Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right

āā un vēl piemirsu pateikt,kad man sāka ssalons kūpēt,izjaucu paneli,a tur pilns ar sausām lapām,sāka gruzdēt 

Labāk pārslēdzas :) tādas,cik zinu,agrāk bija uz M3 :)rews rakstīja:Kādas atšķirības?

Sleedzaas taas kaarbas vienaadi
Vienkaarshi ,ja nemaldos tad zf kaarbai pirmie aatrumi ir iisaaki un vinja ir izturiigaaka
Manam arii taada staav virsuu 

Vienkaarshi ,ja nemaldos tad zf kaarbai pirmie aatrumi ir iisaaki un vinja ir izturiigaaka

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nu pārslēgšanās ir daudz savādāka kā manai vecajai kupejai 

žurka bez bloķa ir tas pats kas alus bez grādiemRolands rakstīja:aj,tas tak po*uj

pofig spārni u.tml pirmāmkrārtām zliec bloķi

Tak auto arii ir pavisam cits un gan jau ,ka shifteriitis staav virsuu! Vot tas gan izmaina paarsleegshanos 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)

Nu no shiftera skanja gan nekaada nevareetu buut! 

aj,nu tad es nezinu 

es vnk par tām tehniskajām lietam nezinu pietiekami daudz 

krakšķis?Rolands rakstīja:varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)
gan jau mainot motoru ir uzlikts Getrags...

Kalnz rakstīja:krakšķis?Rolands rakstīja:varētu ta būt,kad šifteris,kkāda skaņa jau ir,kad parsledzas :)
gan jau mainot motoru ir uzlikts Getrags...
Nemācēšu pateikt

Krč kādā sabraucienā pasi varēsiet izpētīt

Buus taapataas kaa ar to blokjiRuu rakstīja:Njā, varbūt nemaz nav ZF..

vispār ir M52B28 ? 

Nu parastā kārba tā čista nav,to teica gan mans sencis,gan bračkaRuu rakstīja:Njā, varbūt nemaz nav ZF..

To jau tikai redzeesi kad paliidiisi zem auto! Braucot buus gruuti pateikt vai getraags vai ZF 
Veel jo vairaak ar sveshu auto braucot

Veel jo vairaak ar sveshu auto braucot

Man jau te zvanās un saka,kad kads kaut ko ir izlasījis,kad iepriekšējais saimnieks esot nokāvis motoru,tjipa drīz viņam būs pizda utt 
Zajibal visi šitie nīdēji

Zajibal visi šitie nīdēji

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28