green 325diesellll
Te jau viņš vienkārši šķērējot iesēdies.
priekseja arka biski sapostita, bilde var manit!možais rakstīja:sēdinājums arkas negrauž nonstopā...? :p
Man tie oranžie pavarotņi baigi lec lauka
Shito vietu zinu, kaadreiz biezhi pa ziemu tur braucu slidinaaties.osheelis rakstīja:reka ar diesel uz akmentiniem ari var uzdedzinat!
Izskatās ka spārni ar riepām pabojāti
liepājā???Archizlv rakstīja:Shito vietu zinu, kaadreiz biezhi pa ziemu tur braucu slidinaaties.osheelis rakstīja:reka ar diesel uz akmentiniem ari var uzdedzinat!
pavisam nedaudz!jurcis rakstīja:Izskatās ka spārni ar riepām pabojāti
Jap, es ir Liepajnieks.osheelis rakstīja:liepājā???Archizlv rakstīja:Shito vietu zinu, kaadreiz biezhi pa ziemu tur braucu slidinaaties.osheelis rakstīja:reka ar diesel uz akmentiniem ari var uzdedzinat!
pa ziemu ari brauka ?
neesi bijis uz grobinas ledus trasi?
Viņš tikai sirdī ir liepājnieks
dogMa rakstīja:Viņš tikai sirdī ir liepājnieks
Kaadreiz kad LV dziivoju braukaaju pa ziemu, gandriiz vai katru vakaru tur slidinaaties. Pa taadu Grobinas ledus trasi neko neesmu dzirdeejis.osheelis rakstīja:
pa ziemu ari brauka ?
neesi bijis uz grobinas ledus trasi?
Droshvien domaja Alandi
P.S. Tikko biju, baigi sliid
P.S. Tikko biju, baigi sliid
jap, Alandi biju domajis!
pedejo reiz kad biju,apstajos un iesala prieksas ritens!
jabrauz weekendā atkal!
pedejo reiz kad biju,apstajos un iesala prieksas ritens!
jabrauz weekendā atkal!
sveikini! sen nekas nau seit ierakstits ,bet sis tas ir izdarits !
tatad iepirktas lietotas mizas vasarai, diskiem plaukti sakartoti no skrapejumiem, savalcets viens liikais disks, un jau uzlikti vasaras boķinki, atrestaureti plaukti,jaunas stab saites,stab bukses prieksha,iepirkts mazais spoileris uz bagazhnieka vaka, uzsists slieksnis pa ziemu slidot, slieksnis iztaisnots un iepirktas slieksnu uzlikas no protuning pa mistiskiem 30ls
sakuma mekleju lietotus sliekshnus, bet letak pa 30ls tapat neatrast un kvalitate man liekas tiem slieksniem ari ir ok!
doma ir izplest logu tonejumu. ko jus par to?? vai
kad visu sasteleshu un iedoshu krasotajam sakrasot iemetishu pa bildei! '
uuun taka tag esmu jelgava un ripinu olas, labprat iepirkshu vienu 22545r18 mizu var ari pari(22540r18) par normalu ciparu ,jo vakar braucot no jelgavas uz rigu pa smuko soseju riepa sadalijas vairakos reizinatajos.
domaju ka tas del ta ka riteni stav trapeces veida,sagazums vnk d**saa un visa masina stav uz vienu riepas pusi!
tatad iepirktas lietotas mizas vasarai, diskiem plaukti sakartoti no skrapejumiem, savalcets viens liikais disks, un jau uzlikti vasaras boķinki, atrestaureti plaukti,jaunas stab saites,stab bukses prieksha,iepirkts mazais spoileris uz bagazhnieka vaka, uzsists slieksnis pa ziemu slidot, slieksnis iztaisnots un iepirktas slieksnu uzlikas no protuning pa mistiskiem 30ls
sakuma mekleju lietotus sliekshnus, bet letak pa 30ls tapat neatrast un kvalitate man liekas tiem slieksniem ari ir ok!
doma ir izplest logu tonejumu. ko jus par to?? vai
kad visu sasteleshu un iedoshu krasotajam sakrasot iemetishu pa bildei! '
uuun taka tag esmu jelgava un ripinu olas, labprat iepirkshu vienu 22545r18 mizu var ari pari(22540r18) par normalu ciparu ,jo vakar braucot no jelgavas uz rigu pa smuko soseju riepa sadalijas vairakos reizinatajos.
domaju ka tas del ta ka riteni stav trapeces veida,sagazums vnk d**saa un visa masina stav uz vienu riepas pusi!
Ja jau esi Jelgavaa ,tad iesaku riepas mekleet te http://mriepas.lv/
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)