Rews 320i coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Es vakar meiģināju uzsūtīt 6 uzlimes pa 10$ man tur kautko atteica, bet drīz iešu uz stāvietu- noknibinašu vienu uzlīmi onkulim no e39
Šodien meiģināju kautko muhļīt ar miglinieku stiprinājumiem, pagaidām nekādi rezultāti.
Gribu kko izdomāt, lai kāds man vinjus te neizvelk arā.
Var būt kāds zin, kur pa leto var ielikt imobilaizeru :)
Nu jā, ieliksi pa lēto imobilaizeru un pēc puss gada varēsi cept topiku ''Kāpēc nevar pielaist auto?''
sasmējos, nu vieni man saka, ka pa 50ls ir ielikuši un jau vairākus gadus nav problēmas, citi pa 100ls likuši, varbūt kads iteikums kādam ir.
Nu varbūt nebūs tik traki, ka pēc puss gada, bet nu pārāk ilgi viņas nekalpo, ir uz savas ādas pārbaudīts, ar pa tiem pašiem 50Ls likta.
Kurš vēl zog e36? Nesaskatu jēgu imo iekš e36 :) Visus tavus imo īsts zaglis tāpat apies, bet spoguli vai bemperi aiznest tāpat netraucēs
ļoti labi pret miglu tīkotājiem strādā savilcējirews rakstīja:Šodien meiģināju kautko muhļīt ar miglinieku stiprinājumiem, pagaidām nekādi rezultāti.
par imobilaizeru - priekš kam...
Es ar saku domat ar savilcejiem
Zin tadā rajonā dzīvoju, ka ņem visu kas nav piesiets
Zin tadā rajonā dzīvoju, ka ņem visu kas nav piesiets
shurupi taja vieta kur taisas valja no ramisha ari labi noder, it ipashi ja atstaj aso galu
Šodien nomazgaju aparātu, spīd un laistās.
Bet nu gadijās šaize ar to plasmasu uz stikla, iepūta iekša ar karčeri un kreisais stūris atlīmejās
Kāds var ieteikt, ar ko man viņu pielīmēt ?
Bet nu gadijās šaize ar to plasmasu uz stikla, iepūta iekša ar karčeri un kreisais stūris atlīmejās
Kāds var ieteikt, ar ko man viņu pielīmēt ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Imobilaizers (ar slepeno slēdzi), 2 gadus atpakal ieliku pa 15 ls. Ar magnētu vai chipu dārgāk.rews rakstīja:Var būt kāds zin, kur pa leto var ielikt imobilaizeru :)
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ar logu līmi.
vinjsh vispar tur nav vajadzīgs
Varbūt tev tāda līme ir, varētu pieripot un par kko garšīgu man pielīmētdogMa rakstīja:Ar logu līmi.
baidos, ka pats kko sačakarēšu
Apdomāšu Padod pēc svētkiem PM.
Ceļojošais auto Pie manis cik noprotu visilgāk noturējās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ar4a - 05 Jan 2012, 12:47, kopā labots 1 reizi.
ja es ar tā skatos, ka ceļojušais auto, bet kapēc kur kāds aķis ?
pagaidām viss ok
pagaidām viss ok
Āķis nekur.. Man daudz jābraukā un ar šo auto diezgan neizdevīgi,vairāk vai mazāk tāpēc pārdevu,auto tika diezgan daudz ieguldīts pus gada laikā un lielākā daļa idiotu tikai lauž un nelabo un pārdod tālāk
Man sanaca pa 10l 120km nomīt, bišk arī paspiežot, man jau liekas ka pateriņš ir okei
Protams nevaru salīdzināt ar pasātu- ar kuru tālakos gabalos maucu, 5l brauc, kā gribi
машина зверь
Jagaida pavasaris un jasāk čubināt aukša
Protams nevaru salīdzināt ar pasātu- ar kuru tālakos gabalos maucu, 5l brauc, kā gribi
машина зверь
Jagaida pavasaris un jasāk čubināt aukša
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11