Enģeļacu uzstādīšana
Nu ja nav tev plānā lauzt lēcas korpusu vai spēlēties ar "ūūūū, ko sitā skrūvīte dara" tad staram tu neko nenodarīsi, ja nu vienīgi liekot lampu iekšā nokļūdīsies ar tās pozīcijuPāķis rakstīja:Nu tas ka aiz stikliem man ar ta vairāk simpatizē.
Pats raustos lit, jo esošie lukturi ir labi BOSCH un stars jau otro gadu ir perfekts nu tāds ka pēc gramatas tāpēc negribas sačakarēt :)
vakar veiksmīgi ievilkti velvieni zemstiklu enģēļi
Es tomēr dodu priekšroku eņģeļiem,kas ir ielikti pirms stikliem,bet ar invertoriem lampās.Uz apskati citus lukturus iekšā,5.min darba un ok
Nu nezinu gan,wakar redzēju e36 ar eņģeļiem aiz stikliņiem,izskatijās,manuprāt draņķīgi,kkāda izplūdusi līnija. varbūt vnk neveiksīmīgi ielikti bija,katrā ziņā man nepatika un es sev tā noteikti neliktu.
+1 man stāv pirms stikliņiem un invektori iekšā luturos+ksenons tuvajos,tā kā man pirms skates jāveic modifikācijas un tam nolūkam uz balkona mētājas oem zkw bez lēcu lukturi priekš TA iešanasputns26 rakstīja:Es tomēr dodu priekšroku eņģeļiem,kas ir ielikti pirms stikliem,bet ar invertoriem lampās.Uz apskati citus lukturus iekšā,5.min darba un ok
coupe 2.8
Kur Tu pirki šīs enģeļacis? izskatas savadakas neka piem. shitās - http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=106
uzstadiju engelus aiz sikliem, spid it ka ok, bet pie izslegtam man nepatik, ka izskatas. Kad pirms stiklina, kka labak
varu papildināt ar brīdinājumu. kad viss izjaukts netīriet (nezinu kā sauc) tos hromētos traukus kuros liek krustus ar jebko stipraaku par udenii samitrinātu lupatiņu. to hromu ljoti viegli nomazgāt.
bet vsp ieliekot pēc lietotāja kon4a pamācības izskatās labi gan ieslēgtas, gan izslēgtas.
bet vsp ieliekot pēc lietotāja kon4a pamācības izskatās labi gan ieslēgtas, gan izslēgtas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tos "traukus" sauc reflektori. Ar tiem jābūt uzmanīgiem. Esmu tīrījis tikai ar "dvaša"+briļļu lupatiņām, pagaidām bez problēmām
nu,un TA kāds ir mēģinājis iet,ar šādā veidā ieliktiem eņģeļiemgreen garage rakstīja:varu papildināt ar brīdinājumu. kad viss izjaukts netīriet (nezinu kā sauc) tos hromētos traukus kuros liek krustus ar jebko stipraaku par udenii samitrinātu lupatiņu. to hromu ljoti viegli nomazgāt.
Lieki jautāt... Viens vienā un tajā pašā vietā iziet, otrs nē.. laimes spēle. Tādi nu mums tie likumi un to ievērošana!
d[-_-]b
Nu,es laikam tomēr palikšu pie eņģeļiem,kas pirms stikliņa ir ielikti(nav tik izplūdusi gaisma),un iegādāšos velvienu lukturu komplektu
pēc divām nedēļām pamēģināšu.putns26 rakstīja:nu,un TA kāds ir mēģinājis iet,ar šādā veidā ieliktiem eņģeļiemgreen garage rakstīja:varu papildināt ar brīdinājumu. kad viss izjaukts netīriet (nezinu kā sauc) tos hromētos traukus kuros liek krustus ar jebko stipraaku par udenii samitrinātu lupatiņu. to hromu ljoti viegli nomazgāt.
gaidam rezultātus.
visi tie CCFL ir vienada izmera? Nopirkšu bimmershopa, man derēs kā tev uz stikliņiem virsū uzlīmēt? Jo cik skatijos citus video, viņi knapi cauri dabuja tos enģeļus un citiem sapliist.
Izskatās tiešām iespaidīgi. :) terminators
P.S. bet no praktiskuma laikam vispār nekādas miņas nebūs... naktī takš neko neredzēsi.
P.S. bet no praktiskuma laikam vispār nekādas miņas nebūs... naktī takš neko neredzēsi.