ResnaisLV - Baltais e36, 328i coupe
Izskatās sūdīgi to es gribēju teikt, vienalga nāca vai nenāca
Slēpts saturs: Parādīt
Ja man nebūtu melns, tad ir liela iespēja, ka man nebūtu tonējums.kars rakstīja:Izskatās sūdīgi, vienalag nāca vai nenācaSlēpts saturs: Parādīt
Teikt, ka tonējums kolhozs ir tas pats, kas teikt, ka sasēdināta žurka ir kolhozs, jo no rūpnīcas tik zema nenāca
Tas ir pi****. Šito dalbajobismu lasīt, gandrīz katrā topicā. Tak bl* aizmirstat forumu acc paroles. Lauki te, lauki tur, lauki visiem. TE NAV RIISERU FORUMS, BET ENTUZIASTU.
Ps. Auto cìvē redzëts, arkas ,spaarni , moldingi pabriesmìgi.... bet ar attiecìgajiem diskiem un sēdinājumu noteikti būs skatāms auto.
Ps. Auto cìvē redzëts, arkas ,spaarni , moldingi pabriesmìgi.... bet ar attiecìgajiem diskiem un sēdinājumu noteikti būs skatāms auto.
Nu bet ko Tu gaidīji, ja šeit komentētāji pērk sterilas žurkas pa 850 euro.
Par auto: Mazliet japieregulē priekšu un jauzliek pareizie diski un skats būs labāks nekā pus forumam, kur viss aprobežojas ar golfa lūpu, ķīnas difuzoru un fleksētām atsperēm
Ps. Topikam sekošu un domāju, ka šeit vēl būs daudz labojumu un uzlabojumu!
variet sākt riet!
Par auto: Mazliet japieregulē priekšu un jauzliek pareizie diski un skats būs labāks nekā pus forumam, kur viss aprobežojas ar golfa lūpu, ķīnas difuzoru un fleksētām atsperēm
Ps. Topikam sekošu un domāju, ka šeit vēl būs daudz labojumu un uzlabojumu!
variet sākt riet!
Tātad šodien tiku pie jaunās TA. Protams, iziet ar pirmo reizi nesanāca. Pirmajā TA reizē konstatēja sekojošus bojājumus - rocene tur tikai labajā pusē, kreisajā pusē tilta sija un motora stiprinājums elementi. Gribēja piesieties par melno jumtu, taču es pierāsīju savu taisnību, kuru atzina un piekrita maiņas vecākais un teica, ka var būt melns jumts un nummuru salīdzināšana nav nepieciešama.
Viss iepriekš minētais tika sataisīts un šodien TA izgāju un viss, ko varēja ielikt bija 3 maznozīmīgi vieninieki.
Tātad izdarītie darbi:
Nomainīta Tilta sija
Nomainīti bremžu loki
Nomainīts Rokasbremzes regulators
Salabota Rokasbremze
Salabots kreisā pagrieziena kontakts
Salabots miglinieks kontakts
Uzlikti jauni mīzēji uz logiem
Tuvākie nākošie darbi:
Uzlikt jaunu radiatoru
Uzlikt elektrodzesi
Uzlikt magnaflow izpūtēju
Šeit dažas bildes ieskatam.
Viss iepriekš minētais tika sataisīts un šodien TA izgāju un viss, ko varēja ielikt bija 3 maznozīmīgi vieninieki.
Tātad izdarītie darbi:
Nomainīta Tilta sija
Nomainīti bremžu loki
Nomainīts Rokasbremzes regulators
Salabota Rokasbremze
Salabots kreisā pagrieziena kontakts
Salabots miglinieks kontakts
Uzlikti jauni mīzēji uz logiem
Tuvākie nākošie darbi:
Uzlikt jaunu radiatoru
Uzlikt elektrodzesi
Uzlikt magnaflow izpūtēju
Šeit dažas bildes ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es bieži nesaku kko sliktu, bet noņem to ķinas pr.lūpu, tas auto jau tā ir diezgan ekscentrisks, un ja ir vēl kkas kas nesapas vai izskatās ka uzlikts tikai tapēc ka varēja dabūt, izskatās briesmīgi. tāpat kā aizkrāsotie parking sensori.
Ja ir šāds autiņš, visam jāizskatās tā it kā tas tā būtu bijis domāts, nevis atrasts kompromisms.
Ja ir šāds autiņš, visam jāizskatās tā it kā tas tā būtu bijis domāts, nevis atrasts kompromisms.
- ikey07
Heh,
Vadiba joprojam 413?
Vadiba joprojam 413?