houseworx'a tagadējais un bijušie!

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

houseworx rakstīja:
ch. rakstīja:nice, es arī gribētu baltu e36 :hahaha: Apsveikts & lai labi ripo!

325i?
paldies, paldies :drink:

ko nozime "i" ? visi tak shitie ir inzhektori nevis karburatori :o

shis ir m50 2.5l Vanos motors, nezinu blja "i" vai ne "i" un ko tas nozime :lol:

visi viņi ir i. tā man iegājies rakstīt pilno nosaukumu. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
houseworx
Ziņojumi: 472
Pievienojies: 01 Nov 2011, 01:26
Atrašanās vieta: Jekabpils
Reputācija: 1

bishkjit tika uzkopts, taka spelesim speli pirms/pec :lol:

tika izsukts salons, izhaveta grida, iztirits bagaznieks un ar wd40 veidigo lidzigo tika iztirits zapaskas vieta un zem akumulatora ka ari pec tam viss tika sasmerets ar ellu (nepiepisieties par shito, pats izdomaju varbut tam pasakumam nav galigi jega, bet man pasham prieks), saellots lukas mehanisms(jasarga shita pirma mashina no piecam e36 kurai strada luka :lol: ) ka ari saellots daudz kas cits ko nelienot zem mashinas vareju saellot :hahaha:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
grida nezkapec vel pat shada silta laika bija slapja
Attēls
zapaska bija pizdata :gigigi: nezinu kada jega tadu hlamu vest bagaznieka un donkrata tapatas nav kursh ari nepalidzetu ja ari butu :hahaha:
Attēls
perku galvai to plastmasas vaku kas man nav.

nenorejiet par atkal lielajam bildem, es zaebus vinhas visas samazinat pa vienai :supeer:

tagad jabrauc parbortet riepa vai ielikt diegu, redzes kas bus ar vinhu.
ka ari pec tam uz CSDD lidz galam nokartot parrakstishanu, jo man ir ka teikt "spravka schot" uz mana varda, vakar nepaspeju jo Riga CSDD stradaja lidz 18tiem a man vel bija nepiecieshama numuru salidzinashana...

vel jautajums varbut kads zin, karoche kad pielaizh mashinu man vakumniks izdvesh jocigu skanju(nu es ta noprotu ka vakumniks) pec paris sekundem tas pariet, ka ari ta skanja pazud kad tiek nospiest sajugs vai bremze, un prikols tur kad ta skanja pazud man iesledzas ASC un vinhu nevar izslegts, kas varetu but par lietu? :o
Attēls
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

Bildes vari samazināt šeit visas uzreiz izvēloties multi picture: http://picresize.com/batch.php
Veiksmi rūsas likvidēšanā no bagāžnieka.
Profila bilde
Valts
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 03 Sep 2011, 20:13
Braucu ar: M3 Euro Evo

Skaņu gan es tev ieteiktu vilkt caur centru, nevis pa labo malu, jo no elektrības vadiem nāk normāls "troksnis" - nebūs ideāla skaņa aizmugurē...
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
Man vnm ir bijis pa sānu malāām.. un viss okey :super:
Kāda starpība pa kuru malu vadi iet? :rolleyes:
Profila bilde
Valts
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 03 Sep 2011, 20:13
Braucu ar: M3 Euro Evo

Nu man pirms M3 bija melns 325 ar labu mūziku, kam divi banānvadu pāri nāca pa labo pusi gar akumulatora vadiem - troksnis dzirdīgākām ausīm bija visai viegli saklausāms. Aizbraucu pie čoma, kas no audio lietām saprot daudz vairāk kā es un tas uzreiz pateica, ka, neskatoties uz vadu pamatīgo izolāciju, skaņa jātur pa gabalu no elektrības. Izvilkām pa centru un viss bija čotka!
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
āāā.. tipa Tuvu aķīša vadiem sanāk? :rolleyes:
Šito nemaz nezināju :super:
Profila bilde
houseworx

da prikols tur ka nejau es vilku sev lai uzliktu subi, man vinsh simts gadus nav vajadzigs :hahaha:

tam iepriekshejam saimniekam tur bija sabis es tur nahrenizeju tieshi tos vadus, kaut ari kas iet caur salonu uz bagaznieku smuki satinu rulishos galus, ja nu kadreiz savajagas ir jau izvilkti vadi, bet tas + un masas vads kas bija sabim pa taisno no akja bija ahujet ar "cik labu" kontaktu, tur masa kuru katru vispar visa kleme man vareja nokrist nost un ar mazo pirkstinju noraut :gigigi:
Attēls
Profila bilde
houseworx

auto pardots jau ka nedelju, un iespejams ka dzivesvietas mainas delj un izdevumu kas ar to saistiti(remonts, sadzives tehnikas iegade itd) lidz pavasarim padzivoshu bez auto vai nopirkshu letaku gazhamo ziemai(protams ka e36) tad manis ka sanaks :bmw:

ganjau ka lidz sezonas atklashanai :bye:
Attēls