933 ti
ļoti glīti. Vienīgais nepatīk, uz spārna tie pusapļi, bet tās manas domas.
Galvenais lai pašam patīk.
Kaut kas piedur tajā sinepju krāsā , bet tie zīmējumi kaut kā neiet kopā.
Bet vismaz kaut kas stipri individual
Bet vismaz kaut kas stipri individual
pusapļiPatins rakstīja:ļoti glīti. Vienīgais nepatīk, uz spārna tie pusapļi, bet tās manas domas.
tās ir acis
skaisti izskatās krāsojums un panda. Acīm kontūras jāpalabo, izskatās pēc pusapļiem.
Ļoti piedūrīgs un forši, ka tik daudz apdeitu reizē, man patīk!
p.s. Jaunu nrz prasītos
p.s. Jaunu nrz prasītos
Pēdējais labojis Shreks - 05 Apr 2013, 00:16, kopā labots 1 reizi.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Intresanti ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
diski, krāsojums, lūpa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Bùtu ātrāk atrādijis/sataisījis bùtu noteikti kandidātos numur 1 uz auto eksotiku starp kompotiem
oj nē nē.... exotica pats par sevīm liekas muļķīgs pasākums.. vienīgais iemesls varētu būt ka gribu uz turieni jo bračka iespējams ar savu accord type-s piedalīsies kā jdm pārstāvis...
kā arī pie auto vel jāpiestrādā...
jāizkrāso durvju ailes, jāpielabo aizmugurējo logu ailes. zobiem oversprays jāpielabo.
paspārņi jāuztaisa custom
nu tad arī protams jāizdomā ko ar salonu.. "abšifkām" stiprinājumi aplauzti :( bagāžniekā aķīts vnk mētājās un "abšifkas" trūkst. bla bla bla..
roka vel jāpieliek...
kā arī pie auto vel jāpiestrādā...
jāizkrāso durvju ailes, jāpielabo aizmugurējo logu ailes. zobiem oversprays jāpielabo.
paspārņi jāuztaisa custom
nu tad arī protams jāizdomā ko ar salonu.. "abšifkām" stiprinājumi aplauzti :( bagāžniekā aķīts vnk mētājās un "abšifkas" trūkst. bla bla bla..
roka vel jāpieliek...
kur krasu pirki ? vina jau ir mateta?
gribas savejo, kad siltaks bus, nopust mateti tumsu zalju .
gribas savejo, kad siltaks bus, nopust mateti tumsu zalju .
krāsa ir akrilla krāsa.. + ir tāds ka nevajag laku.. - ka ir diezgan indīga, nogūlsnējas plaušās (obligāti lietot krāsotāja masku)
krāsu pirku vīlipa un kūldīgas ielas stūrī (rīga).. bet nu principā jebkura krāsotāj bode derēs. var nopirkt gan spīdīgo gan matēto, es paņēmu matēto. ar 1.5l knapi, knapi pietika... (bet labāk pie kāda spečuka pakunsultējies ja gribi ļoti glauni)
zobi.. ideja tika ņemta no lidmašīnām-bombardieriem.. bet ja tu domā rat-style e28, tad jā pirms krāsošanas zināju par to un arī zināju ka tas bembīts nodega
krāsu pirku vīlipa un kūldīgas ielas stūrī (rīga).. bet nu principā jebkura krāsotāj bode derēs. var nopirkt gan spīdīgo gan matēto, es paņēmu matēto. ar 1.5l knapi, knapi pietika... (bet labāk pie kāda spečuka pakunsultējies ja gribi ļoti glauni)
zobi.. ideja tika ņemta no lidmašīnām-bombardieriem.. bet ja tu domā rat-style e28, tad jā pirms krāsošanas zināju par to un arī zināju ka tas bembīts nodega
Galīgi labi tur viss izskatās.. Beigsies shis drankja gadalaiks būs jāutaisa fotosessions
+1Kalnux rakstīja:Godīgi sakot, vecais izskatas daudz labāk patika!
Pilnīgi manas domas...
Super!
Riktīgi patīk, tikai tās acis nedaudz augstāk prasās.
Riktīgi patīk, tikai tās acis nedaudz augstāk prasās.
Tas tagad ir mans mīļākais kompots
no sākuma gribēju rakstīt, ka nepatīk- jo nošpikots,
bet izpildījums ir labs, kopskats arī- un vispār man šādi individuāli risinājumi patīk. 9/10
bet izpildījums ir labs, kopskats arī- un vispār man šādi individuāli risinājumi patīk. 9/10
Ideāli
Kur dabūji pandas šablonu?
Kur dabūji pandas šablonu?