-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 52
- chevron_right
pareiz,būs tikai tad kad aizmugurē būs izņemtas atsperes un priekša stāvēs uz zemes
lkm visi gaidam bildes
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Nu,mazliet zemāk ir,nekā bija. Es pat nepaspeju aizbraukt līdz izejas wārtiem,kad jau dabuju strīķi zem pakaļas Kat tiko nolaida uz wisiem 4 ratiem,tad pamerijam...no zemes lidz slieksnim ~ 9.5 - 10 cm. Bilžu īpašu naw...tikai 2,i to,focets ar pudeļu korķīti pameginašu ielikt,kā bija pirms,un kā ir pēc :)
sorry, bet tas ir viss kas piefiksējās pa nakti, braucošā kabrī!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+1Kobreti rakstīja:pareiz,būs tikai tad kad aizmugurē būs izņemtas atsperes un priekša stāvēs uz zemes
Vajadzēja ielikt kaut vai tās divas, kas bildētas ar pudeles korķīti
Gaidam ar nepacietību...
Pirms...
"pirms" nevienu nepārsteidz, dod mums redzēt "pēc"
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tas pēc
"pirms" mani tagad pārsteidzkompots rakstīja:"pirms" nevienu nepārsteidz, dod mums redzēt "pēc"
Tie pārāk trakie sēdinājumi beigās nepiekā laba nenovedīs
Un šī jau ir mājās kad iewilkos
Wai ne to jau +/- izjutu pa ceļam uz mājām šdn doma ir nomainit bamperi,jo šis man nepatīk. Tikai japagaida,kad beigs rokas trīcētRolands rakstīja:Tie pārāk trakie sēdinājumi beigās nepiekā laba nenovedīs
Labs Man patīk tavs sēdinājums.. Bet tajā bildē ( PIRMS ) liekas, ka , ja tu kādu notriektu, tu pat nejustu ka pārbrauc pāri
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kā kamazā nja,tā warētu būt,ka nejustu. Wiens no biedriem jau teica,neatceros kur:"kaut es warētu braukt pāri guļošajiem" kā bildē (pirms)
Žel ka tādu sedinājumu likt nevaru savam, jo savu laiku ka bija vojažers ar ripuļiem 15/195/65 pakaļa pazemi gāja braucot pagalma.
Man tieši tadi paši ripuļi tagad stāw pakaļa 195/65 R15. Priekša 195/60 R15
skaisti , uz plakanas grīdas ir pat vēl redzams potenciāls uz vēl bišķiņ gravitātes pievilkšanas spēku
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 52
- chevron_right