BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 28
- chevron_right
nezin man arī oem bamperis tikai lūpa nebija pasūtīju bimmershopā un viss derēja
Iespējams paveicās ,jo viņas mēdz būt dažāda garuma - manā gadijumā lūpa pa ir īsu
Lūpa toč ir bampera aizsargs, pats pārliecinājos nesen, kad čujs nokļūdījās par 2mm!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Uz nākamo sezonu būs lūpa - ziemai ir cits bampers tik vēl jāsalipina pēc pagāšās ziemas
Tiku arī pie jauniem M moldingie - kārtējo reizi pārliecinos par "lielisko" ķīniešu kvalitāti
Rīt jāiepērk jaunas micītes un jāliek no jauna - kā nākas nepieguļ ... Stūre galīgi izģērbās
Varbūt ir kāds labs cilvēks ,kas var aizdot stūri :dajebkādu:, kamēr manējā pārģērbsies ?
Tiku arī pie jauniem M moldingie - kārtējo reizi pārliecinos par "lielisko" ķīniešu kvalitāti
Rīt jāiepērk jaunas micītes un jāliek no jauna - kā nākas nepieguļ ... Stūre galīgi izģērbās
Varbūt ir kāds labs cilvēks ,kas var aizdot stūri :dajebkādu:, kamēr manējā pārģērbsies ?
Kā moldingi ielikās? Man divās vietās ir jālīmē.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Moldingi dirsā praktiski neviens moldings nenostājās paredzētajā vietā micītēs - vnk nefiksējās atlec atpakaļ , bez micītēm kāds nofiksējās ,kāds nē krč
Būs jāštuko cits veids ehhh
Būs jāštuko cits veids ehhh
skaisti , tik tā sprauga starp riepu un arku cērt acīs
Labāk lai sprauga cērt acīs nekā man pa kājām cērt - šeit augstums no zemes apmēram 5-6cm
Jau Sen atpakaļ šniceles - augstumi nav mainīti
nu šniceles ir pareizais variants, to jau visi saka , 16nieki ir uz max jāsēdina, lai labi izskatītosBuKTOP rakstīja:Labāk lai sprauga cērt acīs nekā man pa kājām cērt - šeit augstums no zemes apmēram 5-6cm
Ja nav noslēpums, kur un par kādām naudām iegādājies? Cik saprotu, ka tie ir tādi kā bimmershopā un protuningā tie ABS plastmasas ja?BuKTOP rakstīja:Tiku arī pie jauniem M moldingie - kārtējo reizi pārliecinos par "lielisko" ķīniešu kvalitāti
Ja vēl ir aktuāli varu aizdot, tikai šķiet ka ir traģiskāka nekā tavējāBuKTOP rakstīja: Stūre galīgi izģērbās
Paldies par piedāvājumu ,bet viens labs biedrs jau pieteicās aizdot
BMW
ja tie enģeļi būtu miglu krāsā būtu labi , bet tagat trūkst ksenons miglās vai nu dzelteni enģeļi ..
dievinu šo kūtiņu
+1soulles rakstīja:ja tie enģeļi būtu miglu krāsā būtu labi , bet tagat trūkst ksenons miglās vai nu dzelteni enģeļi ..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 28