STUDENTA 325 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
nu tā jau nebūtu problēma.. e36 izraut miglas var 10 sekundēs.fb212 rakstīja:Bez šaubāmerda rakstīja:tad miglām ar jābūt tonētām!
Vai nu piemīztās .. bet cik noprotu, skati nevar iziet ar tādām
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu okey, bet strādā princips, ka gribas tā, lai nekas nav jākasa, jārauj nost uz TA un tad jāmet atpakaļ.. gribu, lai ir viss tip-topch. rakstīja:nu tā jau nebūtu problēma.. e36 izraut miglas var 10 sekundēs.fb212 rakstīja:Bez šaubāmerda rakstīja:tad miglām ar jābūt tonētām!
Vai nu piemīztās .. bet cik noprotu, skati nevar iziet ar tādām
Bet nu visdrīzāk jau būs dzeltenās miglas
Nu lūk, šodien dabuju atpakaļ savu mobīli no krāsošanas
Tika nokrāsots aizmugurējais kreisais spārns, slieksnis (jo bija truli pabalējis), pie priekšējās labās arkas zem moldinga maza vietiņa, bet bagažnieka vāks palika nekrāsots jo tādu neesot jēga krāsot, esot no iekšpuves papuvis (tas ko tipa man iedeva līdzi, nevis kas ir uz auto) un uzlīmes nahrinizētas
Tad nu nākamais, ko STEIDZAMI meklēju ir e36 kupejas melns bagažnieks (COSMOSSCHWARZ METALLIC (303))
Bet paralēli, ja ienāks extra naudīīš, ko gaidu visu laiku tad noteikti nākamie būs kkādi mazbudžeta diski (iespējams bbsi r16.. po***, ka visiem jau ir viņi par tādu naudu neko normālu nevar atrast tāpat un M Countur kkādi kruti man ir pa šerpu, varbūt kkad vasaras vidū jeb vsp nākošsezon ) un protams arī visa priekšējā optika mainīsies
Un tad vairāk būs jāķeras tehnikai klāt (shortshifti un tādas lietas) bet neskriesim laikam pa priekšu laiks rādīs
Šeit arī telefona bildes!
P.S. Tādas pieklājīgākas bildes uztaisīšu, kad vizuālais būs pilnībā
āā un vēl atradu info kāds noripojis no konveijera
Данные по транспортному средству
Тип
Значение
Номер шасси WBABF31000EF25697
Код типа BF31
Тип 325I (EUR)
E-серия E36 (2)
Серия 3
Тип COUPE
Рулевое управление LL
Двери 2
Двигатель M50
Рабочий объем 2.50
Мощность 141
Привод HECK
Коробка передач MECH
Цвет COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)
Обивка LEDER STANDARD/SCHWARZ (P8SW)
Дата пр-ва 1994-12-27
Закрыть Дополн. оборудование
Код
Наименование (порт)
Наименование (EPC)
S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Самоблокирующийся дифференциал
S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER НПБ переднего пассажира
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Спортивное рулевое колесо с НПБ кожа
S301A DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV система охранной сигнализации
S306A FERNBEDIENUNG FUER ZV/DWA Дистанционное управление центр.замка
S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Наружн.зеркало/замок двери водит.с обогр
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Отсутствует обозначение модели
S428A WARNDREIECK Знак аварийной остановки и аптечка
S473A ARMAUFLAGE VORN Подлокотник Пд
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс.
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT регулировка угла наклона фар
S530A KLIMAANLAGE кондиционер
S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Индикатор температуры наружного воздуха
S570A STAERKERE STROMVERSORGUNG Система усиленного электропитания
S658A RADIO BMW BUSINESS CD RDS Радиоприемник BMW Business CD RDS
Код
Наименование (порт)
Наименование (EPC)
S686A ANTENNENDIVERSITY Разнесенная антенна
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
S900A ANERK. WEGFAHRSICHERUNG LT. AZT/TUEV Электронная противоугонная система
Tika nokrāsots aizmugurējais kreisais spārns, slieksnis (jo bija truli pabalējis), pie priekšējās labās arkas zem moldinga maza vietiņa, bet bagažnieka vāks palika nekrāsots jo tādu neesot jēga krāsot, esot no iekšpuves papuvis (tas ko tipa man iedeva līdzi, nevis kas ir uz auto) un uzlīmes nahrinizētas
Tad nu nākamais, ko STEIDZAMI meklēju ir e36 kupejas melns bagažnieks (COSMOSSCHWARZ METALLIC (303))
Bet paralēli, ja ienāks extra naudīīš, ko gaidu visu laiku tad noteikti nākamie būs kkādi mazbudžeta diski (iespējams bbsi r16.. po***, ka visiem jau ir viņi par tādu naudu neko normālu nevar atrast tāpat un M Countur kkādi kruti man ir pa šerpu, varbūt kkad vasaras vidū jeb vsp nākošsezon ) un protams arī visa priekšējā optika mainīsies
Un tad vairāk būs jāķeras tehnikai klāt (shortshifti un tādas lietas) bet neskriesim laikam pa priekšu laiks rādīs
Šeit arī telefona bildes!
