GF. e36
Diski super , man patiik, zeel ka taa man sanaaca ar vinjiem, bet gan jau ka dabuushu citus...
Lai labi ripo ar maniem bijushajiem diskiem...
Lai labi ripo ar maniem bijushajiem diskiem...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
ogho, jaa man ari baigi patik ka izskatas diski, ari interesetu kadi disku parametri
minejums ka ja ir kkads ET20 tad varetu but J8-8.5
minejums ka ja ir kkads ET20 tad varetu but J8-8.5
Negribi uzmerit R17 J10 ET14 lietos ar 255/45 gumiju aizmugurē?Mr. Lemon rakstīja:Kaadi ir disku un gumijas izmeeri??
Izskataas jav labi
Diski efektivi izskatas, bet izstasti kā ir brauakt ar šauru gumiju mūsu perfektajos Valsts ceļos
nekādu problēmu,arī kramēt likumos var,svlināt riepas un pat nolaist gaisu un atkal uzpupmēt
r16 8.5j et 10 man liekas bija gumija 205/45Mr. Lemon rakstīja:Kaadi ir disku un gumijas izmeeri??
Izskataas jav labi
Es tak tadus nedabūtu virsū ar šauru gumiju braukt nav nekāda vainaHazard rakstīja:Negribi uzmerit R17 J10 ET14 lietos ar 255/45 gumiju aizmugurē?Mr. Lemon rakstīja:Kaadi ir disku un gumijas izmeeri??
Izskataas jav labi
Parasts Zolids e36. Sveiks baraa.
Kapec parasts? Nav gan parasts, a e36 ar MEGAAAAAA plauktuIviits rakstīja:Parasts Zolids e36. Sveiks baraa.
Nu tie tavi diski ar izskatas diezgan forsi bet man laikam kjers arkas palubomu, tev ta uz picoras kaa reizHazard rakstīja:Negribi uzmerit R17 J10 ET14 lietos ar 255/45 gumiju aizmugurē?Mr. Lemon rakstīja:Kaadi ir disku un gumijas izmeeri??
Izskataas jav labi
aa nu vienigi man varbut listu jo braukaju ar daleeju traktooru
Paldies :) Bet ja godīgi tas tik tāds pagaidu variants ,jagaida kad paradīsies kādas liekas naudiņas tad jau būs sexigāksSidnas rakstīja:GF. rakstīja:pārs bilds
sexigs sedinajums!
Šis eksemplārs atgādina manējo tikai ir melns un diski ir platāki
Izskatās ļoti labi, ļoti melni, ļoti labi.erda rakstīja:10.08.2012.
Ar glaunajiem diskiem!
Pat atradu savu topiku
Pa visu šo ilgo laiku kaut kas ir ari izdarīts
FL brille
Abi spārni
Koilas
Un vēl visādi sikumi
Darīt protams ka ir daudz un dikti ko-sliekšņi visticamāk ka jāpārmetina,aizmugurējās arkas,durvim rūdis visās malās
Gribās vizuālo ,gribās citu motoru,gribās diskus savest kārtībā un parkrāsot daudz ko gribās , bet nu īsti laika nav un arī finanses lai visu uzreiz izdarītu.
Pa visu šo ilgo laiku kaut kas ir ari izdarīts
FL brille
Abi spārni
Koilas
Un vēl visādi sikumi
Darīt protams ka ir daudz un dikti ko-sliekšņi visticamāk ka jāpārmetina,aizmugurējās arkas,durvim rūdis visās malās
Gribās vizuālo ,gribās citu motoru,gribās diskus savest kārtībā un parkrāsot daudz ko gribās , bet nu īsti laika nav un arī finanses lai visu uzreiz izdarītu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Var salīdzinā kās bija kad nopirku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nav bail ka rusa uzleks atpakalj no durvim uz jaunajiem sparniem ?
Diski vnk sex
Ljoti labi izskatas un sedinajums ari labs,tikai aizmugurejas arkas un sliekshni boja skatu
P,S, ari stradaju auglju servisa
Ljoti labi izskatas un sedinajums ari labs,tikai aizmugurejas arkas un sliekshni boja skatu
P,S, ari stradaju auglju servisa