RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 86
- chevron_right
Apsveicu. Izskatās labs pirkums :)
a kas teica ka salona krasas nebus lidzigas, jo salonu man ir doma parsuut
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Paldies par labiem vārdiem!
nu tad toč mājās varētu sanāk ka braucām ne ar sacu auto
nu tad toč mājās varētu sanāk ka braucām ne ar sacu auto
Atslēgas ta nebus vienadas
ok, jau esmu sācis nelielus auto uzlabojumus.
Tātad:
1. nomainīta mūzikas galva:
bija tagad ir: 2. nomainītas dzeltenās pagriezienu lampiņas uz baltajām (gan priekšā, gan aizmugurē) 3. Izravēts ārā hand free priekš Nokia 8810
4. Salikts pilns komplekts ar instrumentiem
5. Izjaukts pilnībā bagāžnieks, iztīrīts un kārtīgi viss salikts atpakaļ (ar visām oriģinajiem stiprinājumiem), kā tam ir jābūt (kā ar saskrūvēts CD changers pareizajās vietās)
turpinājums sekos...
Tātad:
1. nomainīta mūzikas galva:
bija tagad ir: 2. nomainītas dzeltenās pagriezienu lampiņas uz baltajām (gan priekšā, gan aizmugurē) 3. Izravēts ārā hand free priekš Nokia 8810
4. Salikts pilns komplekts ar instrumentiem
5. Izjaukts pilnībā bagāžnieks, iztīrīts un kārtīgi viss salikts atpakaļ (ar visām oriģinajiem stiprinājumiem), kā tam ir jābūt (kā ar saskrūvēts CD changers pareizajās vietās)
turpinājums sekos...
ai tās mēs arī uztaisīsim vienādasarmis9 rakstīja:Atslēgas ta nebus vienadas
maģis diezgan populārs!
Ne jau vecais īpašnieks ar tādu magnetolu vizinājies?
jap viņš ar viņu novizinājās visu laiku.
man jau prieks, ka tiek pie kā labākā nekā vecais :) ir labi ka tas auto tika taisiits sev nevis pārdošanai :)
Smuks kabrio, izskataas baigaa kompete!
P.S. tik man arii interesee, kaa ir ar to M3 evo salonu, vai tad nenaak Vaderi? Vai arii kabrio ir rekaro tipa banki?
P.S. tik man arii interesee, kaa ir ar to M3 evo salonu, vai tad nenaak Vaderi? Vai arii kabrio ir rekaro tipa banki?
par to pasu salonu domaju to pasu ka vinjiem gadijuma nenaca savadaki, bet sitie parastie recaro
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
cik es zinu tad M3 kabrio ir parastie rekaro benkji
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
tieši tā cabriem nāk ķipa parastie rekaro krēsli.
nedaudz vēlāk, tagad īsti nav nevienas bildes un laiks ārā nav tāds, lai tagad bildētu
un ja ir iespejams no augsas nedaudz lai var ari to apsifku izliekumu redzet, japastuko kaa ievietot tadu kupejaaRENIO rakstīja:nedaudz vēlāk, tagad īsti nav nevienas bildes un laiks ārā nav tāds, lai tagad bildētu
...
Skaists
Lai labi ripo
Lai labi ripo
kruts auto lai labi ripo!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4