Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 93
- chevron_right
ar varētu no saviem laukiem pieripot vēl kāds taisās ierasties?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es paljubom ieradiishos. Galvenais staavat visi kopaa citaadi zb gonkot pa placi un mekleet visus atsevishkji.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Es paljubom ieradiishos. Galvenais staavat visi kopaa citaadi zb gonkot pa placi un mekleet visus atsevishkji.
viewtopic.php?f=18&t=4173
es iespejams sodien ari aizbrauksu lidz tam galam bet pec hokeja:)
Redzēju pāris e36 pie alfas šovakar ap 22:**, tad jau tie jūs arī bijāt noteikti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kas ta notikās?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
šodien manējais ripo. atgaisoju uzleeju tosolu un viss ok
turamies!!!
vajadzēs ar kādreiz piebraukt, mosh kāds iemacīs kā pareizi jāslidinās :) jo man pieredzes nav
paldies, kad nopirkšu riepas pamēģināšu
Ko sakat par kādu kopēju braucienu uz Vosa ezeru?
Ledus jau braucams!
Ledus jau braucams!
Tu jau esi bijis tur un redzējis? Ja viss ir ok tad es noteikti gribētu un ar mani arī vēl viens čalis! :)
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
cik no pagasta puikaam dzirdeets - ledus veel nav braucams , vismaz ne ar auto
šodien izdomāju pa ceļu ārpus pilsētas samest līkumā mazliet. a tur zem pūdera apakšā bija ledus laikam un aizgāju 360° no damage taken
tikko biju uz ezera, 25cm ledus. ar auto ir švaki, torte veidojās, ledus ,ūdens ,sniegs, vai otrādi. izskatās bēdīgi....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 93