P.S. Tādas pieklājīgākas bildes uztaisīšu, kad vizuālais būs pilnībā
āā un vēl atradu info kāds noripojis no konveijera
Данные по транспортному средству
Тип
Значение
Номер шасси WBABF31000EF25697
Код типа BF31
Тип 325I (EUR)
E-серия E36 (2)
Серия 3
Тип COUPE
Рулевое управление LL
Двери 2
Двигатель M50
Рабочий объем 2.50
Мощность 141
Привод HECK
Коробка передач MECH
Цвет COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)
Обивка LEDER STANDARD/SCHWARZ (P8SW)
Дата пр-ва 1994-12-27
Закрыть Дополн. оборудование
Код
Наименование (порт)
Наименование (EPC)
S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Самоблокирующийся дифференциал
S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER НПБ переднего пассажира
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Спортивное рулевое колесо с НПБ кожа
S301A DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV система охранной сигнализации
S306A FERNBEDIENUNG FUER ZV/DWA Дистанционное управление центр.замка
S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Наружн.зеркало/замок двери водит.с обогр
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Отсутствует обозначение модели
S428A WARNDREIECK Знак аварийной остановки и аптечка
S473A ARMAUFLAGE VORN Подлокотник Пд
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс.
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT регулировка угла наклона фар
S530A KLIMAANLAGE кондиционер
S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Индикатор температуры наружного воздуха
S570A STAERKERE STROMVERSORGUNG Система усиленного электропитания
S658A RADIO BMW BUSINESS CD RDS Радиоприемник BMW Business CD RDS
Код
Наименование (порт)
Наименование (EPC)
S686A ANTENNENDIVERSITY Разнесенная антенна
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
S900A ANERK. WEGFAHRSICHERUNG LT. AZT/TUEV Электронная противоугонная система
Pēdējais labojis STUDENTS - 13 Apr 2012, 19:10, kopā labots 1 reizi.
Ko tad gribi mainīt priekšējā optikā? Nesaki, ka liksi kkādus šķūņa dzidrinātos?
Tu ko..? Domā galīgi saspiedies esmu?uteo rakstīja:Ko tad gribi mainīt priekšējā optikā? Nesaki, ka liksi kkādus šķūņa dzidrinātos?
Hella dark repliku, tumšās miglas un rižos pagriezienus
Man vnk neliekas, ka tur ko vajadzētu mainīt, bet hella gan der Rižie diez vai ietu klāt, ja sānos un aizmugurē paliek baltie pagriezieni
uzliec dikskus, protams, piesēdini un būs ļoti smuks auto!
Arī es nepārtraukti domāju par OEM rižo optiku, tik nevaru saņemties!
Arī es nepārtraukti domāju par OEM rižo optiku, tik nevaru saņemties!
nja pielikt kaut r16 smukus diskus un bus
Lai labi rip jaunais autiņš. Lietie diski virsū un būs ideāli .
BMW - Best Motorsport Weapon
Šodien ir 5diena - 13.datums
Parasti man tajās dienās viss ir čotka, bet šodien ir traki man apmaldījos pilsētā kurā dzīvoju jau 5 gadus un nokavēju lekcijas
Bet ne par to ir runa.. Katrā ziņā šodien iecelti visvisādi sīkumi..
Powerii viens čalis tirgoja angļu kupeju COSMOSHWARTZ, ko nupat bija atdzinis uz detaļām.. tad nu šodien aizmaldījos līdz viņa garāžservisam tā teikt.. un dabūju visko interesantu.. zinu, ka daudziem nepatiks, arī es neesmu spoileru piekritēējs.. doma bija taisīt auto tādu brutālāku utt.. bet laikam nekāā.. jo šodien ir ietcelts jauns un svaigs bagažnieka vāks ar M-spoileri, kurš bija jau virsū Protams, aplasīju visvisādus sīkumus no tās kupejas, kā piemēram, sākot ar salona plastmasiem (kur man kādreiz bija hroms) un beidzot pat ar orģinālo instrumentu nodalījumu un pat drošinātāju vāku (kurš ir ANGLISKI nevis friču valodā ) Iecēēlu arī parastos spoguļus ..
