BMW-Valchas M52B23
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Un kaa ir ar gaaziiti braukt?
Smuki ielikta iekaarta
Smuki ielikta iekaarta
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Beidzot normāls kantoris/cilvēks, kas smuki paslēp gāzes pričendāļus, savādāk visur kur redzēta gāze uz BMW pa virsu mētājas tie štrunti(par dogMu nerunāsim)
Pēc manas kājas spriežot nekāda jaudas zuduma nav.
Un kaadaa ciparaa nostaajaas uzstaadiishana?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Trubas tiešām eleganti saliktas
Ļoti glauni! Tik tās apkopes tādas grūtākas, ja nepieciešams, bet M52 ieplūdes kolektoriem gan vieglāk, jo tiem kūkums lielāks!
nu jaa, bet ja ir darits, tad kolektoru nonjemt max pusstunda
ari interese kadaa cenaa var gazificeties..
ari interese kadaa cenaa var gazificeties..
LJOTI smuki viss sataisits , man ar jau liekas ka bez gazes braukt vairak nav iespejamsBMW-Valcha rakstīja:Pēc manas kājas spriežot nekāda jaudas zuduma nav.
Visvairāk mani fascinē, kā esi saslēdzi kruīzu Varbūt ne E36 style, bet ērti un forši!
kas tas pa urķi nāk tajā kabatā zem obc?
izskatās pēc gāzes pārslēgšanās slēdža
Liec iekšaa vel pedejas trukstoshas pogas - mug.el.logi, el.lūka, un sadomā ko ielikt vēl starp sedeklu apsildes pogaam (bloķi vai kko citu vel), tad tev bus iespejams pati pilniiba un mans sapnis
Starp sēdekļu apsildi trūksts ASC un HK podziņas
Ar laiku būs arī pakaļējie logi elektriski. Lūka visu laiku jau ir elektriska. Par Kardonu arī ir doma.
Man gan šitie kaut kā tāā.. neitrāli
Bet nu gaume, gaume
Bet nu gaume, gaume
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …