gan rave nost no baagas vaaka
beet esi sveicinaats barinjaa
paligs tev ar vacietis
vācieteVitalx325 rakstīja:paligs tev ar vacietis
a kas komentarus dzesh ara? autors vai moderators?
ja acis grauzh ka pasaku taisnibu tad nav jau jadzes komentars ara....
p.s ja klausisies tas "chavas" kas pardeva tev shito tad vinhi tev iestastis ne to vien ka kulise tikai beigta, tas batka stastija ka vinham krutie sporta pedalji (terauda fignjas pieskruvetas uz parastajiem gumijas pedaljiem :D:D), kad brauci skatities vinha ari bija atstati 3l benzina? tas ko vinhi bija sarakstijushi sludinajuma ka viss nomainits itd vispar ir kosmos, jo jau acimredzamas lietas tadas ka akumulators bija pus gadu vecs, par tadam lietam ka ella, filtri un siksna vari vispar aizmirst...
p.s ja klausisies tas "chavas" kas pardeva tev shito tad vinhi tev iestastis ne to vien ka kulise tikai beigta, tas batka stastija ka vinham krutie sporta pedalji (terauda fignjas pieskruvetas uz parastajiem gumijas pedaljiem :D:D), kad brauci skatities vinha ari bija atstati 3l benzina? tas ko vinhi bija sarakstijushi sludinajuma ka viss nomainits itd vispar ir kosmos, jo jau acimredzamas lietas tadas ka akumulators bija pus gadu vecs, par tadam lietam ka ella, filtri un siksna vari vispar aizmirst...
Par to visu jau attiecigi cena tika nokaulēta diezgan daudz, un katram normālam cilvēkam ir skaidrs, ka nopērkot auto jāmaina siksnas un eļļa, kaut īpašnieks var barstīt ko vien grib. Atverot haubi bija redzams ka aķis nav no veikala plaukta, un tas viss vinam acīs kodahouseworx rakstīja:a kas komentarus dzesh ara? autors vai moderators?
Ir vnk jāpieliek roka un pa 500ls saubos ka var dabūt kaut ko baigi krutāku ja skatās uz bumeriem, pie tam vēl ar ilglaicīgu skati.
Mhm aķītis un uzlikas uz pedāļiem ir tik lieli defekti, lai auto nolaistu no kraujas . 500 ls auto, es par tādu summu pirktu ar cūku fermu iekšā un stārķu ligzdu motorā.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Da labi? Ar cūkām un sūdu smaku?Bubulis rakstīja:Mhm aķītis un uzlikas uz pedāļiem ir tik lieli defekti, lai auto nolaistu no kraujas . 500 ls auto, es par tādu summu pirktu ar cūku fermu iekšā un stārķu ligzdu motorā.
Autiņam jāpieliek liela roka!
Attiecīgam stāvoklim- attiecīga cena, ja ar to viss kārtībā, un rokas aug no pareizās vietas, tad ar pietiekošu gribas spēku var tikt arī pie laba rezultāta
ko uzēdās,lai cilvēks tak taisa to auto,lai mēģina izglābt no šrota! un kā jau tika rakstīts pa 500ls neko diži labu nesagaidīsi. Ja rokas taisnas un aug no pareizās vietas + finanses atļauj tad ar laiku būs smuks un labs autiņš kurš vēl pietam uzbūvēts ar savām rokām,nevis nopirkts jau gatavas un braukā pa rajonu ar pirksitiem gaisā un mauro kāds man kruts bmw
coupe 2.8
Pašam sabūvējot pilnīgi cits prieks braukt
nez, man jau liekas ka vajadzeja kka bik vairak piestradat pie tas gridas, diez gan tev vinja tada sarusejusi...
a tev gadiena nav jau viena kresla skruve izrusejusi un izrauta ara?
lietotaajs nevar idzeest citu postus. un cik skatos veesturee, tad itkaa neviens nav dzeesis. moz izgaisa?houseworx rakstīja:a kas komentarus dzesh ara? autors vai moderators?
nepiekopjam šādu postu dzēšanu..