Kawaracer 328 touring M-tech Techno Violett
Manam vecajam aparātam arī nebija - vai kāds maz atcerās kādā krāsā tas auto bija
Un pēc tā man ir bijuši vēl divi un visi bez! Vai tad slikti izskatās?
gaumes lieta
tiešām tā ir gaumes lieta! Es ar esmu no tiem kam prasās jumta reliņi uz touringiem
Smuki zaljsh vinjsh bijakawaracer rakstīja:Manam vecajam aparātam arī nebija - vai kāds maz atcerās kādā krāsā tas auto bija
Un pēc tā man ir bijuši vēl divi un visi bez! Vai tad slikti izskatās?
Es ar esmu par to ,ka bez relinjiem e36 kuutinja izskataas elegantaaka!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans » 11 Mai 2012, 20:21 rakstīja:
Smuki zaljsh vinjsh bija
Tieši tā - zaļš:
Smuki zaljsh vinjsh bija
Tieši tā - zaļš:
Tikai tad nebija M dveeseliites vinjaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nja, man arii kompi kaut kur aizkerusas bildes, kur vinjs veel zaljs un gāzh pa tiem pašiem 333
Man drifta favoriits, tiiri deelj ta ,ka e36 kuutinja
šogad streetaa neredzesim tavu kutinju Orkaan?
Oi, tas dzimtā M52 2.0 motora dzīves stāsts vispār irOrkaans rakstīja:Tikai tad nebija M dveeseliites vinjaa
Kāpēc es toreiz (laikam jau 10 gadus atpakaļ) - nopirku 2,0 un zaļu - HVZ neatceros, kaut kas tur bija
Nu kas to lai zinmožais rakstīja:šogad streetaa neredzesim tavu kutinju Orkaan?
Mosh uz vecuma galu dullums galvaa saskrien
atceros ka shis paradijaas laikam ka otraja SABI drift sezona un tad bij viens no iemesliem kapec braucu skatities ka tourings uzvedisies kartodromaa...:)
ļooti patīk! salonā tik daudz podziņas ko spaidīt brīvos brīžos
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Njā, skaistulis + komplektācija ideāla
Īstenībā forumā vienīgais man zināmais auto ar piekabes āķi
Sakabes āķis ir viegli noņemams. Godīgi sakot neatceros, kad es pēdējo reizi esmu kaut ar piekabi vilcis, varbūt pirms gadiem 20
Diemžēl vacietis to bampera gabalu, kas vajadzīgs lai nosegtu āķi nav ielicis auto, varbūt jānopērk jauns difuzors
Diemžēl vacietis to bampera gabalu, kas vajadzīgs lai nosegtu āķi nav ielicis auto, varbūt jānopērk jauns difuzors
skaists!Skudraa rakstīja:Njā, skaistulis + komplektācija ideāla
p.s noup, manai kutinai tagad arī ir āķis!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Skaists peec vella!
P.S. nemaz nezinaaju ka taadam difuzoram naak taads nonemamais/uzliekamais posms, kaut kas jauns prieksh maniim.
P.S. nemaz nezinaaju ka taadam difuzoram naak taads nonemamais/uzliekamais posms, kaut kas jauns prieksh maniim.
Kā ēst šādam eksemplāram prasās skaistus 17" , bet nu aprīkojums un stāvoklis jau ļoti labs