Martinons
nu,vienīgais kad ķīnieši,bet ar rižie labāk patika :)
Kpc neliki kaut vai DEPO ar balto?
smuks bembītis krāsa ļoti labi piestāv auto
:hvz: gan jau ar laiku nomainīšu uz DEPO. pagaidām lai šitie paspīd :shura:Rolands rakstīja:nu,vienīgais kad ķīnieši,bet ar rižie labāk patika :)
Grūti pateikt,patīk vai nē
Visus četrus lietos tādus un pāris bildes, tad varēs arī normāli notestēt
Manuprāt vienkārši briesmīgi... Lieli un zaļi. Ar uzpulētu plauktiņu vāl varbūt varētu sadzīvot...
Nja... tas ka lieli jau nav slikti, bet nu tas ka zaļi...
Pie melna vai balta auto viņi moš vēl ietu klāt, bet pie šādas krāsas...
Pie melna vai balta auto viņi moš vēl ietu klāt, bet pie šādas krāsas...
Manupraat ir galiigi labi vismaz nav kaarteejais "smukais" standarts, origjinaali
HoodieBro paplašinājis profilu?!
man patīk
šodien redzēju dzīvajā,izskatās labāk nekā foto
Jāredz visi četri
Nav pareiza gaisma. Kad redzēju dzīvē, pavisam citādāk, t.i., labāk izskatās Es arī vairs neesmu par standarta sudrabu
Diski labi, bet diemzheel galiigi neiet kopaa ar auto kraasu. Es taadaa gadijumaa buutu labaak meeginaajis kraasot auto kraasaa, tad izskatiitos labaak.
Man patīk, paši diski ļoti smuki un krāsai arī nav ne vainas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tīri tā neko visi četri vispār būs pa tiešo par to standartu, tik tiešām... kur tik paskaties viss viens un tas pats
Varbūt iecirst cirvi kapotā? Toč būs individuāli Ir jau forši, ka auto kļūst individuālāks, bet to nevar darīt ar domu "šitā vēl neviens nav izdarījis". Var jau būt, ka dabā viss ir OK, bet redzamajās bildēs ir auzas ar krāsu salikumu.HoodieBro rakstīja:Manupraat ir galiigi labi vismaz nav kaarteejais "smukais" standarts, origjinaali