328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 36
- chevron_right
Kāpēc neliki vietā silikona? Tās ir izturīgākas pret slodzēm
par kādu slodzi tam 1.8 ir runa nav nekāds sporta auto, ka OEM trubas ir par švaku
topiks
topiks
Nu skaidrs, ka izšķīda dēļ vecuma, bet attiecīgi tad silikona caurules ilgāk dzīvotu nekā OEM. Cenas starpību vienalga nezinu, tāpēc nemaz nesāc
kurš tad tās silikona trubas ir 15 gadus pārbaudījis? šitās jau iespējams virsū no ražošanas
gaidam bildes ar oem spragulishiem
silikona un oem jaunam trubam cenu atskiriba ir jutama ,silikona dargakas, un patiesam Oem ir oem un iespejams ka sis ir no dzimsanas tur jau, bet silikona ka tika minets nav neviens vel 15 gadus notestejis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kas atkal????????????????????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Dj_Zii » 25 Jūn 2013, 20:26Orkaans rakstīja:Kas atkal????????????????????????????
Vecit tev nav galvas blive kirdik
The answer.
Manam tas beidzaas ar 2.5 iecelshanu
Tev jaaliek vismaz 2.8
Tev jaaliek vismaz 2.8
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav laika, materiāla un skanošā šim visam pasākumam. Bet pabraukājot ar 3.0D, tas 1.8 liekas ka atpakaļgaitā stumjās pa šoseju.
Moš pat paspēsi uz 20to jūliju savest kārtībāRapakivi rakstīja:Nav laika, materiāla un skanošā šim visam pasākumam. Bet pabraukājot ar 3.0D, tas 1.8 liekas ka atpakaļgaitā stumjās pa šoseju.
Ir ir jestrāks tas motors
Tad jau manīs kā būs, Ar sabiedrisko visus vedīšu uz Bausku.
Ui jūtu līdz, tā sajūta nav patīkama.
Cerams drīzumā sanāks iekustināt dzinēja mainju.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ai, tracina man ārā tas laiks, kad visvairāk ir nepieciešams braucamais.Johnny rakstīja:Ui jūtu līdz, tā sajūta nav patīkama.
Kādu laiku nekustāmais īpašums pakrās putekļus, no 22 Jūlija dodos komandējumā uz Gūlbeni.
Atklāts sarunām par 2.8 pilno swapa komplektu or donora auto par izdevīgiem cipariem.
Atklāts sarunām par 2.8 pilno swapa komplektu or donora auto par izdevīgiem cipariem.
2.8 dari tá un sauc mani várdá, to es saucu par dzinéju!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tieši tā - pareizais virziens!
jā jā un 2.8 nekad nav nobraukti un tos ieliekot nekad nebūs problēmas.
neesmu pret 2.8, bet lielai daļai liekas ka saplēsta motāra vietā ieliekot citu būs lētāk un problēmas būs aiz muguras
neesmu pret 2.8, bet lielai daļai liekas ka saplēsta motāra vietā ieliekot citu būs lētāk un problēmas būs aiz muguras
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 36