Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right
āā un vēl piemirsu pateikt,kad man sāka ssalons kūpēt,izjaucu paneli,a tur pilns ar sausām lapām,sāka gruzdēt
Labāk pārslēdzas :) tādas,cik zinu,agrāk bija uz M3 :)rews rakstīja:Kādas atšķirības?
Sleedzaas taas kaarbas vienaadi
Vienkaarshi ,ja nemaldos tad zf kaarbai pirmie aatrumi ir iisaaki un vinja ir izturiigaaka Manam arii taada staav virsuu
Vienkaarshi ,ja nemaldos tad zf kaarbai pirmie aatrumi ir iisaaki un vinja ir izturiigaaka Manam arii taada staav virsuu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu pārslēgšanās ir daudz savādāka kā manai vecajai kupejai
žurka bez bloķa ir tas pats kas alus bez grādiemRolands rakstīja:aj,tas tak po*uj
pofig spārni u.tml pirmāmkrārtām zliec bloķi bmwpowerā viens tirgo elemnu pa 100Ls
Tak auto arii ir pavisam cits un gan jau ,ka shifteriitis staav virsuu! Vot tas gan izmaina paarsleegshanos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)
Nu no shiftera skanja gan nekaada nevareetu buut!
aj,nu tad es nezinu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es vnk par tām tehniskajām lietam nezinu pietiekami daudz
krakšķis?Rolands rakstīja:varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)
gan jau mainot motoru ir uzlikts Getrags...
Njā, varbūt nemaz nav ZF..
Kalnz rakstīja:krakšķis?Rolands rakstīja:varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)
gan jau mainot motoru ir uzlikts Getrags...
Nemācēšu pateikt
Krč kādā sabraucienā pasi varēsiet izpētīt
Buus taapataas kaa ar to blokjiRuu rakstīja: Njā, varbūt nemaz nav ZF..
vispār ir M52B28 ?
Nu parastā kārba tā čista nav,to teica gan mans sencis,gan bračkaRuu rakstīja: Njā, varbūt nemaz nav ZF..
To jau tikai redzeesi kad paliidiisi zem auto! Braucot buus gruuti pateikt vai getraags vai ZF
Veel jo vairaak ar sveshu auto braucot
Veel jo vairaak ar sveshu auto braucot
Man jau te zvanās un saka,kad kads kaut ko ir izlasījis,kad iepriekšējais saimnieks esot nokāvis motoru,tjipa drīz viņam būs pizda utt
Zajibal visi šitie nīdēji
Zajibal visi šitie nīdēji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28