Foxija e36 318iSPORT
Senči noteikti dusmīgi,,būs Tev jasēj jauns zālājs!Foxijs rakstīja:skatē jau tā bija r15 un bish pacelts, inspektori jau tā aizdomiigi skatījās... šitā buutu salauzis viņiem bremžu stendu vakar man taurēja ka es lēni braucu pāri sliedēm un šodien vecāku pagalmā iesēdos zālē un mašīna palika uz vēdera + izčakarēja zālienu ļoti praktisks auto bet ilgi tā nebraukšu..
Špaktele dara brīnumus...
izskatās jau labi, bet baigais pozeru variants.. gribas lai var pa pilsētu krāmēt "drive like you stole it" stilā, bet te tāds uķ uķ vien sanāk, nākam sezon jātaisa kkāds :because_race_car: paskats.. ar kkādiem jocīgas krāsas AZEV diskiem varētu to panaakt mosh.. tad redzēs.
leopards- senči šausminaas jaa
leopards- senči šausminaas jaa
diski
paskats labs, bet mocības noteikti ritīgās ar to sēdinājumu
"BE PANTIET I`M LOWERED" nakļeiku uz aizmugurējā bampera un met fakučus kad kāds taurē
Lielo meršu īpašnieki tikai iedomājas, ka ir lieli.. savukārt zemie autiņu šoferīši ir vēl niknāki
Lielo meršu īpašnieki tikai iedomājas, ka ir lieli.. savukārt zemie autiņu šoferīši ir vēl niknāki
labi ka uzliki diskus, vairs mani nejauc ar tevi!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
izskatās jau mega
Es mājās ar savu ar uzsēdos uz vēdera. Nācās ar Audi vilkt nost, jo savādāk nevarēja.
Foršs sēdinājums.
jau likas kkur manits auto, tik man nezkapec ienaca pauri ka tas bija lietotajs ar nicku madars.
privet no ogres statoila
cik tad vinsh rij uz tas gazes?
privet no ogres statoila
cik tad vinsh rij uz tas gazes?
Vot traki labi sasēdināts..
ļooooti patīk šāds variants
ļooooti patīk šāds variants
Izskatās aaaafigena! Jo vairāk skatos, jo vairāk patīk.!
Pilnai laimei vēl priekšā diski varēja būt platāki.
Pilnai laimei vēl priekšā diski varēja būt platāki.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30