E36 Club Latvia
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Jābūt arī aktīvam sabraucienos, pasākumos u.t.t. Un es domāju, ka noteikti jābūt e36 Tas būtu tikai normāli, jo šis taču ir e36 klubs, ne ? Sāks pieteikties visādi peugeoti, golfi,audī, žiguļi u.t.t. Nez, vismaz vienam e36 savā kontā ir jābūt...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu jā, es arī neredzu jēgu pieteikties e36 klubam, ja nav nemaz e36.
Esmu bieži, samera sabaraucienos. Un ja jau manu BMW sak pielidzinat kaut kadiem žigiem un opeliem, nu vai ziniet....
Nu beidz, ko Tu takā bāba.. Tavu bmw neviens nepielīdzina žiguļiem.. neviens neteica, ka Tavs bmw ir kā žigulis.. vnk teica - KAS būs ja tagad sāks visādi čuvaki pieteikies kuriem nav e36 bet ir citas markas vai modeļa auto..Hazard rakstīja:Esmu bieži, samera sabaraucienos. Un ja jau manu BMW sak pielidzinat kaut kadiem žigiem un opeliem, nu vai ziniet....
P.S. Es nevienu te neaizstāvu, bet vnk takā bābas pavērs salīdzinājumu pret sevi un tad iztaisies par apcelto
Absolūti piekrītu, ka E36 klubs ir tieši E36 auto īpašniekiem nevis pārējo auto īpašniekiem - iespējams ka kaut kas mainīsies, bet nedomāju ka viss tā būs.
Hazard - vienkāršs jautājums, kādēļ vēlies iestāties tieši šajā klubā?
nu,kādas,tad tās uzlīmes izskatās?
varbūt viņu beidzot kādā bariņā pieņemsRENIO rakstīja:Absolūti piekrītu, ka E36 klubs ir tieši E36 auto īpašniekiem nevis pārējo auto īpašniekiem - iespējams ka kaut kas mainīsies, bet nedomāju ka viss tā būs.
Te tu kļudies. Oficali neesmu nevienarews rakstīja:Jo viņš ir visos klubos un visur kur var būt
Mhm, savadak no vientulibas pakarsiesHoodieBro rakstīja:varbūt viņu beidzot kādā bariņā pieņemsRENIO rakstīja:Absolūti piekrītu, ka E36 klubs ir tieši E36 auto īpašniekiem nevis pārējo auto īpašniekiem - iespējams ka kaut kas mainīsies, bet nedomāju ka viss tā būs.
P.S. RENIO uz tavu jautajumu velak atbildešu, privati, nav šodien ta labak diena izdevusies man
Es te tā domāju - moš varētu uztaisīt kluba facebook lapu, līdzīgi kā e30.lv, Latvijas SAAB klubs utt?
Varētu salikt pasākumu u.c. sabraucienu bildes&video, izziņot par gaidāmajiem pasākumiem un tamlīdzīgi. Vēl varētu izveidot tādu kā ''car of the month'' sadaļu..
Ja kas, esmu gatavs izveidot un uzturēt to pasākumu...
Varētu salikt pasākumu u.c. sabraucienu bildes&video, izziņot par gaidāmajiem pasākumiem un tamlīdzīgi. Vēl varētu izveidot tādu kā ''car of the month'' sadaļu..
Ja kas, esmu gatavs izveidot un uzturēt to pasākumu...
Doma nav slikta.. arī twitter kontam nebūtu nekāda vaina.. tikai vajag kādu kas to visu uzņemtos un būtu spējīgs uzturēt tur visu tip-top
Twitter konts ir, tik nav laika viņu uzturēt. :/
Nu tad vēl klāt var piemest draugiem.lv lapu, kam sekot Ja Agnis uzņemās to visu veidot, tad neredzu iemeslu, kpc to nedarīt
draugiem.lv lapu negribas, bet facebook gan varētu. Kaut gan kā vairums lems, tā varētu darīt, tikai tas kārtīgi jāaprunā/jāapdomā. Lai nav tā - daram!, bet ko tālāk?
Kad ir nākamā sapulce?
un vai ir tā, ka pieņem kuru katru, vai ir kādi punkti pec kuriem vadas?
un vai ir tā, ka pieņem kuru katru, vai ir kādi punkti pec kuriem vadas?
Nepieņem kuru katru, izvērtē pēc vairākiem kritērijiem.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pastāsti, piemēram pēc kādiem?!
Domāju, ka ja esi daudz maz aktīvs forumā un ir daudz maz sakarīgs e36, tad uzņem. Nezin pēc kādiem vēl kritērijiem var vadīties.
Lai gan ir redzēti kluba biedri, kurus iepriekš forumā nebiju redzējis
Lai gan ir redzēti kluba biedri, kurus iepriekš forumā nebiju redzējis
Jābūt pozitīvām kluba biedru rekomendācijām par lietotāju, kurš vēlas iestāties klubā + vēl ir jābūt vismaz 100 postiem;
* ir jābūt apmeklētiem vismaz 5 sabrauciem;
* ir jābūt apmeklētam vismaz 1 taisītam pasākumam (kā piemēram izbraucieni uz Suņu patversmi, vai Lielo talku utt.)
* kā arī jābūt attiecīgi kārtīgi savestam auto;
* utt.
Katrs pieteikums tiek izskatīts individuāli, tāpēc šie kritēriji ir vispārīgi .
* ir jābūt apmeklētiem vismaz 5 sabrauciem;
* ir jābūt apmeklētam vismaz 1 taisītam pasākumam (kā piemēram izbraucieni uz Suņu patversmi, vai Lielo talku utt.)
* kā arī jābūt attiecīgi kārtīgi savestam auto;
* utt.
Katrs pieteikums tiek izskatīts individuāli, tāpēc šie kritēriji ir vispārīgi .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right