Guncis-e36 reborn
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Pie tam - sūdīga seriāla...
offtopic
offtopic
marux rakstīja:Pie tam - sūdīga seriāla...
offtopic
Nixon
krasa- lagunengruen mettalic :PHoodieBro rakstīja:galīgi nevelk krāsa pēc lagūnas... pārāk dzeltenīga..
bet dāmai, lai veicas darbos..
es izsecināju, ka nav arī klima un ir 7 pogu OBC
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Kur ir tās tās solītās smukās bildes?
Gaidu bildes un nākotnes plānu aprakstiņu
driz visu atklasu,kad aizdzisu uz skati. vel sis tas jasametina un salons jasakrame atpakal.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
šis tas salabots un daudzkas vel jāturpina,bet labāks skats uz nākotni vismaz pašreiz.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
biju nesaprašanā kur nāk ūdens.ārpuse nopiķēta ar uzviju bet iekšā slapjš... noplēsu vadus urķēju,kamēr izurķēju servisa nekvalitatīvo darbu. To brīnumdarbu pat nemāku vārdos izteikt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vājprāts
taka jūras dzelmē būtu gulejis kādu laiku
tu jau nezini kāda bij ritošā...
Atmaksājās vispār viņu taisīt?
metināšanas darbi bezmaksas,krāsošana utt ari bezmaksas.Bleķis bezmaksas(paldies celu pārvaldei ) tik cik janoperk slieksnis,spārns, ritošā priekšā ,vārstu vāka blīve un gofra,vēl ripuļi.Tad pārējais interjeram un eksterjeram. mājās stāv e30 no kā arī kautkas jau der un var iemainīt.Visas golfa detaļas samainītas pret e36. Pagaidām prieks par padarīto un dēļ motora ir vērts uzcelt no miroņiem. Dvēselīte kā jauna.
No malas izskatás, ka pati visu dari, tas ir bez víriešu kártas iejaukšanás? Maná uztveré apsveicami!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ja ja
Cenšos.metināja gan vīrietis.es tik pagaidām pieķert māku. Man pateica tā-tavs auto,pati taisi.Pamāca kas un kā.servisiem tik uzticu gumijas mainu.daudz te manā galā nevar uzticēt.Johnny rakstīja:No malas izskatás, ka pati visu dari, tas ir bez víriešu kártas iejaukšanás? Maná uztveré apsveicami!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right