ResnaisLV - Baltais e36, 328i coupe

Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

Izskatās sūdīgi to es gribēju teikt, vienalga nāca vai nenāca :sad:
Slēpts saturs: Parādīt
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633
kars rakstīja:Izskatās sūdīgi, vienalag nāca vai nenāca :sad:
Slēpts saturs: Parādīt
Ja man nebūtu melns, tad ir liela iespēja, ka man nebūtu tonējums.
Teikt, ka tonējums kolhozs ir tas pats, kas teikt, ka sasēdināta žurka ir kolhozs, jo no rūpnīcas tik zema nenāca :hahaha:
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Tas ir pi****. Šito dalbajobismu lasīt, gandrīz katrā topicā. Tak bl* aizmirstat forumu acc paroles. Lauki te, lauki tur, lauki visiem. TE NAV RIISERU FORUMS, BET ENTUZIASTU.
Ps. Auto cìvē redzëts, arkas ,spaarni , moldingi pabriesmìgi.... bet ar attiecìgajiem diskiem un sēdinājumu noteikti būs skatāms auto. :super:
Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Nu bet ko Tu gaidīji, ja šeit komentētāji pērk sterilas žurkas pa 850 euro. :hahaha:
Par auto: Mazliet japieregulē priekšu un jauzliek pareizie diski un skats būs labāks nekā pus forumam, kur viss aprobežojas ar golfa lūpu, ķīnas difuzoru un fleksētām atsperēm :doh:
Ps. Topikam sekošu un domāju, ka šeit vēl būs daudz labojumu un uzlabojumu! :super:
variet sākt riet! :hahaha:
Profila bilde
ResnaisLV
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 09 Jūl 2015, 12:54
Braucu ar: 318is LAGUNA, 328
Tātad šodien tiku pie jaunās TA. Protams, iziet ar pirmo reizi nesanāca. Pirmajā TA reizē konstatēja sekojošus bojājumus - rocene tur tikai labajā pusē, kreisajā pusē tilta sija un motora stiprinājums elementi. Gribēja piesieties par melno jumtu, taču es pierāsīju savu taisnību, kuru atzina un piekrita maiņas vecākais un teica, ka var būt melns jumts un nummuru salīdzināšana nav nepieciešama.
Viss iepriekš minētais tika sataisīts un šodien TA izgāju un viss, ko varēja ielikt bija 3 maznozīmīgi vieninieki. :yes: :bmw:

Tātad izdarītie darbi:
Nomainīta Tilta sija
Nomainīti bremžu loki
Nomainīts Rokasbremzes regulators
Salabota Rokasbremze
Salabots kreisā pagrieziena kontakts
Salabots miglinieks kontakts
Uzlikti jauni mīzēji uz logiem

Tuvākie nākošie darbi:
Uzlikt jaunu radiatoru
Uzlikt elektrodzesi
Uzlikt magnaflow izpūtēju

Šeit dažas bildes ieskatam. :clap:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

Es bieži nesaku kko sliktu, bet noņem to ķinas pr.lūpu, tas auto jau tā ir diezgan ekscentrisks, un ja ir vēl kkas kas nesapas vai izskatās ka uzlikts tikai tapēc ka varēja dabūt, izskatās briesmīgi. tāpat kā aizkrāsotie parking sensori.

Ja ir šāds autiņš, visam jāizskatās tā it kā tas tā būtu bijis domāts, nevis atrasts kompromisms.
- ikey07
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Reputācija: 5

Heh,

Vadiba joprojam 413? :D