E36-Plagurs
Da labi ko jūs te čalim piepisāties , vismaz kaut kas savādāks un jāredz arī dzīvē nevis foto lai pilnvērtīgi spriestu. Man ar vienmēr ir favorīti bijuši dzeltenie un zeltītie toņi, un žurka ar pašam ir austin gelb 

Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!

Gadījumā neesi viens no Riga drive family? 

nepazīstu tādus , a tu no kurienes tataars esi? 

Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Te 80 % useriem zhurkas izskatas bediigi,taa kaa nekas parsteidzosh-zzhurka- rakstīja:dienas gaismā izskatās vēl bēdīgāk.![]()
![]()
ar kompatu pa brugji

esmu no LUDZAS BMW faniemtataars rakstīja:Gadījumā neesi viens no Riga drive family?

cipruss18 rakstīja:Te 80 % useriem zhurkas izskatas bediigi,taa kaa nekas parsteidzosh-zzhurka- rakstīja:dienas gaismā izskatās vēl bēdīgāk.![]()
![]()

Tas vismaz daudz ko izskaidroPlagurs rakstīja:esmu no LUDZAS BMW faniemtataars rakstīja:Gadījumā neesi viens no Riga drive family?

BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

nu taja gala ir savadaka uztvere par auto, tas tiesa.turbo_pele rakstīja:Tas vismaz daudz ko izskaidroPlagurs rakstīja:esmu no LUDZAS BMW faniemtataars rakstīja:Gadījumā neesi viens no Riga drive family?

Labi, ka fonā ir trakji un Gazi, sanāk ietaupīt uz info, ka no galvaspilsētas neesi.Plagurs rakstīja:Tā izskatās Bembis kad izmasgāts un ārā normāls laiksRiks* rakstīja:Bēdīgi, ganjau nāks pie prāta

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!