Katrāā ziņā atsaucīgs čalis.. paprāsīja tikai 30ls par visu + manus vecos M-spoguļus, kuri nestrādāje nedz elektroniski, nedz bija apsildāmi + stikliņi paši tādi aplupuši (Tagad man ir el.spoguļi)
Atļāva izmantot visus štrumentus (par cik man Rīgā garāžas nav un nerunājot jau par kkādiem instrumentiem) samainījam vāku, spoguļus un visus pārējos sīkumus ..
Kā arī no bimmershop ir pasūtīti jau vasaras paklājiņi jauni, numurzīmes paliknīši un manuprāt vēl kkas bija, tik piemirsu.. kkādi sīkumi manlieks
Bildes studijāā:
P.S. Uzlīme nebūs un par maniem krutajiem ļitakiem varat nemaz neko nedirst - tā ir nākamā lieta, ko izmainīšu savam mobīlim
P.S.S. Un beidzot arī saņemts zvans no dogmas
Parasti man tajās dienās viss ir čotka, bet šodien ir traki man apmaldījos pilsētā kurā dzīvoju jau 5 gadus un nokavēju lekcijas
Bet ne par to ir runa.. Katrā ziņā šodien iecelti visvisādi sīkumi..
Powerii viens čalis tirgoja angļu kupeju COSMOSHWARTZ, ko nupat bija atdzinis uz detaļām.. tad nu šodien aizmaldījos līdz viņa garāžservisam tā teikt.. un dabūju visko interesantu.. zinu, ka daudziem nepatiks, arī es neesmu spoileru piekritēējs.. doma bija taisīt auto tādu brutālāku utt.. bet laikam nekāā.. jo šodien ir ietcelts jauns un svaigs bagažnieka vāks ar M-spoileri, kurš bija jau virsū Protams, aplasīju visvisādus sīkumus no tās kupejas, kā piemēram, sākot ar salona plastmasiem (kur man kādreiz bija hroms) un beidzot pat ar orģinālo instrumentu nodalījumu un pat drošinātāju vāku (kurš ir ANGLISKI nevis friču valodā ) Iecēēlu arī parastos spoguļus ..
Katrāā ziņā atsaucīgs čalis.. paprāsīja tikai 30ls par visu + manus vecos M-spoguļus, kuri nestrādāje nedz elektroniski, nedz bija apsildāmi + stikliņi paši tādi aplupuši (Tagad man ir el.spoguļi)
Atļāva izmantot visus štrumentus (par cik man Rīgā garāžas nav un nerunājot jau par kkādiem instrumentiem) samainījam vāku, spoguļus un visus pārējos sīkumus ..
Kā arī no bimmershop ir pasūtīti jau vasaras paklājiņi jauni, numurzīmes paliknīši un manuprāt vēl kkas bija, tik piemirsu.. kkādi sīkumi manlieks
Bildes studijāā:
P.S. Uzlīme nebūs un par maniem krutajiem ļitakiem varat nemaz neko nedirst - tā ir nākamā lieta, ko izmainīšu savam mobīlim
P.S.S. Un beidzot arī saņemts zvans no dogmas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Spojlers simpatisks ,nav gramatu plaukts un smuki pieiet virzbuvei primā:)
nah norāvi kalpakus?
Kalpaki paši aizbēēgam4z rakstīja:nah norāvi kalpakus?
Maršrutā Kuldīga - Rīga, pazaudēju
Piedur šie spoileri kupejām un bez kalpakiem izskatās niknāk!
Ja man būtu melna kupeja, arī noteikti liktu šādu spoileri. Melnām kupejām tāds prasās kā ēst!
Tad jau trāpījis 10niekāā esmu
Jaatzīst, ka uzliekot, nebiju nemaz tik vīlies kā biju domājis
Jaatzīst, ka uzliekot, nebiju nemaz tik vīlies kā biju domājis
Pa kādiem grāvjiem tad baruci?fb212 rakstīja:Kalpaki paši aizbēēgam4z rakstīja:nah norāvi kalpakus?
bet vispār, šis laikam ir pirmais e36 kuram viņš labi izskatās. Nebiju redzējis nevienu kam šitas spoilers piestāv
nekad īpaši viņš nepatika, jo tik liels
nekad īpaši viņš nepatika, jo tik liels
Nevis graavjiem bet driizaak muusu pumpainajiem celjiemoshels638 rakstīja:Pa kādiem grāvjiem tad baruci?fb212 rakstīja:Kalpaki paši aizbēēgam4z rakstīja:nah norāvi kalpakus?
Stcitu kad braucu UZ Kuldiigu.. smeejos par vienu unversaal diizelj audi kursh nesaas kaa traks pa priekshu... un vinjam kalpaks aizgaaja citu celju nu un braucot NO Kuldiigas, pieljauju, ka kaads par mani labi pasmeejaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right